עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרונות עם ryzen 5 1600

Featured Replies

פורסם

שלום אני משדרג למעבד Ryzen 5 1600 בקרוב ורציתי לדעת האם זכרונות HyperX Fury 16GB(2x8) 2133MHz CL14 יספיקו לי ל90% גיימינג במחשב

בנוסף יש לי כבר GTX 1080 , והאם זה ממש קריטי במידה יש הבדלים בין המהירויות.

פורסם

עדיף לקחת זכרון במהירות הגבוהה ביותר שאתה יכול, המעבדים האלה מגיבים יותר טוב למהירות גבוהה יותר של זכרון במשחקים.

פורסם

לא הייתי לוקח פחות מ-2666MHz.

פורסם

כל מקרה לגופו.

אל תקח זיכרונות מהירים על חשבון כרטיס מסך פחות חזק. כרטיס מסך זה הכי חשוב !

אם מדובר ב- FHD ואתה הולך על כרטיס חלש יותר מGTX1060 6GB, עדיף שתשקיע עוד בכרטיס מסך ותקח זיכרונות איטיים.

כנ"ל לגבי 2K עם GTX1070, ו-4K עם GTX1080Ti.

אם מדובר במסך עם קצב רענון גבוה תעלה בדרגה אחת לכל רזולוציה.

לצורך העניין, עם מסך 2K עם בקצב רענון של 60Hz, אם התקציב שלי מאפשר לי ללכת על כרטיס מסך 1050Ti, זה לא חכם לקחת זיכרונות במהירות 3200Mhz, אלא עדיף ללכת על GTX1060 6GB ולקחת זיכרונות 2133Mhz.

קודם כרטיס מסך, אח"כ זיכרונות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

כל מקרה לגופו.

אל תקח זיכרונות מהירים על חשבון כרטיס מסך פחות חזק. כרטיס מסך זה הכי חשוב !

אם מדובר ב- FHD ואתה הולך על כרטיס חלש יותר מGTX1060 6GB, עדיף שתשקיע עוד בכרטיס מסך ותקח זיכרונות איטיים.

כנ"ל לגבי 2K עם GTX1070, ו-4k עם GTX1080Ti.

אם מדובר במסך עם קצב רענון גבוה תעלה בדרגה אחת לכל רזולוציה.

לצורך העניין, עם מסך 2K עם בקצב רענון של 60Hz, אם התקציב שלי מאפשר לי ללכת על כרטיס מסך 1050Ti, זה לא חכם לקחת זיכרונות במהירות 3200Mhz, אלא עדיף ללכת על GTX1060 6GB ולקחת זיכרונות 2133Mhz.

קודם כרטיס מסך, אח"כ זיכרונות.

הזכרתי שיש לי GTX1080 , אז אתה אומר שכדי להישאר עם ה2133MHz זה בסדר?

פורסם
ציטוט של marvellousZ

הזכרתי שיש לי GTX1080 , אז אתה אומר שכדי להישאר עם ה2133MHz זה בסדר?

סורי, מישום מה חשבתי שכבר יש לך את המעבד..

אז ככה, רצוי שתשקיע קודם במעבד ותלך על Ryzen 7 1700 אם יש לך אפשרות. אם יישאר לך תקציב תקנה גם זיכרונות מהירים.

אם אין לך תקציב להשקיע בRyzen 7 1700, אז תלך על המעבד שציינת עם זיכרונות מהירים.

שלא תבין אותי לא נכון, זיכרונות מהירים זה תמיד טוב, במיוחד במעבדי רייזן. אבל כרטיס מסך ומעבד משפיעים יותר מבחינת שקל לביצועים, מאשר תדר הזיכרונות.

פורסם

לא מסכים, ה1600 מספיק לנצל מה ש 1080 יכול לתת, ביחוד אחרי OC?

זיכרון זה תלוי במשחק ובקצב רענון המסך, זיכרון איטי יגביל אותך רק אם הFPS יעלה לכיוון תלת ספרתי.

תעבור על שני אלו ותזכור שהם עם 1080TI ולא 1080 רגיל ככה שלך תהיה אפילו פחות הגבלה.

https://www.youtube.com/watch?v=Svwus0dEWyE

https://www.youtube.com/watch?v=XOsYOASddeo&t=336s

פורסם
ציטוט של עידן פ.

לא מסכים, ה1600 מספיק לנצל מה ש 1080 יכול לתת, ביחוד אחרי OC?

מספיק בכיף גם ללא OC, אין לי ספק בכלל. לא דיברתי על צוואר בקבוק.

עדיין, שדרוג לRyzen 7 1700 יניב יותר FPS מאשר שדרוג מהירות הזיכרונות. ואם תיקח את עלות השדרוג ותחלק בכמה FPS מוסיף כל שדרוג, תגלה ששדרוג מעבד במקרה הזה משתלם יותר ונותן יותר FPS פר שקל. בדקתי את זה, לא סתם זרקתי.

פורסם

תחלס בשטח לא זה ולא זה משנה אם יש לו מסך 60HZ...

פורסם

אמת.. אבל זה ישנה בעתיד או אם וכאשר הוא יחליף מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים