עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב משחקים\עבודה עד 12.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש.

חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים..

1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שאוהב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג, ראו את ההרחבה על המסכים בהערות

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אם נכנס בתקציב אז סבבה.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).  מעבד i7 - אחד מהטובים ביותר,32GB זכרון, תמיכה באודיו אופטי (תמיכה בסראונד), 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב לשמור על אופק שדרוג בהחלט.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

א. חשוב שיהיה קירור\איורור טוב ואיכותי של המחשב, שלא יתחמם.

ב. בנוגע למסכים, המחשב צריך לתמוך בחיבור ל-4 מסכים כאשר אחד מהם הוא הטלויזיה שלי (50", לא איכותית במיוחד, חיבור HDMI שכרגע מחובר עם מתאם לDisplayPort לדעתי.)

ג. במחיר צריך להכניס 3 מסכים רחבים ואיכותיים (כאלו שלא יגרמו לעייפות עיניים, סחרחורות וכו' - או בקיצור מסכים באמת איכותיים), מסך אחד מהם כנראה יהיה אופקי אז יש צורך באפשרות לסובב את המסך, אני לא אשחק משחקי מחשב במסכים האלו כך שלא צריכים להיות מסכי גיימינג.

נערך על-ידי YahavIL

פורסם

מסכי HD או יותר (2K, 4K)?

וכמה ליבות אתה צריך שיהיה למעבד (4\8, 6\12, 8\10, 10\20)?

נערך על-ידי seed20

פורסם
  • מחבר
ציטוט של seed20

מסכי HD או יותר (2K, 4K)?

וכמה ליבות אתה צריך שיהיה למעבד (4\8, 6\12, 8\10, 10\20)?

אין לי שמץ של מושג

פורסם

למה אתה צריך VM, מה השימוש?

פורסם
  • מחבר

אני מתכנת פעיל בכמה פרויקטים מבוססי קוד פתוח, חלקם מצריכים הרצה במספר רב של הפצות לינוקס, כמו כן אני תורם פעיל בהפצת לינוקס מסוימת.

כרגע מדובר על בערך 37 קונטיינרים, חלקם רצים 24/7 ומריצים בדיקות תקינות שחלקן עורכות קרוב ל 42 שעות.

פורסם

תמתין קצת ל-AMD החדש, 16/32 ליבות במחיר סביר יחסית לתמורה.

אמורים לצאת לשוק אוטוטו (אוגוסט נדמה לי).

פורסם

יהיה לא פשוט לעמוד בתקציב.

תצטרך "להתפשר" על גיימינג ב-1080P כי מסכים שתומכים בתצוגה גבוהה יותר יעלו משמעותית הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, את המשחקים אני בכלל משחק בטלוויזיה, ככה שזו לא תהיה בעיה.

פורסם

ל VM הרבה יותר הגיוני ללכת על מפרט שמבוסס RYZEN  1700/1800

זה מעבד של 8 ליבות ו 16 תהליכים לעומת 6 ליבות ו 12 תהליכים.

בנוסף זה גם פלטפורמה הרבה יותר זולה.

דרך אגב בגלל זה הוזכר פה

ה threadripper של AMD שיצאו בזמן הקרוב הם

1950X 16-core / 32-thread שיעלה 1000$

1920X 12-core / 24-thread שיעלה 800$

שמתומחרים ב 700$ פחות מהמקבילים של אינטל

נערך על-ידי lompy

פורסם
ציטוט של YahavIL

אני מתכנת פעיל בכמה פרויקטים מבוססי קוד פתוח, חלקם מצריכים הרצה במספר רב של הפצות לינוקס, כמו כן אני תורם פעיל בהפצת לינוקס מסוימת.

כרגע מדובר על בערך 37 קונטיינרים, חלקם רצים 24/7 ומריצים בדיקות תקינות שחלקן עורכות קרוב ל 42 שעות.

לפי התיאור הזה עושה רושם ש-6/12 ליבות יכולות לא להספיק לך.

המפרט שהעלת הוא מפרט מאוד לא מאוזן שנוטה לגיימינג לכל דבר ומיועד להמהרה!? אין לך סיבה לקנות 1080TI בשביל להריץ משחקים על מסכי HD ויש דגמי 1070 שיש בהם מספיק יציאות בשביל לתמוך ב-4 מסכים ויעלה פחות.

לפי מה שרשמת העדיפות חייבת ללכת למעבד עם הרבה ליבות, כמה שיותר - יותר טוב! 

פורסם
  • מחבר

אז בעצם, לשנמך לכרטיס הזה:

כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E

?

פורסם
ציטוט של YahavIL

אז בעצם, לשנמך לכרטיס הזה:

כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 gaming 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E

?

תראה זו רק דעתי כמובן אבל כן - תנצל את הכסף למעבד עם יותר ליבות, אינטל או AMD זו כבר בחירה שלך.

AMD יותר משתלמים מבחינת מחיר\ביצועים אבל כרגע המעבד הכי חזק שלהם הוא בעל 8/16 ליבות כאשר לאינטל יש מעבד 10/20, בחודש הקרוב יצא מעבד AMD חדש בעל 16/32 ליבות שיעלה בערך אותו הדבר כמו ה-10/20 של אינטל (אני בכוונה לא רושם דגמים).

עם כמות כזאת של ליבות תוכל להריץ כמות מכובדת של מכונות וירטואליות בתצורות שונות (1 ליבה, 2 ליבות וכול...) וזה בהחלט יתרון משמעותי לעיסוק שלך.

לגבי שאר הרכיבים שמופיעים במפרט שלך:

זכרון - בחירה טובה, משאיר לך אופציה לשדרוג בעתיד אם תצטרך.

SSD - זה נפח די גדול, אפשר לחסוך במחיר ולהביא 250GB של סמסונג ב-450 ש"ח - אלא אם אתה ממש חייב?

ד. קשיח - אם המידע חשוב לך אני הייתי ממליץ על 2 דיסקים של 2 טרה זולים יותר (seagate מעולים) שירוצו ב-RAID 1. ככה במקרה של תקלה באחד מהם יש גיבוי מלא בשני.

קירור - אני איש של קירור אוויר בעצמי, לא מתוכנן אוברקלוק אבל צפוייה פעילות ממושכת במאמץ גבוהה. קירור אוויר טוב יעשה את העבודה.

מסכים- אולי הייתי שוקל שאחד מהם (המסך ה"ראשי" כביכול) יהיה טיפה יותר איכותי אבל הם סך הכל בסדר גמור.

מארז - מארז תקציבי רגיל, תצטרך לנקות הרבה אבק.

פורסם

ניסית להרכיב לך מפרט יותר מאוזן ומשתלם.

מעבד טוב ויותר מזה של אינטל בכל מה שקשור לתהליכים שיודעים לנצל ריבוי ליבות , לדעתי יעזור לך מאד בנושא ה VM שחשוב לך.

בגלל שאתה משחק להבנתי על הטלוזיה ב FHD ירדתי ל 1070GTX כמו של SEED20 הציע.

שמתי לך 3 מסכי IPS יותר איכותיים ועם רזלוציה קצת יותר גבוה ,יש יציאת DP בשביל שתוכל לחבר את כולם לכרטיס מסך בלי מתאמים.

מארז איכותי ושקט במקום המארז (תסלח לי) "המצ'וקמק" שבחרת.

ספק כח של 650 שיספיק גם אם תרצה לשדרג בעתיד ,  ה 850 מיותר לחלוטין.

לגבי הקירור השארתי את הקירור סטוק שאמור להספיק ל OC לרמה של 3.8 , ליותר מזה צריך קירור יותר רציני.

אני יודע שאמרת שאתה לא רוצה לעשות OC אבל עם מעבד כזה , זה פשוט חובה. OC פשוט יביא אותו לרמה של RYZEN 1800X ויחסוך 700 שקל.

plonter_logo.png
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - AMD Socket - AM4
YD1700BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN7 1700  - 8 Cores - 65W TDP -  Base Clock Speed: 3GHz - Max Turbo Core Speed: 3.7GHz - Wraith with LED - Box ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1543/1512

לוחות אם - AMD Socket AM4
GA-AB350-Gaming-3 - Gigabyte - Socket AM4 for AMD Ryzen CPU - AMD B350 chipset - 4 x DDR4 up to 3200 MHz - DVI, HDMI video ports - 3 PCIe X16 slots - 6 SATA3 6Gb/s - M.2 - 6 USB 3.0 - 2 USB 3.1 type A - Gigabit LAN - S/Pdif - 7.1 a...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 535/524

זכרונות - DDR4 - לנייח
CMK16GX4M1B3000C15 - Corsair - 16GB DDR4 DRAM 3000MHz C15 Memory - Vengeance® LPX - Black - CMK16GX4M1B3000C15...
אחריות: שלוש שנים בארץ + לכל החיים מול היצרן
 כמות:  - 2 - 746/731

כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe
GV-N1070G1-GAMING-8GD-PC - Gigabyte - GeForce GTX1070 G1 Gaming - With New PC Only - System power requirement 500W - Boost: 1822 MHz/ Base: 1620 MHz in OC Mode, Boost: 1784 MHz/ Base: 1594 MHz in Gaming Mode...
בקניית מחשב חדש בלבד - כרטיס אחד למחשב - שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 2175/2132

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST2000DM006 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - BarraCuda...
שנתיים אחריות לפי תקנון יצרן
 כמות:  - 1 - 324/318

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
MZ-75E500BW - Samsung - 500GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 774/759

מארזי מחשב - ATX מארז
P100 - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower  - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics card size: 317.5 mm - Maximum CPU cooler hei...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 381/373

ספקי כח - ATX
CP-9020132-EU - Corsair - 650 Watt 80 Plus® Gold Certified PSU - TX-M Series™ TX650M...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 450/441

מסכים - 24 LCD
U2412M-W-5Y - DELL - Dell UltraSharp U2412 24 inch LED LCD screen - White - Widescreen (16:10) aspect ratio - IPS panel type - 1920 x 1200 resolution - 1000:1 Contrast Ratio (typical) - 2,000,000:1 (dynamic contrast) - Br...
חמש שנים אחריות באתר הלקוח DELL
 כמות:  - 3 - 1004/984

10786.00 / 10570

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=114427

נערך על-ידי lompy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים