עבור לתוכן

המלצה למערכת אל-פסק

Featured Replies

פורסם

מיועד לתחנת עבודה מבוססת לינוקס עם ספק G550 של SEASONIC

המטרה שבעת הפסקת חשמל ממושכת האל פסק יבצע כיבוי מסודר של המחשב.

מעניין במוצר איכותי עם אחריות ממושכת ושרות. 

תקציב עד 1500 שקל.

פורסם

מוצרים של APC מסוגלים לשלוט ללא בעייה על מחשבי לינוקס (יש לי גם זה וגם זה) ובלי קשר הם מוצרים מעולים.

ראה כאן -

www.apcupsd.org

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמעתי פעם שהסוללות של מכשירי האל פסק של APC, אינן סטנדרטיות, כך שלא ניתן להשתמש בהם עם סוללות עופרת חומצה אטומות סטנדרטיות של 7A, אלא רק עם המקוריות של APC.

פורסם
  • מחבר

הדגם שרציתי לא קיים במלאי בארץ משום מה.  BR900

מציעים לי כל מיני דגמים של ADVICE שאני לא מוצא כל ביקורת עליהם בשפה שאינה עברית.

קצת חושש מדגם שקיים רק בארץ.

פורסם

אדוויס היא חברה ישראלית, לכן אינך יכול למצוא ביקורות בשפה שאינה עברית.

אדוויס משתמשים בסוללות עופרת חומצה אטומה 7A/h סטנדרטית, כך שקל להחליף סוללות כאלו במעבדת מחשבים או אם יש לידך חנות שמוכרת מצברים כאלו (אני מביא את מכשיר האל פסק שלי של אדוויס PRD650, למעבדת מחשבים כדי להחליף את הסוללה שלו, כאשר היא מתה, ובזכות זה הוא מחזיק אצלי מעל לעשר שנים בלי שום בעיות).

פורסם
  • מחבר

כל כמה זמן צריך להחליף כזו סוללה וכמה זה עולה ?

פורסם

פעם ב-2 עד 4 שנים, תלוי באיכות הסוללה והעומס שהמחשב צורך ממנה בה בעת הפסקת החשמל.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם התמיכה של ADVICE. הם לא תומכים במערכת הפעלה לינוקס.  הזוי.

פורסם

אני לא יודע מה זאת השטות הזו שהנציג אמר לך. כל תוכנות ההורדה למכשירי האל פסק שלהם זמינות גם ללינוקס. שתיים מהן אף זמינות למקינטוש.

פורסם
  • מחבר

לכל סידרה יש תוכנה אחרת.

לדגמי דגמי האקסלנס התוכנה לא זמינה להורדה לדבריו אלא רק על CD שמגיע בקופסה

בכל מקרה הם לא יתנו תמיכה.

זה מה כתוב בלינק שהוזכר:

כרגע אין הורדה לתוכנה באתר
עמכם הסליחה
*דיסק ההתקנה מסופק עם המכשיר

פורסם
ציטוט של dor123

שמעתי פעם שהסוללות של מכשירי האל פסק של APC, אינן סטנדרטיות, כך שלא ניתן להשתמש בהם עם סוללות עופרת חומצה אטומות סטנדרטיות של 7A, אלא רק עם המקוריות של APC.

אפשר.  אתה מטעה.  ולא רק שאפשר היבואן ימליץ לך על סוללות חליפיות חזקות יותר 9A שתואמות למקוריות וזולות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים