עבור לתוכן

תקלות ובעיות במחשב נייד חדש

Featured Replies

פורסם

רכשתי את הדגם הבא של DELL:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23658

אני מרוצה מהמחשב לחלוטין פרט לעניין המסך - 

* יש ריצוד ומעין אפקט slow motion לא רצוי בוידאו (בעיקר באיכות גבוהה. לדוגמה 1080 בפייסבוק).

* במקרים מסוימים מאוד יש מריחת צבעים קלה בתמונות.

* בפייסבוק מתרחשת גלילת מסך אוטומטית (בלי שאגע בעכבר)

* כשנטענות תמונות (לדוגמה בגוגל תמונות) יש ריבועים בצבע אדום שמופיעים לפני שהתמונות נטענות. אם כי בגדול הבעיה היא עם סרטים ולא עם תמונות.

* בפייסבוק יש חוסר פרופורציה בסרטונים - קשה מאוד "לתפוס" את הלחצן של מסך מלא. 

* כשמתנגן סרטון בפייסבוק/יוטיוב וכו' - ברגע שאני ממזער את החלון של הדפדפן הסרטון מפסיק לפעול וכשאני משחזר את הדפדפן יש תקלה בסרטון. 

כשזה קורה ביוטיוב זה נראה ככה:

image.thumb.png.011639d2ff247e3b09e4b89ad9eaf1ab.png

חיפשתי ברשת על מנת לוודא שלא מדובר באיזושהי תקלה נפוצה במחשבים אלו (כי אני למוד ניסיון שדווקא במחשבים יחסית יוקרתיים צצות הבעיות) ולא מצאתי ביקורת כזו (מדובר גם בסדרת מחשבים חדשה בכל מקרה...).

לאחר שהורדת דרייברים של DELL לא הועילה פתחו לי קריאת שירות להחלפת מחשב (בהסתמך על התלונות שלי ובלי שאפילו בדקו אותו).

נציג השירות העריך שמדובר בחולשה של לוח האם.

העניין הוא שמניסיוני הדל הדברים האלו נובעים מאי תאימות של דרייברים ותוכנה ועל כן אשמח לחוות דעתכם.

לא איכפת לי להמתין להחלפת המחשב - אבל אני חושש להגיע למצב שגם בו הבעיה תחזור ושמדובר באיזה עניין שדורש הגדרה ראשונית.

תודה מראש!

פורסם

היי

אני מציע לך להדפיס את כל מה שכתבת כאן, הן בתור מסמך טקסט והן על דף ולצרף את הדף לנייד

כתיאור התקלה.

תן ל - DELL  הזדמנות, לא סתם הם נהנים משם טוב כנותני שירות.

לצערי אין לי מה להוסיף בהקשר של פתרון הבעיה עצמה.

פורסם

וואללה, עכשיו, שהגבת בדיון אחר, נפל לי האסימון.

לא בקשר לתקלה, לצערי, אלא בקשר אליך .......

מה כבר עשיתה לאדון מרפי שהוא מתעלל בך ככה ? :nixweiss:

:)

אני באמת מקווה שהכל יסתדר לטובה כמה שיותר מהר.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהשירות שלהם אפילו "טוב מדי".

כמובן שאתן להם להחליף ונבוא בדברים לקראת הגעת המחשב החדש (בהנחה שההליך יאושר, מה שסביר להניח במקרה שלהם).

אני גם מניח שבניגוד לחברות אחרות במקרה של תקלה בסדרה וכו' לא איאלץ להגיע לפסים של התראות משפטיות כדי לקבל החזר.

יחד עם זאת, ניסיתי כאן למקרה שמישהו יזהה את התקלה כיוון שמזיכרון מעומעם בעיות כאלו מתקשרות אצלי לדרייברים ועדכוני תוכנה...

אגב, עוד דוגמא להופעת הבעיה (הפרסומת ביוטיוב מתמקמת בצד שמאל במקום במרכז):

image.thumb.png.3faf77a1809a639bbbca9431d31ed05e.png

תודה על הטיפ בקשר לצירוך המסמך - אני בהחלט איישם!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

וואללה, עכשיו, שהגבת בדיון אחר, נפל לי האסימון.

לא בקשר לתקלה, לצערי, אלא בקשר אליך .......

