עבור לתוכן

עזרה במפרט למחשב עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור!

אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף:

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח 

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שידוע לי..

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 + הרכבת מחשב ואחריות כמובן

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה לי. אני גר ברמת גן.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב מאוד

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין משהו מיוחד

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתכנן לשדרג בעתיד

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

קיבלתי 3 מפרטים: אחד עם מעבד RYZEN R7 1700 AMD החדש לעומת אינטל I5-8600K LGA1151 

והשני עם i7-7700 חוץ מזה המפרטים די זהים.. וגם המחירים 6000 ש"ח כולל מעמ. מצרף כאן את שתי ההצעות שקיבתי מאותה החברה.

וזה המפרט השלישי מטכנאי פרטי:

i7-7700
antec a30 cpu fan
msi h100m pro vh
kingston hyper x black 2400ghz ddr4 32gb
toshiba 240gb ssd
toshiba 1tb 7200rpm sata3
dvdrw
gigabyte gtx1050ti 4gb
couger psu 550w 12cm 80+
couger case mx330

5800 כולל מעמ

תודה לכל העוזרים!!

OMER2.pdf

OMER1.pdf

פורסם

שלום לך וברוך הבא לפורום.

מהמפרטים אני מבין שהינך עורך / מתכוון לערוך ב - FHD בלבד.

האם זה נכון ?

המפרטיםלא רעים אבל צריכים לדעת מה הרזולוציה של הווידיאו 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים