פורסם 2017 באוגוסט 138 שנים היי, מקרה אמיתי מהבוקר. חבר בעבודה אמר לי שקנה מהאתר של מייקרוסופט וינדוס 10 פרו במחיר של 200 דולר. אני אמרתי לו שהוא לא נורמלי כי ניתן לקנות סיריאלי במחיר של 50 שקל באתרים שמוכרים סיריאלים מקוריים. וכל מה שנשאר זה להוריד את הוינדוס מהאתר של מייקרוסופט. רציתי לקבל תשובה סופית אם הסיריאלים שמוכרים הם סיריאלים למערכת הפעלה חדשה ולא שדרוג ממערכת הפעלה קודמת. קישור לעמוד שמוכר את הסיריאלי שהראתי לו והוא סירב להאמין שזה אמין ובטוח : https://www.cjs-cdkeys.com/products/Windows-10-Professional-CD-Key.html
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים סיריאלים חוקיים ניתן לרכוש רק ממיקרוסופט. האתר הזה מוכר סיריאלים פרוצים, ואסור לדבר על זה בפורום.
פורסם 2017 בספטמבר 68 שנים העובדה שאתה אומר שזה לא חוקי לא הופכת את זה ללא חוקי. משום מה בהעדר נימוקים משכנעים (או כל נימוק כלשהו למעשה) אני נוטה להאמין יותר למה שהתוכנה של מיקרוסופט מדווחת מאשר לך. נערך 2017 בספטמבר 68 שנים על-ידי etal
פורסם 2017 בספטמבר 68 שנים תאמין למה שאתה רוצה. צלצל למיקרוסופט תן את המפתח שקנית תגיד שאתה רוצה תמיכה תראה מה הם יגידו לך.
פורסם 2017 בספטמבר 68 שנים ציטוט של dor123 סיריאלים חוקיים ניתן לרכוש רק ממיקרוסופט. לא מדוייק. יש מספיק קבוצות שנהנות מהנחה לדוגמא: עובדי משרד החינוך, סטודנטים ועוד. במקרה של האתרים הנ"ל אכן מדובר בהפרה של תנאי השימוש בסיראל= לא חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.