מה כבר עשיתה לאדון מרפי שהוא מתעלל בך ככה ? :nixweiss:

אני באמת מקווה שהכל יסתדר לטובה כמה שיותר מהר.

אכן... אכן..., אך למען ההגינות צריך לומר שידעתי מראש על האפשרויות האלו ולקחתי את ה"סיכון" כי כל התוספות ממש חשובות לי.

ז"א, כבר הבנתי שאם אני לוקח מחשב סטנדרטי דווקא הוא יעבוד בצורה לא רעה (SSD והכל) ולא ישגע אותי  - כמו שהיה בASUS האחרון שהיה לי ובכל אלו שיש לחבריי.

אבל קשה לי לומר שרזולוציה וחומרה טובה לא הפכו למילה גסה עבורי :/

תודה :)

פורסם

תודה לך.

אצפה בדריכות לעדכון בקשר לשירות של DELL .

זה די חשוב להמשך ההמלצות כאן ובכלל.

בקשר לתקלה, מסכים איתך, משהו אכן "מריח" בכיוון הזה,

אבל כבר היו לי פאלטות השבוע, אז עדיף לתת  ל- DELL לפתור את העניין.

פורסם

אם כבר, אשמח לתשובה:

איך המסך של הנייד הזה ?

IPS ?

צבעים טובים ? הכוונה טבעיים ונראים נכונים ?

מבריק  / מט ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

מה זה IPS? זה המפרט מאחד האתרים:

image.png.2f57d8ccce3b40d2e6f8e6f1ffa62e01.png

לגבי האיכות - אני לא יודע עד כמה תוכל להסתמך עליי בעניין. ככל שלא מדובר בסיטואציות שבהן הוא בעייתי (שזה כבר מקשה מאוד על היכולת לחוות דעה), אני מאוד מרוצה ממנו. הצבעים נראים חדים, בולטים ומודרניים כאלו... אבל אני לא בקיא ממש אז לא אוכל לרדת לרזולוציות גבוהות יותר (תרתי משמע :)) אלא אם כן תוכל לשאול באופן ספציפי יותר.

גם מהמקלדת ומאיכות הבנייה (למרות מה שאומרים על האינספירון).

פורסם
  • מחבר

אם אני משווה את זה למחשב האחרון לדוגמה שהיה לי, של אזוס, שלא היה FHD - אז זה עולם אחר.

פורסם

זה מופיע בסעיף של סחג הפאנל, אז כן, זה מסך IPS.

בסדר, עזרת מאוד.

בהצלחה עם התיקון ותעדכן.  :)

פורסם
  • מחבר

עדכון: ביטלתי את האצת החומרה בchrome. מסתמן שהעניין נפתר, פרט לכך שאני עדיין צריך להילחם בשביל "לתפוס" את לחצן הגדלת המסך בסרטונים בפייסבוק ובנוסף לא יודע... יש בכל זאת משהו קצת מוזר בסרטים ואולי אני מדמיין.

אשתדל בהקדם להשוות מול מחשב נוסף ומול אקספלורר.

סיכום יומי: יש דבר כזה שירות לקוחות טוב מדי :/

יכול להיות שאני לא כ"כ חסר מזל, שכן גם במחשב הקודם היה איזה חודש של באגים מטורפים בCHROME שבסוף עזבו מרצונם החופשי לאחר שאני כבר השלמתי עם קיומם...

עדכון נוסף: עכשיו אני גם לא צריך להילחם בשביל הלחצן הגדלה ומסתמן שהעניין נפתר.

המסך, לעניות דעתי הלא מקצועית (עדיין יש לי טראומה מהלינקים שהייתם מחליפים באשכול של הבחירת מחשב שפתחתי בזמנו...) - המסך פשוט נהדר!

נכון לעכשיו מרוצה מאוד מהבחירה במחשב! יש צדק אחרי הכל...

נערך על-ידי Myrath

פורסם
ציטוט של Myrath

עדכון: ביטלתי את האצת החומרה בchrome. מסתמן שהעניין נפתר, פרט לכך שאני עדיין צריך להילחם בשביל "לתפוס" את לחצן הגדלת המסך בסרטונים בפייסבוק ובנוסף לא יודע... יש בכל זאת משהו קצת מוזר בסרטים ואולי אני מדמיין.

זה באג בפייסבוק. קורה לי מלא בהתאם לצורה שבה החלון מוצג (חלון רגיל, מוגדל, מוגדל עם תגובות, אחרי שהוא זז הצידה והגדלתי אותו משם... יש כל מיני סיטואציות שגורמות לחלון להיפתח בצורות שונות ובחלק מהן באמת יש באג שברגע שמתקרבים עם העכבר לכפתור המסך המלא הוא נעלם.

פורסם
ציטוט של Myrath

סיכום יומי: יש דבר כזה שירות לקוחות טוב מדי

המממממ

תערוך מיידית את הפוסט שלך !  :angryfire:

זה עלול למוטט הרבה הנחות יסוד בנוגע לחיינו בארץ  ! :lol:

מה נהיינו ? אמריקה ?

ה - Dell  האלה .....

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

זה באג בפייסבוק. קורה לי מלא בהתאם לצורה שבה החלון מוצג (חלון רגיל, מוגדל, מוגדל עם תגובות, אחרי שהוא זז הצידה והגדלתי אותו משם... יש כל מיני סיטואציות שגורמות לחלון להיפתח בצורות שונות ובחלק מהן באמת יש באג שברגע שמתקרבים עם העכבר לכפתור המסך המלא הוא נעלם.

עכשיו עשיתי פורמט למחשב הקודם שלי וגם שם הסתבכו דברים.

במחשב החדש אני גם רואה יותר מפוקסל לפעמים, אבל נראה לי שזה מה שקורה במסכים האלו שבמקרים מסוימים הם מצטיינים ומקרים אחרים פחות מהממוצע.

ציטוט של askme

המממממ

תערוך מיידית את הפוסט שלך !  :angryfire:

זה עלול למוטט הרבה הנחות יסוד בנוגע לחיינו בארץ  ! :lol:

מה נהיינו ? אמריקה ?

ה - Dell  האלה .....

הסרט לא נגמר. התקשרתי על הבוקר לבטל אותם. אמרו לי אין מה לעשות. זוכה.

תדבר עם היבואן.

לעצור את השירות שלהם זה כמו לעצור בשיאה.

לא בא לי לקבל מחשב חדש. זה יוציא אותי צרכן ישראלי קנטרן שלא לדבר על האפשרות שעם המזל שלי דווקא החדש יהיה תקול.

אבל בכל אופן - אף אחד לא יודע איך לטפל קצת בדברים האלו? זה לא באגים שוליים. עכשיו פתחתי אקספלורר ושם בכלל המצב בקנטים - אם אני לוחץ על נקודת זמן מסויימת בסרטון ביוטיוב זה מקדם אותי חצי דקה קדימה. בפייסבוק המצב יותר תקין אבל גם יש בעיות שאין בכרום.

שחזרתי את המחשב הישן וגם אצלו יש בעיות בכרום, גם אצלו לפעמים הפרסומת הולכת לצד וכו'.

בקיצור, ברור לי כמעט לחלוטין שיש כאן אישיוז של תוכנה ומקודדים, ובהינתן שזה כל כך נפוץ (גם אנשים אחרים סיפרו לי על בעיות כאלו למכביר) - איך אין איזה גיק שהרים את הכפפה עבור פשוטי העם. אני מחשיב את עצמי למישהו עם יחסית תושיה ונחישות לפתור דברים, אבל לא מצאתי ברחבי הרשת צדיק שלפחות מתיימר לפתור את הבעיה :/

עכשיו אני צריך להתקשר לאייבורי להתחנן לבטל החלפה. הם צריכים לעשות סמינר ללנובו...

עריכה: עכשיו אייבורי מסרו לי ש"אם אתה רוצה להחליף תבוא ואם לא אז לא".

פעם אחרונה שאני מתעסק עם כל מה שהוא לא לפטופ סטנדרט +. אני יאיר את המקלדת בפנס ויתקין כונן חיצוני רק שלא אפגוש שוב לא ביצורים של לנובו ולא באלו של דל.

נערך על-ידי Myrath

פורסם

הדברים שאתה מתאר לא קשורים למחשב.

אין דבר כזה מחשב שיש בו באגים באקספלורר ובאגים בכרום. אלה באגים בדפדפן/באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים