עבור לתוכן

מחשב משחקים (כולל מסך) עד 5000

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, לכבוד בלאק פריידי אני מחפש מחשב חדש.

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית+משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. titanfall2, overwatch, witcher3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לקנות- FHD בין 21-24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך, כל השאר יש

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על HDD, ואעביר מהמחשב הנוכחי. (אבל כן צריך SSD באזור 240GB לOS ותוכנות!)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. אולי קל בעתיד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10, והרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, מרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע, אם יהיה דיל טוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין תוכניות, עדיף לשמור על אופק

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אם יש אפשרות לform factor קטן יותר מהרגיל בלי לוותר על שאר הפרמטרים (כולל תקציב) אשמח מאוד לשמוע.

אפשר לפצל את קניית המסך לחנות אחרת (ואז להפחית את התקציב ל 4400-4500 כולל OS)

מבחינת אופציות שכבר בדקתי- (עד 4000 לא כולל OS ומסך)

http://startpc.co.il/value-5/

http://www.speed4u.co.il/sg_product~core-i7-7700-11~18~143.htm - הם לא מספיק מפרטים מאיזה מותג כל דבר, אז אני קצת חושש לקנות שם, אבל אם הכל סבבה זה נראה דיל טוב, לא? תהיה לי אפשרות לשדרג עם הלוח אם הזה?

את המפרטים האחרונים פה בפורום (כולל אלו הבנויים מראש)

https://www.tms.co.il/recommended-systems?product_id=100060

אני רואה שלרוב בתקציב שלי אתם ממליצים על i5, אז אני סומך עליכם ולא נכנע לרצון לi7.

תודה מראש לכל העוזרים!

נערך על-ידי chammy

פורסם

המחשבים שבקישורים לא מעודכנים ולא מאוזנים.  יצא לאינטל דור שמיני של מעבדים וגם AMD שחררו מעבדים שנותנים המון תמורה במעט כסף. במפרט הבא אמנם לא תוכל לעשות אוברקלוק, אבל יש כרטיס מסך עוצמתי שיאכל כל משחק ברזולוציה הזו.  לגבי מערכת הפעלה, קנה ברשת ב-20 דולר ותחסוך 350 ש"ח שיבואו לידי ביטוי בחומרה יותר טובה. 

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבדים:
AMD Ryzen 5 1400 AM4 Box
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 717
לוחות אם:
Gigabyte GA-A320M-DS2 - משתתף בבלאק פריידי
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 238
זכרונות:
DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Grey TEAM - בקניית מחשב חדש בלבד
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 658
מארזים:
Corsair Carbide 88R MicroATX Mid-Tower - משתתף בבלאק פריידי
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 200
ספקי כוח:
FSP Hydro 600 Active PFC 80+ Bronze
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 278
דיסקים SSD:
Intel SSD 360GB Pro 2500 Series MLC 2.5" SATA3 - בקניית מחשב חדש בלבד
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 428
כרטיסי מסך:
Palit GeForce GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 1847
מסכים:
Dell 23" LED S2316H IPS 6ms 1920x1080 - משתתף בבלאק פריידי
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 585
סה"כ: ₪ 4951
מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=3

פורסם

הלוח אם דיי חוסם כל אפשרות שדרוג כי יש לו רק שני חריצים לזיכרון. מומלץ מאוד לקחת אחד עם 4 חריצים לפחות.

פורסם

מצד שני שמתי לו סטיק אחד של 16gb, כלומר הוא יכול להוסיף עוד אחד ולהגיע ל32gb. 

פורסם

אם כך זה בסדר, למרות שאני הייתי מוסיף עוד 100 כדי להגיע ללוח הB350 הזול ביותר.

פורסם

גם אני 9_9

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אפשר לשאול למה ההעדפה למעבדים של AMD ולא אינטל?

תודה על הטיפ לגבי הOS, אם ככה אני דווקא מעדיף להוריד מהתקציב ולא להוציא את הכסף שאחסוך על עוד מחשב, אני לא משתמש עד כדי כך כבד. (תכננתי להוציא 4, ואז הבנתי שאני צריך גם לקנות OS ומסך והעלאתי את התקציב בלית ברירה.)

פורסם

כמו שפולי אמר. 

שילוב של מעבד ולוח אינטל יעלה יותר ואם תרצה לא לחרוג מהתקציב זה יבוא על חשבון כרטיס המסך. 

פורסם
  • מחבר

סבבה, AMD it is.

אני חושב להוריד דרגה אחת בכרטיס מסך ולקחת את ה GTX1060 (6GB). אני מבין שה1070 יותר חזק משמעותית, אבל גם ההפרש במחיר משמעותי (יותר מ700 שקל כרגע), וזה לא שה1060 חלש- הוא אמור להריץ הכל באופן מכובד בהחלט. 

מבחינת הלוח אם- הכוונה לזה? ואם כן- האם זה דורש להחליף גם את הSSD? (אני שואל כי על הראשון שהצעת כתוב SATA ועל זה M.2 PCIe)

פורסם

- לגבי הכרטיס מסך, גם אני חי עם 1060 יפה מאוד עם התפשרות קלה בהגדרות פה ושם. אם התקציב מאפשר לקחת 1070, לך על זה, זה אומר לשחק על ההגדרות הגבוהות מבלי לקנפג שום דבר לתקופה הקרובה לפחות.

-לוח אם אל תחליף אם אתה לא מתכנן לעשות אוברקלוק. אם אתה הולך על הB350 יש לו 4 סלוטים של זכרונות ועדיף במקרה הזה שני סטיקים של 8gb שביל הdual channel.

-אין צורך להחליף SSD. זה שכתוב M.2 PCIe זה אומר שהוא תומך גם ולא במקום SATA.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי לגבי הלוח אם- פולי אמר (והסכמת איתו) שעדיף להחליף לB350. חשבתי שעדיף בגלל שיש יותר סלוטים וזה משפר את אופק השדרוג.

למה אם אני לא מתכנן אוברקלוק אז לא כדאי? מה פיספסתי?

נערך על-ידי chammy

פורסם

לי יש לוח b350 כי אני מתכנן לעשות אוברקלוק בשביל הספורט בעתיד. אם אתה לא מתכנן אוברקלוק,  אין לך צורך. 

לגבי הסלוטים, אם יש רק שניים אבל רק סטיק אחד של 16gb, עדיין תוכל להגיע ל-32gb כשתרצה. 

פורסם
  • מחבר

שוב תודה, עוד סבב שאלות-

א. נניח שאני הולך על לוח 350, ולכן גם מפצל את הראם לשניים של 8GB שהם קצת יותר יקרים בהשוואה לאחד של 16GB- על איזה זיכרון(ות) ללכת? כדי להשאר באותו טווח מחיר צריך או memory clock יותר גבוה (17 בדוגמה הזו) או מהירות יותר נמוכה (נגיד 2133, עם memory clock 13 כמו כאן). ואם בכל מקרה אני מתפשר, האם הdual channel שווה את זה? (שתי האופציות טיפה יותר יקרות מסטיק אחד של 16GB, וכדי להשאר עם אותו רף אני כבר חוצה את קו ה800 ש"ח, לעומת 660 במפרט המקורי)

ב. יש אפשרות להכניס את המפרט הזה (פלוס HDD נוסף על הSSD) למארז יותר קטן? ברור לי שזה לא nuc, אבל קצת לצמצם את הגודל יעזור. יש את זה שהוא קצת יותר טוב, אם יש יותר קטן-עדיף.

אני אפילו שוקל mini-itx. חוץ מזה שיעלה בסביבות 300 שקל יותר (זה מה שיצא לי, אני חושב שהכל תואם, אבל זו פעם ראשונה שלי), יש חסרונות עבורי? עם שני סלוטים של RAM אני אחיה.

פורסם

א. cl זה CAS Latency ולא memory clock אבל מה שחשוב זה בעיקר המהירות ב-Mhz ומעבדי AMD רגישים לזה במיוחד

ב. במארזי mATX יש את ה-Antec P50 שקצת יותר רחב על חשבון שאר המידות.

במארז mini-itx שבחרת צפויות לך בעיות גובה עם קירור המעבד ובכל מקרה לא רצוי בכלל לבנות מערכת כזו בלי ספק מודולרי, פשוט אין שם מקום לדחוף את כל החוטים המיותרים. אם כבר mini-itx הייתי ממליץ לעבור למארז Cougar QBX מה שיפתור לך את בעיית קירור המעבד, יאפשר לך להשתמש בכרטיס מסך ארוך יותר ובכלל המבנה הפנימי שלו הרבה יותר שפוי. לגבי ספק מודולרי Corsair CX550M יהיה בחירה טובה.

נערך על-ידי etal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים