עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב נייד לתיכנות עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, אבל לא להתפשר יותר מדי.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום ב-400 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ו-VM; גם צפייה בתכני HD (עד כמה שהכרטיס הגראפי המובנה מאפשר זאת). שתהיה יכולת עתידית לשדרג לצורך משחקים (לא רלוונטי כרגע).

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - א. android studio. ב. VM שיריץ מערכת macOS ובתוכה תכנות ב-Xcode.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כנזכר למעלה.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נראה לי ש-FHD יספיק; לפחות "15.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מניח שאין צורך בכרטיס גראפי במקום זה שמובנה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל windows 10 והרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לאיזור המרכז. אפשרי להתגמש אם הפרשי המחיר מצדיקים את הנסיעה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ASAP. אני יודע שדור 8 אמור לצאת עוד כחודש אבל לצערי לא אוכל "לסחוב" עד אז. :(

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כונן SSD של לפחות 128GB ובערך עד 400 ש"ח; כרטיס WiFi אמין עם ביצועים טובים (אם המובנה עונה על הדרישה - מה טוב). חיבורי USB3.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי שדרוג עתידי של כרטיס גראפי לצורך משחקים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: שלא יתחמם מדי (חשוב מאוד; ניסיון רע בעבר). זהו, חפרתי מספיק.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

שלום לך וברוך הבא לפורום !  :)

רצוי להמתין להגעת ניידים עם מעבדים חדשים של אינטל.

זה עניין של שבועיים שלושה.

לא ידועים מחירים !.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים