פורסם 2017 באוגוסט 138 שנים הפיתוח החדש של חברת הרכב היפנית נשמע מוזר למדי, אך אמור להוות תחרות מעניינת לעולם הרכבים החשמלייםלכתבה
פורסם 2017 באוגוסט 138 שנים דווקא נקווה שלא יגיע לייצור כי הרכב החשמלי ישתלט עד אז. אבל במובן שתמיד יהיה מקומות שיהיו חייבים בהם מנועי בעירה
פורסם 2017 באוגוסט 148 שנים אני מאוד מקווה שיגיע לייצור, למעשה זה כבר בתהליכי ייצור פחות או יותר - זה יהיה בדגמים של 2019. למה לקוות שזה לא יגיע? רכב חשמלי לא ישתלט על השוק עוד 15 שנה לפחות, כנראה יותר. עד אז רצוי לקבל מנועי בעירה כמה שיותר טובים. ציטוט של BenderTheOffender YAY מאזדה עם טורבו איפה ראית טורבו?
פורסם 2017 באוגוסט 148 שנים ציטוט של nitzanj אני מאוד מקווה שיגיע לייצור, למעשה זה כבר בתהליכי ייצור פחות או יותר - זה יהיה בדגמים של 2019. למה לקוות שזה לא יגיע? רכב חשמלי לא ישתלט על השוק עוד 15 שנה לפחות, כנראה יותר. עד אז רצוי לקבל מנועי בעירה כמה שיותר טובים. איפה ראית טורבו? התכוונתי שאני מקווה שהרכב החשמלי יכנס כל כך מהר עד שהוא יעקוף אותו. כמובן שזה כנראה לא אפשרי, אבל לקוות תמיד אפשר?. דרך אגב אם מדברים על אחוז מהמכוניות החדשות בלבד אני מקווה שזה יהיה פחות מ 15 שנה.
פורסם 2017 באוגוסט 148 שנים זה אפילו לא אחוז אחד בינתיים, התחזיות מדברות על 15% מהשוק (מכירת מכוניות חדשות) עד 2025...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.