עבור לתוכן

המלצה למחשב מאילת עד 2200 שקל

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי?

1850-2250 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי.
אימולטורים של סמארטפונים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

לא מיועד לגיימינג.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

15 אינץ FHD
כנראה שאחבר למסך גדול בבית
אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך 
.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא צריך צורב/רמקולים טובים/סוללה טובה/הרבה זיכרון.
לגמרי מסוג המותרות שאני מוותר עליהן.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

2

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא נראה לי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

ללא מערכת הפעלה - עובד עם לינוקס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אילת, ksp לדעתי הכי זולים לא?

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבוע הבא

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

כנראה שכן, מעדיף לשדרג בעתיד על פני להחליף.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

משום מה יש לי חיבה ללנובו, לא סגור אם אחת מוצדקת.

אלו הדגמים שנראו לי הכי משתלמים:

https://ksp.co.il/?uin=41021&select=.268..271..159..347..466.
https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466.

עד כמה type c חשוב? והאמת, הלנובו גם כל כך יותר יפה ופשוט בא לי עליו.

הבעיה העיקרית היא שהוא לא זמין במלאי, השאלה אם הם עושים הזמנות מראש לדברים כאלה.

כמו כן ראיתי המלצה למחשב dell מאילת, אבל הוא מעט מעל התקציב, אשמח להבין במה הוא עדיף על מה שפירסמתי כאן.

https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=41574&select=.268..271..132..3762.

תודה רבה!

פורסם

היי

אובכן כך - 

הלנובו - רק שנה אחריות. מעבר לזה נייד סטנדרטי.

ניתן להרחבה ע"י תוספת מחיר. עדיין, זו אחריות שהשירות שלה לא נהנה מתהילה של שביעות רצון.

אתה מוזמן לגגל בעניין.

ה - DELL - שלוש שנות אחריות, כבר יותר טוב, אבל תצתרך להגיע להרצליה, למעבדות DELL.

חוץ מזה זה הדגם הבסיסי ביותר בסדרה 3XXX ואיכות הבניה והרכיבים פחות טובה.

ואחרון חביב -

הדל שאני נתתי - אחריות שלוש שנים עד הבית, איכות בניה יותר טובה ואפשרויות הרחבה / שדרוג מצויינות -

הוספת דיסק בנוסף לקיים והרחבת זיכרון עד 32 גיגה ( עזוב מה כתוב באתר KSP ).

גילוי נאות - עוד שבועיים שלושה נוחתים בחנויות ניידים עם מעבדים חדשים של אינטל,לא ידועים מחירים.

פורסם
ציטוט של askme

היי

אובכן כך - 

הלנובו - רק שנה אחריות. מעבר לזה נייד סטנדרטי.

ניתן להרחבה ע"י תוספת מחיר. עדיין, זו אחריות שהשירות שלה לא נהנה מתהילה של שביעות רצון.

אתה מוזמן לגגל בעניין.

ה - Dell - שלוש שנות אחריות, כבר יותר טוב, אבל תצתרך להגיע להרצליה, למעבדות Dell.

חוץ מזה זה הדגם הבסיסי ביותר בסדרה 3XXX ואיכות הבניה והרכיבים פחות טובה.

ואחרון חביב -

הדל שאני נתתי - אחריות שלוש שנים עד הבית, איכות בניה יותר טובה ואפשרויות הרחבה / שדרוג מצויינות -

הוספת דיסק בנוסף לקיים והרחבת זיכרון עד 32 גיגה ( עזוב מה כתוב באתר KSP ).

גילוי נאות - עוד שבועיים שלושה נוחתים בחנויות ניידים עם מעבדים חדשים של אינטל,לא ידועים מחירים.

היי, תודה רבה על התגובה!
אעשה קצת סדר בשאלות שלי:
1.אחריות לא כל כך מעניינת אותי, בונוס נחמד, אבל אני לא מת על הפורמט הזה, לכן פחות פרמטר אצלי.. בסופו של דבר כל מכה/בלאי לא מחליפים, ותקלות שאשכרה מטפלים בהם(מניח שאם המעבד מחליט לשבוק חיים פתאום?) לא ראיתי שקורות.
2. איכות הרכבה ורכיבים - זה בא לידי ביטוי בעמידות המחשב ? בתחושה שלו? יש הבדל בין המקלדות?(דבר שנראה לי חשוב לי במיוחד). אחת מהסיבות שבא לי על הלנובו היא שממה שאני זוכר המקלדות שלו מאוד מוצלחות.
3.type c - משנה משהו, או שזה נטו שיחסוך לי קצת זמן הטענה? סה"כ הנטייה שלי לא להתייחס לזה..
4. צורב- יש אופציה לוותר על זה ולחסוך עוד כמה שקלים? הבנתי שגם אם מוציאים אותו אפשר להכניס שם זיכרון במקום בעתיד.
5.עד כמה הצוואר בקבוק במחשבים האלה הוא זיכרון הram, והאם שדרוג שלו בעתיד באמת יהיה מה שיעשה את ההבדל?
6.מאיפה הכי זול לקנות באילת את המחשב, במידה ואתה מכיר.. ראיתי שגם ירד לי 100 שקלים אם ארשם שם למשהו בksp, אז מגיע למחיר די אטרקטיבי לפי מה שראיתי. כמו כן, האם יש נטייה להנחות מזומן/הנחות בסניף?
7. הקנייה תתבצע או עכשיו, או בעוד חודש(הימים שאני באילת בהם). למען האמת אני חסר סבלנות בצורה יוצאת דופן, ודי "תקוע" ללא המחשב עכשיו. האם להערכתך המעבדים יהיו רלוונטים גם למחשבי ביניים כאלו, או רק לhigh end? והאם יובילו לירידת מחירים? בשביל מאה שקל לפה ולשם אני מעדיף לקנות השבוע, אבל במידה וזה אכן משהו משמעותי אולי באמת שווה לחכות..

מצטער על אוסף השאלות העצום הזה, תודה רבה על העזרה ..

פורסם
ציטוט של itay na

היי, תודה רבה על התגובה!
אעשה קצת סדר בשאלות שלי:
1.אחריות לא כל כך מעניינת אותי, בונוס נחמד, אבל אני לא מת על הפורמט הזה, לכן פחות פרמטר אצלי.. בסופו של דבר כל מכה/בלאי לא מחליפים, ותקלות שאשכרה מטפלים בהם(מניח שאם המעבד מחליט לשבוק חיים פתאום?) לא ראיתי שקורות.

בשונה ממך, אני נוטה לייחס חשיבות רבה לאחריות.

בנייד, יכולות להיות הרבה ( מידי ) תקלות עד למעבד, מקלדת, קונקטורים וכו' וכו'.
2. איכות הרכבה ורכיבים - זה בא לידי ביטוי בעמידות המחשב ? בתחושה שלו? יש הבדל בין המקלדות?(דבר שנראה לי חשוב לי במיוחד). אחת מהסיבות שבא לי על הלנובו היא שממה שאני זוכר המקלדות שלו מאוד מוצלחות.

כן, זה בא לידי ביטוי בעמידות. זה פשוט פחות עיגולי פינות מצד היצרן.

כבר אומר שהמקלדת ב - 5568 לא משתווה למקלדות של IBM מפעם.

וגם בניידי לנובו הרבה השתנה מאז. כל דגם וטיב המקלדת שלו.
3.type c - משנה משהו, או שזה נטו שיחסוך לי קצת זמן הטענה? סה"כ הנטייה שלי לא להתייחס לזה.. גם אני  :)
4. צורב- יש אופציה לוותר על זה ולחסוך עוד כמה שקלים? הבנתי שגם אם מוציאים אותו אפשר להכניס שם זיכרון במקום בעתיד. ה - 5568 מגיע ללא צורב. ראה אפשרויות הרחבה בתגובה הקודמת.
5.עד כמה הצוואר בקבוק במחשבים האלה הוא זיכרון הram, והאם שדרוג שלו בעתיד באמת יהיה מה שיעשה את ההבדל?
6.מאיפה הכי זול לקנות באילת את המחשב, במידה ואתה מכיר.. ראיתי שגם ירד לי 100 שקלים אם ארשם שם למשהו בksp, אז מגיע למחיר די אטרקטיבי לפי מה שראיתי. כמו כן, האם יש נטייה להנחות מזומן/הנחות בסניף?
7. הקנייה תתבצע או עכשיו, או בעוד חודש(הימים שאני באילת בהם). למען האמת אני חסר סבלנות בצורה יוצאת דופן, ודי "תקוע" ללא המחשב עכשיו. האם להערכתך המעבדים יהיו רלוונטים גם למחשבי ביניים כאלו, או רק לhigh end? והאם יובילו לירידת מחירים? בשביל מאה שקל לפה ולשם אני מעדיף לקנות השבוע, אבל במידה וזה אכן משהו משמעותי אולי באמת שווה לחכות..

תשובה לסעיפים 5-6-7 :

אני רק יכול להניח שיגיע מגוון רחב של ניידים במגוון מחירים.

מה בדיוק וכמה יעלה - לי אישית אין מושג ירוק.

מה שבטוח שהם יהיו ( רובם לפחות ) יותר עוצמתיים או חזקים בהרבה ממקביליהם הנוכחיים.

אבל הנעלם הגדול זה המחיר שלהם.  :nixweiss:

לדעתי שווה לחכות.

מצד שני, ה - 5568 היה חסר במלאי איזה חודש. אז לך תדע.

פורסם

היי,
רק בנוגע לחנויות שכדי לקנות מהם - מותר לבקש המלצה בפורום?

פורסם

כן, למה לא ?

מה שאני מכיר באילת זה באג, אייבורי ו - KSP.

יש כמובן חנויות אחרות מקומיות, אבל מהרשתות זה אלה שרשמתי.

רק ב - KSP יש את ה - 5568 DELL.

וכן, אם אתה מוסר להם מייל לתכנים שיווקיים אתה מקבל הנחה.

כמו שנכון לכל חנות וכל רשת, תוודא שהאריזה חתומה ותוציא או יותר נכון תוודא

שכשהם פותחים את הנייד הכל סגור ואטום לפני הפתיחה.

למה שיוציאו ?

נהוג להדליק את הנייד כדי לוודא תקינות פיזית של הגוף

וכמובן תקינות של מסך ולעיתים הצצה בביוס שהמפרט הוא אכן מה שהזמנת.

פורסם
ציטוט של askme

כן, למה לא ?

מה שאני מכיר באילת זה באג, אייבורי ו - KSP.

יש כמובן חנויות אחרות מקומיות, אבל מהרשתות זה אלה שרשמתי.

רק ב - KSP יש את ה - 5568 Dell.

וכן, אם אתה מוסר להם מייל לתכנים שיווקיים אתה מקבל הנחה.

כמו שנכון לכל חנות וכל רשת, תוודא שהאריזה חתומה ותוציא או יותר נכון תוודא

שכשהם פותחים את הנייד הכל סגור ואטום לפני הפתיחה.

למה שיוציאו ?

נהוג להדליק את הנייד כדי לוודא תקינות פיזית של הגוף

וכמובן תקינות של מסך ולעיתים הצצה בביוס שהמפרט הוא אכן מה שהזמנת.

קיבלתי, תודה רבה .

מאמין שאלך לksp, אבל אוותר על הdell.. צימצמתי לשלוש אופציות, אשמח לדעתך:
https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466.
(ממה שהבנתי ממך- שלוש שנות אחריות, לא עד הבית אבל אני קרוב להרצליה בכ"מ, איכות בנייה נמוכה ובאינטרנט היה כתוב שהמקלדת קצת מבאסת- אבל הכי זול)
https://ksp.co.il/?select=.159.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=39979&txt_search=&buy=&minprice=2100&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
(נייד סדנטרטי - משמע באיכות בנייה טובה מהדל? מודע לזה שאני לוקח את הדגמים הזולים בקטגוריה, אבל לצערי זה מה שמתאפשר. מאמין שאוותר עליו בגלל שיש רק שנה אחריות, במחיר זהה ולא כל כך מוצדק)
https://ksp.co.il/?uin=37866&select=.268..271..2788..2183..347..432..437..466.
(עוד אופציה שנראת לא רע, סה"כ עם שלוש שנות אחריות עד הבית ובאינטרנט קראתי שהמקלדת נוחה, מה אתה חושב?)

המון תודה !

פורסם
ציטוט של אורח איתי

ללא מערכת הפעלה - עובד עם לינוקס

זו השאלה לגבי האסוס.

בעוד שהדל לדוגמה בא עם אובונטו, במפרט של האסוס

כתוב " תומך במערכות הפעלה ווינדוס 10 ".

צריך לברר ולוודא שהוא ( ASUS ) תומך בלינוקס.

חוץ מזה הוא גם כבד יחסית ( 300 גרם יותר , משקל כללי של 2.3 ק"ג )

שזה מתחיל להיות פקטור לא מבוטל.

פורסם

אם בכל זאת זה הכיוון שלך, אולי עדיף לך זה -

https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=39481&select=.268..271..432..859.

הצעתי לך - ללכת לחנות גדולה ( ביג בוקס, אולם תצוגה - אם יש - של דל בהרצליה ),

בקיצור, למשש את הניידים במו ידיך.

ממה שזכור לי מההתנסות הקצרה בזמנו עם האסוס, אין הבדל מי יודע מה בינו לבין דל

במישור של מקלדת, כלומר זו לא פסגת IBM בשניהם.

לכן, היות והעניין סובייקטיבי למדי, הכי טוב לראות ולהרגיש במו ידיך מה כל נייד מציע תחום

ההקלדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים