עבור לתוכן

שדרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי שלי כדי שיריץ לי את כל המשחקים חלק. מוכן להשקיע עד 4000.
חשוב לי מאוד שהכל ירוץ חלק. 
זה המפרט הנוכחי: 
Geforce gtx 760
i5 -4670 3.4 ghz
Asus b85m-g
seasonic ss-520gb
Sharkoon Vaya II Value

לא אכפת לי גם לקנות מחשב חדש לגמרי אם צריך אבל מעדיף להשתמש בחלקים מהישן

פורסם

לדעתי כדאי לשדרג את הכרטיס קודם כל ואולי גם את הספק (כדי שיוכל לספק לכרטיס מספיק חשמל).

במחיר הזה אפשר לקנות 1080 TI ועוד ספק מתאים ותקבל אחלה ביצועים.

אבל- השאלה היא האם תצטרך את זה כלומר באיזה רזולוציה אתה משחק ובאיזה קצב רענון (HZ).

אם אתה משחק ב1080P ב60HZ אז גם לשדרג ל1060 יספיק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

לדעתי כדאי לשדרג את הכרטיס קודם כל ואולי גם את הספק (כדי שיוכל לספק לכרטיס מספיק חשמל).

במחיר הזה אפשר לקנות 1080 TI ועוד ספק מתאים ותקבל אחלה ביצועים.

אבל- השאלה היא האם תצטרך את זה כלומר באיזה רזולוציה אתה משחק ובאיזה קצב רענון (HZ).

אם אתה משחק ב1080P ב60HZ אז גם לשדרג ל1060 יספיק.

לא צריך לשדרג מעבד וכו? רק כ מסך וספק כוח? 

פורסם
ציטוט של ronmar

לא צריך לשדרג מעבד וכו? רק כ מסך וספק כוח? 

לגיימינג המעבד יספיק לרוב המשחקים. לא ציינת כמה RAM יש במערכת מה שיכול להיות קריטי.

ועוד פעם ייתכן ואתה לא צריך לשדרג הרבה הכל תלוי במסך שיש לך. אם תשתף אותנו ברזולוציה ובקצב הרענון שלו או אפילו רק בדגם אז נוכל לעזור הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

לגיימינג המעבד יספיק לרוב המשחקים. לא ציינת כמה RAM יש במערכת מה שיכול להיות קריטי.

ועוד פעם ייתכן ואתה לא צריך לשדרג הרבה הכל תלוי במסך שיש לך. אם תשתף אותנו ברזולוציה ובקצב הרענון שלו או אפילו רק בדגם אז נוכל לעזור הרבה יותר.

8GB RAM

1920/1080

32 רפרוש אם אני זוכר

פורסם
ציטוט של ronmar

32 רפרוש אם אני זוכר

32? ברוב המסכים זה 60. דגם המסך יוכל גם לעזור.

במצב הזה לדעתי GTX 1060 יספיק בהחלט ואם תרצה ממש להגזים אז 1070 גם יהיה בסדר (למרות שלדעתי יותר מדי).

על אילו משחקים אתה משחק?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

32? ברוב המסכים זה 60. דגם המסך יוכל גם לעזור.

במצב הזה לדעתי GTX 1060 יספיק בהחלט ואם תרצה ממש להגזים אז 1070 גם יהיה בסדר (למרות שלדעתי יותר מדי).

על אילו משחקים אתה משחק?

כן זה 60 התבלבלתי 

משחק pubg, fifa אבל מעוניין לשחק גם במשחקים כבדים אחרים שיצאו / יצאו

פורסם

לדעתי GTX 1060 יספיק לך (במקסימום בחלר מהמשחקים הכבדים יותר תצטרך להוריד הגדרות לגבוה-בינוני אבל בשאר תוכל בכיף להיות על הכי גבוה עד גבוה) אבל אם תרצה ממש להגזים אז GTX 1070 יהיה בסדר רק קח בחשבון שכאשר תשדרג את כל המחשב הוא יהיה כרטיס יחסית חלש (בתקווה שעדיין יהיה שיפור כמו בדור האחרון גם בעתיד) אז כנראה לא תיקח אותו למחשב הבא ושיכול להיות שתצטרך לשדרג ספק.

בנוגע לדגם ספציפי של ה1060 אז כל דגם יספיק רק תוודא שהוא נכנס במארז והספק שיש לך יספיק בשבילו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

לדעתי GTX 1060 יספיק לך (במקסימום בחלר מהמשחקים הכבדים יותר תצטרך להוריד הגדרות לגבוה-בינוני אבל בשאר תוכל בכיף להיות על הכי גבוה עד גבוה) אבל אם תרצה ממש להגזים אז GTX 1070 יהיה בסדר רק קח בחשבון שכאשר תשדרג את כל המחשב הוא יהיה כרטיס יחסית חלש (בתקווה שעדיין יהיה שיפור כמו בדור האחרון גם בעתיד) אז כנראה לא תיקח אותו למחשב הבא ושיכול להיות שתצטרך לשדרג ספק.

בנוגע לדגם ספציפי של ה1060 אז כל דגם יספיק רק תוודא שהוא נכנס במארז והספק שיש לך יספיק בשבילו.

לא צריך לשפר מעבד? כי לפעמים המחשב זז לי לאט.. 

לא אכפת לי גם לשדרג את כל המחשב עכשיו

להוסיף אולי ssd

נערך על-ידי ronmar

פורסם
ציטוט של ronmar

להוסיף אולי ssd

כדאי מאוד. האיטיו של המחשב היא ככל הנראה נובעת מהיעדרו. עוד כדאי לוודא שאין ווירוסים ותוכנות מיותרות ואולי לעשות התקנה מחדש של ווינדוס. כמו כן כדאי לנקות אבק כי זה יכול להוריד ביצועים.

אפשר לשדרג את כל המחשב עכשיו אבל אפשר לסחוט עוד חיים ממה שיש לך אם נשדרג רק את הכרטיס ונוסיף SSD והמחשב יהיה הרבה יותר מהיר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

כדאי מאוד. האיטיו של המחשב היא ככל הנראה נובעת מהיעדרו. עוד כדאי לוודא שאין ווירוסים ותוכנות מיותרות ואולי לעשות התקנה מחדש של ווינדוס. כמו כן כדאי לנקות אבק כי זה יכול להוריד ביצועים.

אפשר לשדרג את כל המחשב עכשיו אבל אפשר לסחוט עוד חיים ממה שיש לך אם נשדרג רק את הכרטיס ונוסיף SSD והמחשב יהיה הרבה יותר מהיר.

יש לך המלצה על ssd? 

פורסם

850 EVO הוא אחד איכותי, אולי הMX300 יהיו זולים יותר. תלוי כמה אתה מוכן לשלם בשביל עוד קצת אמינות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

850 EVO הוא אחד איכותי, אולי הMX300 יהיו זולים יותר. תלוי כמה אתה מוכן לשלם בשביל עוד קצת אמינות.

סבבה תודה רבה

עוד שאלה קטנה, המליצו לי לקנות GeForce GTX1080 SC ולראות איך המשחקים רצים, אם יש בעיות אז להוסיף מעבד. ללכת על הכ מסך שאתה המלצת או שהרעיון שלהם נשמע גם טוב? 

פורסם
ציטוט של ronmar

GeForce GTX1080 SC

הגזמה פראית בשביל המסך שיש לך. GTX 1060 יספיק לך למשחקים והוספת SSD תעזור למהירות של כל המערכת.

זה לדעתי הדבר הכי מומלץ- קניית GTX 1060 והוספת SSD לבחירתך בנפח של בין 250-500 GB (תלוי כמה משחקים תוכנות תרצה לאכסן בו). את הSSD תוכל לקחת גם למחשב הבא.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

תודה רבה על כל העזרה!! 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים