עבור לתוכן

קופץ לי הודעה שבצילום המצורף לגבי מקוריות של WINDOWS

Featured Replies

פורסם

לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום).

אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ?

image.png.f05dcf5ccafa3fcf5c7893c5dc8914a4.png

אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק

לאקספון (על תשתית בזק ).

השאלה היא :מה לעשות ?

אודה לכל מענה .

זה כן מקורי.JPG

פורסם

התמונה הראשונה היא כלום ושום דבר, לא צירפת צילומסך מלא.

גם אם קיים רשיון חוקי עם סריאל חוקי, כל עוד אין אקטיבציה הווינדוס לא חוקי, מבצעים אקטיבציה עם הסריאל החוקי שנרכש/קיים והווינדוס נהיה ללא ההפרעות האלו

פורסם

אמת ויציב... תבצעי אקטיבציה כמו שהוא מבקש ממך, סיריאל בטח נמצא שם איפשהו מאז :ph34r:

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

אמת ויציב... תבצעי אקטיבציה כמו שהוא מבקש ממך, סיריאל בטח נמצא שם איפשהו מאז :ph34r:

עניתי שכבר נעשתה אקטיביזציה לפני כמה שנים.

השאלה היא למה קבלתי את ההודעה ?

האם זה קשור להפרעות שציינתי אותן בדיון הקודם שלי (בה השתתפת גם אתה גולן )

אודה לעזרה

פורסם

לא יודע לענות על זה והאם זה קשור, תנסי לעשות אקטיבציה- אני כן יודע שלפעמים עידכוני ווינדוס

יכולים לעשות איתחול מספר סיריאלי לפעמים וזה דיי מעצבן- קרה לי

מתנצל

* בנוסף על מנת להוריד לך את החשש מכל הפריצות או וירוסים למינהם פשוט תתקיני נורטון 360 או מקאפי או NOD32 וכן הייתי משלם מנוי שנתי או יותר על מנת להרגיש יותר בטוח

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

לא יודע לענות על זה והאם זה קשור, תנסי לעשות אקטיבציה- אני כן יודע שלפעמים עידכוני ווינדוס

יכולים לעשות איתחול מספר סיריאלי לפעמים וזה דיי מעצבן- קרה לי

מתנצל

* בנוסף על מנת להוריד לך את החשש מכל הפריצות או וירוסים למינהם פשוט תתקיני נורטון 360 או מקאפי או NOD32 וכן הייתי משלם מנוי שנתי או יותר על מנת להרגיש יותר בטוח

תודה רבה  יקירי ...

אני עושה סריקה אונליין עם ESET ולא משתנה המצב.

אני חיפשתי מה  יכולה להיות הסיבה ואומנם מצאתי שעדכונים יכולים לעשות א זה.

באתר של WIDOWS היו עשרות אנשים שקרו להם אותו דבר .

איך התמודדת אתה עם זה (אם אפשר לשאול )?

אנסה למחוק כמה עדכונים קודמים ,לבדוק אם המצב משתפר.

חוץ מזה ,התקנתי את הדפדפן OPERA ,הפעלתי את ה-VPN ומאז יש לי עוד יותר הפרעות.

אני אומנם חדשה בפורום ,אבל חושבת שלא כל כך עונים אחרים לשאלותי .

יום נעים !

פורסם

האם יש לך מדבקה של וינדוס על המחשב עם מפתח? תבצעי אקטיבציה עם המפתח.

מחיקת העידכונים (שאולי גרמו לבעיה) לא תעזור בשלב זה.

בכמה פעמים שניתקלתי בתופעה הזאת לא ניתן היה לאקטב בכלל (גם עם מפתחות תקינים אחרים) והיה צריך לבצע שיחזור מערכת, אך כאמור נסי קודם לאקטב עם המפתח שלך.

פורסם

הייתי עונה לך איך התמודדתי.. אבל אני לא עובד עם "חוקי".. וחוקי הפורום פה לא מאפשרים לי לדבר על כך.

בעיקרון יש 2 3 עידכונים שאני יודע "להזהר" מהן..

ESET זו חברה ישראלית אגב.. 

סריקה לא אמורה למצוא משהו כמו שהבנת שזו בעיה תוכנתית..

נערך על-ידי גולן ונטו

פורסם

אין קשר בין וירוסים לוינדוס שהפך מחוקי ללא חוקי. תבצעי שחזור מערכת לפעם האחרונה שהמערכת הייתה חוקית, ותבדקי האם ירד ב-Windows Update עדכון בעייתי שהפך את המערכת ללא חוקית. ה-WAT תועד כמה פעמים כגורם למערכת עם סיריאל חוקי להפוך ללא חוקי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של dor123

אין קשר בין וירוסים לוינדוס שהפך מחוקי ללא חוקי. תבצעי שחזור מערכת לפעם האחרונה שהמערכת הייתה חוקית, ותבדקי האם ירד ב-Windows Update עדכון בעייתי שהפך את המערכת ללא חוקית. ה-WAT תועד כמה פעמים כגורם למערכת עם סיריאל חוקי להפוך ללא חוקי.

תודה דור .מה זה WAT ?

לא מצליחה לשחזר .מקבלת כל הזמן הודעה שהשחזור לא הצליח (וניסיתי עוד נקודות -לא הופיעו רק כחמש )

האם זה קשור לבעיה שלא מצליחה לשנות הגדרות של בקרת משתמש ?

מצרפת תמונה מהדיון הקודם שלי כאן.אודה לעזרה.

יום נעים.

נערך על-ידי נחמה ב

פורסם

WAT = Windows Activation Technology: מה שמופיע בתמונה שהעלית בהודעה הפותחת. כפי שחששתי, ה-WAT (שירד דרך Windows Update), זיהה את המערכת שלך באופן שווא כלא חוקית. ל-WAT יש מקרים מתועדים רבים של זיהוי מערכות הפעלה חוקיות כלא חוקיות.

בקיצור, אם מערכת ההפעלה שלך חוקית, ויש לך את התקליטור המקורי של Windows 7 או לפחות את הסיריאל שלו, תפני למיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam

בכמה פעמים שניתקלתי בתופעה הזאת לא ניתן היה לאקטב בכלל (גם עם מפתחות תקינים אחרים) והיה צריך לבצע שיחזור מערכת, אך כאמור נסי קודם לאקטב עם המפתח שלך.

תודה רבה יותם .השיזור לא עובד

ציטוט של yotam

תודה רבה יותם .

יש לי המדבקה ,אבל לא מצליחה לקרוא כי זה נמחק קליל.השלזור לא עובד (כל פעם מקבלת הודעה שלא הצליח - וניסיתי כמה נקודות :( 

האם זה קשור לתקלה שיש לי במחשב ,בתמונה המצורפת ?

https://imgur.com/a/z0GhP

פורסם
  • מחבר
ציטוט של dor123

WAT = Windows Activation Technology: מה שמופיע בתמונה שהעלית בהודעה הפותחת. כפי שחששתי, ה-WAT (שירד דרך Windows Update), זיהה את המערכת שלך באופן שווא כלא חוקית. ל-WAT יש מקרים מתועדים רבים של זיהוי מערכות הפעלה חוקיות כלא חוקיות.

בקיצור, אם מערכת ההפעלה שלך חוקית, ויש לך את התקליטור המקורי של Windows 7 או לפחות את הסיריאל שלו, תפני למיקרוסופט.

תודה דור ,כבר לא מופיעה ההודעה.

שיניתיפרטים ,כמו בתמונה את המספרים 8888 ו-8844 

image.png.6358a0490d25e463dc59ac8a9eb7a9e7.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים