פורסם 2017 באוקטובר 128 שנים https://www.facebook.com/groups/HW.GIL/permalink/514134155605395/ אני חושב שהדיון הזה מראה הכל. לטענתו של טכנאי פלונטר, GTX 1070 JETSTREAM הוא כרטיס גרוע כיוון שהוא מכיל קירור "פלסטיק" ומאחר שמדובר בכרטיס מסך של היצרנית Palit, ואני מצטט: "אמרת PALIT אמרת גרוע". לא די בכך, הוא טוען ש-Galax ו-Gainward שתיהן שייכות ל-Palit, ועל כן אומר בעקיפין שגם הן גרועות. מה דעתכם על כך?
פורסם 2017 באוקטובר 128 שנים יש לי 1070 של PALIT. עובד כמו חיה גם עם OC. לטכנאי אין מושג על מה הוא מדבר. הוא מרעיש בפרופיל של OC אבל לפי מה שקראתי ברשת ניתן לקנות ולהחליף את המאווררים למשהו יותר שקט. (אני לא מאמץ את הGPU כמעט, בעיקר דוטא על 4K)
פורסם 2017 באוקטובר 128 שנים פאליט היא חלוצה בתחום כרטיסי המסך, ותמיד נשארת בין שלוש הגדולות בכל השוק העולמי. סביר להניח שמדובר בבורות של המוכר או ברצון שלו למכור לך משהו אחר - שכן זמין במלאי או מכיל רווח גולמי גבוה יותר לי יש את ה-GTX 1080 Jetsream. אחד השקטים והקרירים שיש. אותו קירור שיש ל-GameRock ` בביקורת הזו http://hexus.net/tech/reviews/graphics/93821-palit-geforce-gtx-1070-gamerock-premium-edition/?page=11 הכרטיס הזה מציג נתונים מעולים למעשה. שוב, מדובר באותו קירור שפאליט מיישמת גם ל-Jetstream שלה. זבל זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על זה.
פורסם 2017 באוקטובר 128 שנים יאללה, העניין חפור !!! מעניין מה יש לנציג פלונטר הנמרץ כאן באתר לומר על דברי הטכנאי שלהם ?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.