פורסם 2017 באוגוסט 188 שנים May 4, 2002 בהחלט מרגיש הכי זקן שלי. איפה הדיונים של פעם עם קרירין ועוד טרולים מצויים. היו ימים...
פורסם 2017 באוגוסט 198 שנים רשום באתר מ 2006 , היתה הרבה פעילות מענינת במהלך השנים , אבל בשנים האחרונות פחתה באופן משמעותי באופן לא מפתיע עם כניסת הפייסבוק שמתי לב גם לירידה בפורומים אחרים , כנראה זה מגמה כלל ארצית .
פורסם 2017 באוגוסט 198 שנים חה! מצאתי את התמונות! מסיבת רשת בראש העין עם פול טאואר ומסכי CRT מלפני 15 שנה. בבקשה:
פורסם 2017 באוגוסט 208 שנים וואו... כמה אנשים זקנים התעוררו פה פתאום. ניקים שלא ראיתי בחיים. היוזר הזה שלי: quacK69 מ2011 אבל לא זכרתי את הסיסמא או המייל שלו אז וויתרתי עליו. אני מרגיש דיי נוב פה אבל אני בעד מפגש, להכיר את גדולי הדור
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים השקעתי בה יותר מהלפטופ. רכב בעל אפשרויות שיפור אינסופיות. פשוט זו הגרסה האחרונה בלי מחשב. נטו מכאני. חיה רעה. נכנסתי בפרה ענקית שקפצה כביש באיזה 90 קמש וראיתי רק גרפיקה...בלי פיזיקה. שיפוץ קטן...פחחות...וחזרה לכביש. כי מה שטוב לדעש במדבר טוב גם לי. נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי se7en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.