עבור לתוכן

מעוניין לשדרג מחשב נייח בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 

מעוניין לשדרג מחשב נייח שברשותי בכרטיס מסך, הנתונים של המחשב, מצורפים בתמונה מטה.

יש לי ספק כוח מיותר של 550 ואט, במידה והכרטיס מסך צורך יותר. 

בכל אופן, השימושים שלי הם עריכת וידאו (לא מקצועית), פוטושופ ובעיקר משחקי פיפא. 

מעוניין לקנות משהו שמצד אחד ישרת אותי תקופה, ומהצד השני לא יעלה על 1000 ש"ח.

אשמח להמלצות, תודה

2KP6qtb.png

פורסם
  • מחבר

@--- The King ---

מה ממליץ משניהם?

רזולוציית מסך סטנדרטית FULL HD 

פורסם

בשביל הפיפא זה לא משנה. שניהם יריצו אותו על ההגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ אפילו.

גם בשביל פוטושופ (כל עוד אתה לא עורך תמונות ב-8K) ה- 1050Ti מספיק בהחלט.

אז השאלה פה היא באילו עריכות וידאו מדובר? באיזו תוכנה אתה משתמש? באילו רזולוציות אתה עובד ועם אילו גדלים של קבצים? ככל שהכרטיס חזק, זמני הרינדור יהיו קצרים יותר והעריכה בזמן אמת תרוץ חלק יותר.

כתבת עריכת וידאו לא מקצועית, אז השאלה כמה "חובבני" העניין, והאם אתה מוכן להשקיע את ה-250 ש"ח האלה בשביל הבדל של בערך 30-40 אחוז (לערכתי הגסה, בדוק את זה) שיתבטאו רק בעריכות הווידאו (נכון להיום ובהתאם לשימושים שציינת).

פורסם
  • מחבר

זה מחשב שאני עשוי להמשיך איתו שנים... אז כבר עדיף להביא משהו ברמה גבוהה לא? 

ואני עורך לפעמים קבצי 4K של הרחפן שלי... בקיצור עד 1100 מה הכי טוב שאפשר לדחוס?

ציטוט של --- The King ---

בשביל הפיפא זה לא משנה. שניהם יריצו אותו על ההגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ אפילו.

גם בשביל פוטושופ (כל עוד אתה לא עורך תמונות ב-8K) ה- 1050Ti מספיק בהחלט.

אז השאלה פה היא באילו עריכות וידאו מדובר? באיזו תוכנה אתה משתמש? באילו רזולוציות אתה עובד ועם אילו גדלים של קבצים? ככל שהכרטיס חזק, זמני הרינדור יהיו קצרים יותר והעריכה בזמן אמת תרוץ חלק יותר.

כתבת עריכת וידאו לא מקצועית, אז השאלה כמה "חובבני" העניין, והאם אתה מוכן להשקיע את ה-250 ש"ח האלה בשביל הבדל של בערך 30-40 אחוז (לערכתי הגסה, בדוק את זה) שיתבטאו רק בעריכות הווידאו (נכון להיום ובהתאם לשימושים שציינת).

פורסם

אם כך, לך על ה-GTX1060 שהמלצתי לך איי שם ^^

אם אתה מוכן להזמין מחו"ל, אתה לפי דעתי תוכל למצוא יותר מזה באותו תקציב. אולי את גרסת ה-6GB. לפי דעתי זה כדאי.

פורסם
  • מחבר

מה הדגם המדוייק?

ציטוט של --- The King ---

אם כך, לך על ה-GTX1060 שהמלצתי לך איי שם ^^

אם אתה מוכן להזמין מחו"ל, אתה לפי דעתי תוכל למצוא יותר מזה באותו תקציב. אולי את גרסת ה-6GB. לפי דעתי זה כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים