עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי (פרטים למטה...) בלי החלפת קירור או השקעה כלשהי ויש ל כמה שאלות:

1. איך אני עושה את זה? בביוס אין לי אופציה של שינוי מהירות השעון של הAGP, יש לי אפשרות לשנות רק את המתח...

2. מה יכולת הOC הממוצעת של הכרטיס שיש לי ואם כלל שווה לי לעשת לו OC (אני אראה הבדל בOC עד גבול יכולת הקירור הסטנדרטי שיש על הכרטיס?)

תודה לעוזרים :)

פורסם

OC לכרטיס מסך לא עושים בביוס ;D אתה מוריד תוכנה ועושה OC.. במאגר ההורדות של האתר יש מספר תוכנות נחחמדות אך אני ממליץ על ATItool שתעשה בשבילך את העבודה - היא תמהיר ותבדוק אם אין בעיות וככה תמשיך עד שתגיע להכי הרבה, מה שכיף בה זה שאתה לא צריך לעשות את כל העבודה בעצמך :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D

יש לי ר עוד שתי שאלות: הקירור של ספיר נחשב כטוב, אבל אני רוצה לדעת כמה טוב... הוא מאפשר OC סביר (שהשפור בביצועים יהייה מורגש) או שאין טעם שאני סתם אתעלל בכרטיס המיסכן?

המערכת (העבד\ זיכרון\ לוח אם) הדי חלשה שלי לא תבלום את הOC או שזה לא משנה בOC לכרטיסי מסך?

עריכה: בהורדות יש את התוכנות הבאות לכרטיסי ATI:

ATi Radeon RefreshFix 0.995c

Radeonator 2.0

לא מצאתי את הATI TOOL

פורסם

תשמע להשקיע קירו על כרטיס כזה לא שווה אתהיכול להגיע אם קירור של ספיר לתוצאות טובות אבל השקעה והמעקב אחרי זה לא שוה הצעה שלי תחסוך למשהו חדש

משהו שיתן ביצעויים טובים במחיר הוגן!!!

פורסם

IG - דבר ראשון תתקן את הבדיחה הזאת בחתימה שלך כי זה מגוכח "WD 80GB 7MB BUFFER ATA100 "

זה פשוט הורס .

ולעניין - עשיית OC עם הקירור העלוב של הכרטיס הזה היא לטעמי גזר דין מות

המינימום שאפשר לעשות זה לתקוע בקומבינה איזה מאורר 80 ממ שיזרוק עליו אויר .

פורסם
  • מחבר

Maphisto, שיניתי... תודה על ההערה ;D

מה לגבי השאלה השנייה שלי, עם איזה תוכנה הכי כדאי לי לעבוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים