פורסם 2017 ביולי 298 שנים שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.
פורסם 2017 ביולי 308 שנים שלום וברוך הבא לפורום. נא למלא שאלון. גם יעזור פירוט התןכנות שאתה משתמש ושאר התוכנות כולל אלו עם חישובים מורכבים. נא לפרט /לנמק למה ברצונך לקנות כרטיס מסך QUADRO במיוחד לאור העובדה שאחד טוב מהסדרה עולה כפליים מהתקציב שלך, במקרה הטוב.
פורסם 2017 ביולי 308 שנים מחבר תקציב מקסימלי - 5000 שקל לנסות לחתוך זה יוצר מהתקציב שלי. מחשב מיועד לתוכנות עיצוב גרפי תלת מימד, תוכנות עריכת קוד, פיתוח אפליקציות כמו: solidworks, fusion 360, visual studio, android studio אופן שימוש כבד יום יומי לעבודה. חשבתי על כרטיס quadro מכיוון שהבנתי שהוא מיועד לתוכנות לעיל כמו דגם k2200. אין צורך בציוד היקפי למחשב כמו רמקולים, מקלדת... גם לא מסך! חשוב שיהיה שקט. תודה רבה, דן.
פורסם 2017 ביולי 308 שנים https://hwzone.co.il/community/topic/461551-חוקי-פורום-מפרטי-מחשב-שאלון-חובה-לקרוא/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.