עבור לתוכן

קניית לפטופ לעבודה

Featured Replies

פורסם

היי,

אשתי צריכה מחשב חדש לעבודה ורציתי לקבל המלצה לפני הרכישה. המפרט שאני יודע שארצה כולל:

i7

לפחות 8G RAM, עדיף 16

כונן SSD, מספיק 256G אבל אפשר יותר

מסך 15.6 (בערך, לא קטן כמו 14 אינץ' אבל לא צריך מסך גדול יותר)

כרטיס מסך טוב שיוכל לתמוך בתוכנות גרפיות

ראיתי מחשבים שפחות או יותר מתאימים כמו דגמים של לנובו יוגה 720 אבל אשמח לקבל המלצה למחשב טוב ואמין, ובכלל לשאול האם לעבודה הגזמתי בחלק מהדרישות.

כמובן שעדיף בתקציב נמוך ככל האפשר (לא מעוניין לחרוג מ-6000 ש"ח).

תודה!

פורסם

היי

נא למלא שאלון ולפרט באילו תוכנות מדובר.

אם זה עריכת ווידיאו, נא לציין אם זה FHD או 4K.

תודה.

פורסם
  • מחבר

צודק לחלוטין, הנה השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח, ואני מתכנן את הקנייה באילת כך שניתן להתחשב בהנחת מע"מ

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת האפשר לחסוך אך מוכן לנצל את כולו

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג ביותר מ-500 ש"ח וזה במידה וממש יש צורך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש ללימודים - יש ככל הנראה צורך בהרצת תוכנות גרפיות ויש צורך במסך גדול

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Python, Matlab ועוד 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי יספיק ואין העדפה

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא שידוע לי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10, אפילו לא צריך אופיס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנויות שיש באילת, KSP לדעתי העדיפות הגבוהה ביותר

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שישי הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מתכנן לקנות docking station במידה ויהיה צורך, אך פרט לכניסות USB ו-HDMI אין צורך מיוחד

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין צורך בשדרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב מהירות ועמידה בעומס של תוכנות כבדות, לכן חשבתי לנכון שצריך RAM גבוה, i7 quad ו-SSD. אשמח להערות בנושא

תודה רבה!

פורסם
ציטוט של ofirfur

כרטיס מסך טוב שיוכל לתמוך בתוכנות גרפיות

היי שוב

רק לא ראיתי תוכנות גרפיות, או שאני מפספס כאן משהו ?

פורסם

בכל מקרה, בהינתןהתקציב והדרישות, זה הנייד האולטימטיבי

למשימות - 

https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38526&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

עזוב ביצועים בצד, מסך באיכות כזו לא תמצא לעיתים גם בניידים במחיר כפול.

יש עניין עם הרזולוציע עבור תוכנות אדובי, אבל זה מתגמד לעומת הסה"כ

שבא עם הנייד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים