עבור לתוכן

ה-Surface Book 2 מושק, בצל הבעיות הטכניות של קודמיו

Featured Replies

פורסם

היצירה החדשה של מיקרוסופט מציעה עוצמה כמעט חסרת תקדים לנייד-טאבלט היברידי, אך תיאלץ להתמודד עם לא מעט משתמשים שלא רווחו נחת מהמותג בעבר, כך נראה

לכתבה

פורסם

נו באמת, מיקרוסופט מוציאה מוצר "מגניב" כל כמה חודשים, עושה מזה רווחים בחצי שנה הראשונה במחירים גבוהים, ואחר כך עוברת למוצר הבא. זה השיטה שלה. היא דוחפת גימיקים אבל אין באמת הרבה חשיבה מאחוריי המוצר.

פורסם

הם למדו מאפל

פורסם

או מסמסונג

פורסם

המכשירים האלה הם חיקויים של מאקבוק אייר, והצפיפות של הרכיבים אומרת שיש סכנת התחממות אמיתית, וכמעט בלתי אפשרי לתקן אותם

פורסם

היום המצב השתנה הסורפייס מראה חדשנות ויוקרה מספיק לראות את המכשיר הזה והסורפייס סטודיו ולראות את החדשנות לעומת אפל זה לא אני אומר את זה זה כמעט כל העולם

פורסם

אפל מוציאה מוצרים חדשים אוליי פעמיים בשנה. מיקרוסופט התחילו בליצ של הוצאת מוצרי יוקרה כל חודש.

לכן אני בספק אם באמת המוצרים האלה טובים, ולא רק בליצ של מוצרי הייפ ריגעיים שנועדו לגרום לכמות לא גדולה של אנשים לקנות מוצרים יקרים בזמן קצר. ואז לעבור לבליצ הבא.

פורסם

כל חודש? הסורפייס בוק הראשון יצא לפני שנתיים

פורסם

סתם מסקרנות, אחד מהמכשירים האלה היה בבעלותך, או שאתה מדבר מניסיון של לשחק במוצר חמש דקות?

פורסם

לא רק הסרפייס, גם מוצרים אחרים. לפאטופים למיניהם.

אפל לא מוציאה מוצרים בקצב כזה, אפילו לא מתקרב.

לא ייתכן שכל 4 חודשים תצטרך להחליף את הסורפייס, זה אומר שהספרייס שקנית לא היה כזה טוב מלחתחילה.

פורסם

מה הקשר? זה לא אומר שום דבר על הסדרות הקודמות, זה הכל עניין של שיווק ורווחים...

פורסם

העיניין הוא שלא ייתכן שמוציאים לך את המוצר הטוב ביותר כשפחות מחצי שנה מוציאים לך עוד מוצר הטוב ביותר.

נראה שיש פה אסטרטגיה של הצפה של מוצרי פרימייומים מבלי שמשקיעים מחשבה במוצרים עצמם. אלא כל פעם מתמקדים באיזה גימיק או איזה SPEC מיוחד כדי ליצור הייפ.

גם לנוכח ההיסטוריה של מיקרוסופט אני לא כזה מאמין שהם באמת מנסים ליצור מוצרים טובים באמת.

פורסם

שלא תחשוב שאפל היא טלית שכולה תכלת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים