פורסם 2017 באוגוסט 78 שנים זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה
פורסם 2017 באוגוסט 78 שנים נכון הוא חלש, אבל אני מניח שהוא בסדר לגלישה באינטרנט וצפייה בנטפליקס בכל זאת 4 ליבות... מה שכן התדר חלש 1.6 Ghz.. אבל בשביל מה שציינת אני חושב שזה יהיה בסדר.
פורסם 2017 באוגוסט 78 שנים למה לחות על הקצה ? תתקדם הלאה. אולי הוא מספיק לעכשיו, אולי, אבל מה עם עוד שנה שנתיים ? קח משהו יותר חזק, גם אם המעבד הזה יסחוב איכשהו, עדיף מערכת יותר חזקה.
פורסם 2017 באוגוסט 78 שנים מחבר ציטוט של askme למה לחות על הקצה ? תתקדם הלאה. אולי הוא מספיק לעכשיו, אולי, אבל מה עם עוד שנה שנתיים ? קח משהו יותר חזק, גם אם המעבד הזה יסחוב איכשהו, עדיף מערכת יותר חזקה. ומעבד I3 יחזיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.