פורסם 2017 בנובמבר 138 שנים שלום, התקנתי הארד דיסק חדש במחשב וכמובן שהמחשב לא מזהה אותו. בשביל זה אני צריך להיכנס לביוס, אבל אני לא רואה את המסך הפעלה שאומר ללחוץ על del כדי להיכנס לביוס ואם אני לוחץ בכל מקרה אז כלום לא קורה. המחשב מחובר עם כבל hdmi לטלוויזיה. יש משהו שאפשר לעשות או שאני צריך מסך מחשב עם חיבור dvi בשביל זה? תודה לעוזרים.
פורסם 2017 בנובמבר 138 שנים יכול להיות שזה יעבוד בחיבור לכניסת HDMI אחרת בטלויזיה. אם לא, אז צריך מסך מחשב...
פורסם 2017 בנובמבר 138 שנים לא ברור לי למה אתה נזקק לביוס במקרה הזה. מה לדעתך זה יתן לך ? הפעל את "ניהול הדיסקים". הכונן החדש מופיע שם ? הוא מוגדר ומפורמט ?
פורסם 2017 בנובמבר 148 שנים @Ivan צודק למה צריך ביוס בשביל להתקין כונן חדש... כל החדשים בשנים האחרונות מזהים אוטומטית תחליף כבל (SATA) תחליף כניסות.. תבדוק הארדיסק עצמו
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים מחבר החלפתי כניסות עשיתי הכל והמחשב עדיין לא מזהה. הדיסק עצמו עובד אבל לא קורה כלום. מה עוד אני יכול לעשות? חוץ מלבדוק במחשב אחר כי אין לי כלכך את האופציה הזו. יכול להיות שהוא תקול?
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים אם קנית מחברה די גדולה (KSP IVORY) פשוט תגש לטכנאי שיוודא בשבילך האם הוא עובד תקיןף ותוכל על הדרך לשאול מה הסיבה במידה ואין לך איך לבדוק כמו שרשמת זה שהוא פועל לא אומר שהוא עובד תקין )בקר או משהו) אבל כמובן שזה רק חשד - או שתביא מסך או שתביא מחשב אחר לבדוק איתו - אתה מגביל את כולנו באפשרויות להציע לך
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים עליך לוודא שהוא לא תקול במחשב אחר. ליתר בטחון תעלה תמונה של ניהול הדיסקים לפורום כאשר הוא מחובר למחשב.
פורסם 2017 בנובמבר 168 שנים יש מצב שפותח הדיון צודק והוא צריך גישה לביוס ע"מ לראות את הדיסק ישנה הגדרה בביוס ל"ביטול" פורטים מסויימים של SATA - אם מוגדר לו בביוס שהפורט לא פעיל הוא יכול לחבר דיסקים מהיום עד מחרתיים והם לא יעבדו. כן - אני מודע לזה שמדובר בהגדרה איזוטרית ועד כמה שאני יודע בברירת מחדל כל הפורטים במצב מאופשר - אבל זה כיוון שלא ניתן לשלול אותו עד שיבדוק לדוגמא
פורסם 2017 בנובמבר 168 שנים מחבר אז ככה, חיברתי אותו למחשב אחר והוא זיהה אותו. אז הבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה ומה כדאי לי לעשות? האם כדאי לפתוח שרשור חדש עם הבעיה החדשה?
פורסם 2017 בנובמבר 168 שנים ציטוט של Ivan ליתר בטחון תעלה תמונה של ניהול הדיסקים לפורום כאשר הוא מחובר למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.