עבור לתוכן

השלמות למחשב

Featured Replies

פורסם

היי,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000-1200 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- אם זה ייתן תוספת משמעותית, עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, DOOM, CS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, מעבד, גוף קירור למעבד, זכרון

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש ברשותי מסך 1080P, מעבד רייזן 1600, כרטיס מסך 1080 ו32 ג'יגה של DDR4 3200 מה"צ.

אשמח לקבל המלצה למארז, ספק ולוח אם (בעדיפות גבוהה מאוד לאחד שיידע לעבוד עם הזכרון במהירות שלה הוא נועד, או לפחות ב3000 מה"צ).

כמו כן כמובן עוד המלצות שנראות לכם רלוונטיות.

תודה רבה!

נערך על-ידי SpLAsH

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

לוח אם:
Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4
כמות: 1 - מחיר: ₪514

מארז:
Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black
כמות: 1 - מחיר: ₪262

ספק כוח:
Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular
כמות: 1 - מחיר: ₪365

סה"כ: ₪1141

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
http://www.tms.co.il/preview/spec/1untp54s

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

שאלה - הבנתי שיש בעיות תאימות של רייזן וזכרונות במהירות גבוהה, עם הלוח הזה הזכרונות כן יוכלו לרוץ ב3200?

ואם אפשר - במה הלוח הזה עדיף על ה-Asus PRIME B350M-A או GA-AB350M-D3H (או אחרים) שזולים יותר? 

נערך על-ידי SpLAsH

פורסם

לא ידוע לי על בעיות תאימות כאלה. אולי עם לוחות A320.

הלוחות שציינת הם בתצורת mATX, מה שאומר שהם קטנים יותר ויש בהם פחות חיבורים. עם רכיבים כמו שלך לפי דעתי זאת בדיחה לקנות לוח כזה. קיים לוח נוסף של אסוס בתצורת ATX שקצת זול יותר מהלוח שהמלצתי לך, אבל קראתי עליו הרבה ביקורות שליליות והרבה דיווחים על תקלות, לכן עדיף שלא לקחת סיכון.

פורסם

לחומרה כזאת הייתי ממליץ לפחות על ה270R כי יש לו מסנני אבק (וכידוע אבק הוא אחד מרוצחי המחשבים הגדולים) ואולי כדאי ספק של 650W (גם של 550 יספיק אבל לדעתי כדאי יותר.

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

לחומרה כזאת הייתי ממליץ לפחות על ה270R כי יש לו מסנני אבק (וכידוע אבק הוא אחד מרוצחי המחשבים הגדולים) ואולי כדאי ספק של 650W (גם של 550 יספיק אבל לדעתי כדאי יותר.

מסכים איתך לגמרי, אבל אם חייבים לעמוד בתקציב אז לדעתי מה שהצעתי זאת האופציה הכי טובה.

אם לא מתחשבים בתקציב הייתי גם הולך על לוח X370 (לטובת OC) וספק איכותי יותר (RM650W).

פורסם

גם להכניס את ה270R אפשר, החריגה תצא רק 30 שקל וזה שווה את זה.

פורסם

אני בעד

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם, חריגה ב30 שקל בהחלט לא תהרוג אותי

קשה לי להאמין שאני אעשה OC רציני, אולי רק קצת בשביל המשחק עם זה

אבל בכל זאת - על איזה לוח X370 היית הולך?

למה עדיף ספק 650W על 550W (בהנחה ו550W מספיק מבחינת הספק)?

פורסם

כי ספקים מתבלים ואחרי כמה שנים הספק יוכל לספק פחות חשמל וחוץ מזה טוב שיהיה מרווח להוספת רכיבים למערכת.

שתבין- גם ספק 450W צפוי להספיק, אבל זה מאוד לא מומלץ כי אם יש מערכת טובה אז צריך להשקיע גם בספק טוב ואיכותי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים