עבור לתוכן

ייעוץ לרכישת מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

ה התקציב המקסימאליג4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד אפשר לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון איכות המחשב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות שיהיה לי שימוש בהם בתור סטודנט אוטוקאד, ווטארקאד...)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע סטודנט אז צריך לשימוש של לימוד התוכנה, לא מאמין שאעשה בזמן הקרוב פרוייקטים כבדים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא גדול מ 15.6 ולא קטן ממנו בהרבה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות נראלי

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עדיפות ל Dell

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?  

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?מחשב שיחזיק לי לכמה שנים ולא אצטרך להחליף

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור צפון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

הרצתי סריקה קצרה באנטרנט ( אני לא מבין גדול ) ומצאתי את שני אלו :

https://www.pc365.co.il/product-14487-Lenovo_ThinkPad_E570_20H500CUIV_יבואן_רשמי_במלאי

http://fre.co.il/items/1480657

נערך על-ידי alkob

פורסם

היי

יש דיון אחד על אחד שנפתח לא מזמן.

תחפש בפורום, זה בול אותו דבר מבחינת הדרישות.

פורסם
  • מחבר

אוקי אחי תודה, ראיתי את הפוסט

פורסם

בכל מקרה, מבין שניים שרשמת, 

הייתי הולך על הנייד השני כי היות ולא מדובר בסולידוורקס,

האוטוקד נשען רובו ככולו על המעבד, ובנייד של DELL הוא בהחלט עדיף והוא גם מהדור האחרון

( יותר ביצועים ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים