עבור לתוכן

ייעוץ | מפרט גיימינג 5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: OW,CSGO,PUBG,ABSOLVER 

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 144 HZ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כונן 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5~4, אין לי בעיה עם רעש לגיטימי רק שלא ישמע כמו מטוס ממריא 

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לחא 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? יום ראשון\שני 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אשדרג בעתיד, אז עדיף להשאיר אופציות פתוחות. 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

מעבד:
AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX
כמות: 1 - מחיר: ₪983

לוח אם:
Asus PRIME B350M-A
כמות: 1 - מחיר: ₪407

מארז:
Antec GX500 Window Case
כמות: 1 - מחיר: ₪210

ספק כוח:
Corsair CX550M 550W PSU 80+ Bronze Modular
כמות: 1 - מחיר: ₪316

זיכרון:
Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R
כמות: 1 - מחיר: ₪657

כרטיס מסך:
בקניית מחשב חדש בלבד - Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready
כמות: 1 - מחיר: ₪1819

קשיח למחשב שולחני:
Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda
כמות: 1 - מחיר: ₪210

קשיח למחשב שולחני:
Samsung SSD EVO 850 250GB!
כמות: 1 - מחיר: ₪451

רשתות:
D-Link Wireless 300Mbps draft N 2.0 USB ********* Adapter - במלאי
כמות: 1 - מחיר: ₪45

הרכבה:
ללא הרכבה
כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5098

ישומש עם מסך 1080 144HZ 

נערך על-ידי Rejjeye

פורסם

תענה על השאלון כדי שיוכלו לתת לך חוות דעת מתאימה.

בגדול המפרט נראה מאוזן, את המארז הייתי מחליף. מנסיון אישי איתו הוא מארז מעפן.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

תענה על השאלון כדי שיוכלו לתת לך חוות דעת מתאימה.

בגדול המפרט נראה מאוזן, את המארז הייתי מחליף. מנסיון אישי איתו הוא מארז מעפן.

ערכתי, ולא יודע יש לי חבר עם המארז הזה שמבסוט עליו וגם עשיתי קצת research ואומרים שהוא אחלה, איזה בעיות היו לך איתו?

נערך על-ידי Rejjeye

פורסם

החלון שלו עשוי מפרספקס מעפן, אפילו לא קשיח. ניקיתי אותו פעם אחת עם נייר טוואלט כי הוא התמלא סימניי אצבעות והוא נשרט בצורה ממש מכוערת. צריך לנקות אותו עם מיקרופייבר.

עוד דבר מעצבן, הסלוטים מאחור, של החריצי pci נשברים ולא מתפרקים. זאת אומרת שאם התקנת כרטיס pci, ואחר כך הוצאת אותו או החלפת מקום, יישאר לך חור מכוער שיכניס מלא אבק.

עוד דבר, הוא היה רועש בצורה בלתי נסבלת, אבל הוא ישב אצלי ממש לידי. המארז שיש לי עכשיו, שכולו temperes glass שקט ממנו בהרבה.

פורסם
  • מחבר

החלון שלו עשוי מפרספקס מעפן, אפילו לא קשיח. ניקיתי אותו פעם אחת עם נייר טוואלט כי הוא התמלא סימניי אצבעות והוא נשרט בצורה ממש מכוערת. צריך לנקות אותו עם מיקרופייבר.

עוד דבר מעצבן, הסלוטים מאחור, של החריצי pci נשברים ולא מתפרקים. זאת אומרת שאם התקנת כרטיס pci, ואחר כך הוצאת אותו או החלפת מקום, יישאר לך חור מכוער שיכניס מלא אבק.

עוד דבר, הוא היה רועש בצורה בלתי נסבלת, אבל הוא ישב אצלי ממש לידי. המארז שיש לי עכשיו, שכולו temperes glass שקט ממנו בהרבה.

נגיד.. בכל מקרה איזה קייס היית מציע במחיר דומה?

פורסם
ציטוט של Rejjeye

נגיד.. בכל מקרה איזה קייס היית מציע במחיר דומה?

אם זה צריך להיות מארז עם חלון, הייתי הולך על זה:

http://www.tms.co.il/product/17167

תתרשם:

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר

אם זה צריך להיות מארז עם חלון, הייתי הולך על זה:

http://www.tms.co.il/product/17167

תתרשם:

הוא יקר יותר ב70 שקל.

פורסם
ציטוט של Rejjeye

הוא יקר יותר ב70 שקל.

אתה מוציא 5K על מחשב. 70 שקל זה מה שיהרוג אותך?

לא משכנע אותך ולא ממש אכפת לי מה תבחר, סה"כ אומר לך את דעתי, תעשה עם זה מה שבא לך :) 

פורסם
  • מחבר

אתה מוציא 5K על מחשב. 70 שקל זה מה שיהרוג אותך?

לא משכנע אותך ולא ממש אכפת לי מה תבחר, סה"כ אומר לך את דעתי, תעשה עם זה מה שבא לך :) 

יש דבר שנקרא תקציב, ברור שאם הייתי יכול לבזבז יותר הייתי קונה גם 1080 וגם ספק כוח יותר חזק וגם לוח אום יותר חזק, אבל יש לי תקציב מסוים ואני צריך לעמוד בו

פורסם
ציטוט של Rejjeye

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

ציטוט של Rejjeye

סה"כ: ₪5098

אם לדעתך המארז שהצעתי לא שווה חריגה של 70 שקלים נוספים, אחלה. לא הייתי מציע את זה אם לא הייתי רואה שיש מקום לחריגה נוספת מבחינתך.

אגב, גם המארז שהצעתי לך לא משולם, גם לו יש חסרונות ויכלתי גם להציע לך מארז שעולה 800 שקלים, אבל אני לוקח בחשבון שכל שקל נוסף זה מבחינתך חריגה מהתקציב, אבל הוא מארז טוב בהרבה מהמארז ששמת במפרט ולדעתי התוספת שווה את זה.

בקיצור, אל תלמד אותי עברית ואל תעשה ממני מטומטם. אני מייעץ לך מתוך ניסיון, אם לא בא לך בטוב ולא מוצא חן בענייך מה שאני ממליץ אז תגיד תודה ותעשה מה שבא לך.

פורסם
  • מחבר

אם לדעתך המארז שהצעתי לא שווה חריגה של 70 שקלים נוספים, אחלה. לא הייתי מציע את זה אם לא הייתי רואה שיש מקום לחריגה נוספת מבחינתך.

אגב, גם המארז שהצעתי לך לא משולם, גם לו יש חסרונות ויכלתי גם להציע לך מארז שעולה 800 שקלים, אבל אני לוקח בחשבון שכל שקל נוסף זה מבחינתך חריגה מהתקציב, אבל הוא מארז טוב בהרבה מהמארז ששמת במפרט ולדעתי התוספת שווה את זה.

בקיצור, אל תלמד אותי עברית ואל תעשה ממני מטומטם. אני מייעץ לך מתוך ניסיון, אם לא בא לך בטוב ולא מוצא חן בענייך מה שאני ממליץ אז תגיד תודה ותעשה מה שבא לך.

אה, הכוונה הייתה ל100, לא יודע מאיפה נוסף 0
welp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים