פורסם 2017 באוקטובר 108 שנים אהלן, בקרוב אקנה את אחד מדגמיי האיימק לשימוש בעיקר בלייטרום, עם אולי מעט פוטושופ. ההתלבטות היחידה שלי היא האם להשקיע ב i7 ולהישאר עם 8GB RAM, או להישאר עם i5 ולהשקיע ב 16GB RAM. אני לא בטוח באיזה תחום התוכנות שציינתי יותר טובעניות. תודה ויום טוב. (נ.ב. - הכונן יהיה כונן fusion בכל מקרה, שעדיף לי מאשר SSD ולהיות מחובר ל HDD חיצוני כל היום) נערך 2017 באוקטובר 108 שנים על-ידי Cha0stAlker
פורסם 2017 באוקטובר 108 שנים לא יודע מה כוונתך לכונן פיוז'ן מבחינת לייטרום - ברור שעדיף I7, מה גם שזיכרון אפשר תמיד להוסיף, מעבד לא כ"כ. אם כל הכבוד לאיימאק, בתקציב שלו עם מחשב PC לא היית נאלץ לעשות פשרות.
פורסם 2017 באוקטובר 108 שנים טוב, הבנתי על מה המהומה ..... פיוז'ן עאל'ק. אפשר לחשוב מטבח צרפתי ..... טוב, זה לא כ"כ משנה את מה שכתבתי לגבי המעבד, ורק מחזק את מה שכתבתי לגבי האיימאק והכדאיות שלו.
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים מחבר איאלץ להתפשר על מערכת ההפעלה. (אני פאנבוי של אפל ולא זקוק ל׳תיקון׳.) רק תהיתי האם יהיה הבדל מהותי בין i5 ל i7 בלייטרום כששניהם מרובעי ליבה (שזה הדבר החשוב למיטב הבנתי).
פורסם 2017 באוקטובר 128 שנים שום דבר כאן לא תהומי. אין לך מושג על מה הרצתי לייטרום. אני מדבר על מה הכי טוב. כשהחליפה / שמיכה קצרה, מתחילים עם הפשרות. רק שים לב למה שכתבתי בקשר לאפשרויות שידרוג לאחר קניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.