עבור לתוכן

ייעוץ אחרון לפני קנייה, נייח למשחקים ועבודה משרדית | 4000~ ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מבקש חוות דעת אחרונה לפני קנייה על המפרט הבא:

מעבד: AMD RYZEN 5 1500X BOX
לוח אם: Asus PRIME B350-PLUS
מארז: Antec VSP-5000
ספק כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular
זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R
כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-3GD
קשיח למחשב שולחני: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda
קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Plus 240GB SATA3 MLC 2.5"

4200~ ש"ח

-------------------------------

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

אין משהו מיוחד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (COD ,FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Need For Speed) .

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 וגודל מסך של "24-22 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

-אין צורך בכונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה/אופיס - הרכבה בחנות, ללא התקנה של ווינדוס או תוכנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א-רמת גן, אפשר גם TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבועות הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 

- חובה SSD בגודל של לפחות 256GB~ וכונן קשיח רגיל של 2 טרה

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

נערך על-ידי scarymovie

פורסם

המפרט שלך נראה בסדר. דבר אחד הייתי משנה, וזה הולך על GTX1060 עם 6GB זיכרון ולא 3GB כמו שלקחת, ואם זה צריך לבוא על חשבון משהו אז הייתי יורד במעבד ל-R5 1400, שאגב עם OC קל אתה יכול "להפוך" אותו ל1500X. ההבדל היחיד יהיה אולי ב-Cache שלו, אבל זה ממש בקטנה.

דבר נוסף, אם השקט לא כלכך חשוב לך הייתי ממליץ לך על המארז corsair 100R. המחירים שלהם די דומים, והמארז הזה איכותי ונוח יותר משמעותית. לפי דעתי גם יפה יותר, אבל אין לו בידוד רעשים כמו במארז שלקחת.

אבל יש לו עוד גרסה (silent edition) שעם בידוד רעשים, והיא קצת יקרה יותר.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

המפרט שלך נראה בסדר. דבר אחד הייתי משנה, וזה הולך על GTX1060 עם 6GB זיכרון ולא 3GB כמו שלקחת, ואם זה צריך לבוא על חשבון משהו אז הייתי יורד במעבד ל-R5 1400, שאגב אם OC קל אתה יכול "להפוך" אותו ל1500X. ההבדל היחיד יהיה אולי ב-Cache שלו, אבל זה ממש בקטנה.

דבר נוסף, אם השקט לא כלכך חשוב לך הייתי ממליץ לך על המארז Corsair 100R. המחירים שלהם די דומים, והמארז הזה איכותי ונוח יותר משמעותית. לפי דעתי גם יפה יותר, אבל אין לו בידוד רעשים כמו במארז שלקחת.

אבל יש לו עוד גרסה (silent edition) שעם ידוד רעשים, והיא קצת יקרה יותר.

אה כן הכרטיס מסך שאני לוקח הוא של 6 גיגה בטעות רשמתי את זה של ה3...

ואני אסתכל על המארז של קורסאייר, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים