עבור לתוכן

נייד קל לתוכנות כבדות - מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום הנפלא הזה! 

מחשב קל

אני מחפש מחשב נייד קל ודק, כזה שאפשר להסתובב איתו כל היום בלי להרגיש.

נניח באיזה ה-2 פאונד (0.9 קילו), באמת כמה שפחות כי יש לי בעיות גב. 

ביצועים

אני מחפש מחשב שאפשר להפעיל עליו תוכנות אדובי כדוגמת פוטושופ CC

עריכת וידאו בסיסית (פרימייר) 

ולהשתמש בו בתוכנת Ableton Live ליצירת מוזיקה (לייב!) 

אשמח גם להמלצות על ציוד נלווה אם יש צורך לדעתכם.

תקציב: 2000-6000 ש"ח, עדיף כמובן כמה שפחות. 

לשמחתי אני יכול לקנות את המחשב בארה"ב, באמזון או B&H. 

המשקל והביצועים יותר חשובים מהמחיר. 

זה מה שמצאתי: 

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1328130-REG/lenovo_80xe002aus_12_2_ips_fhd_1920x1200.html

מה דעתכם?

תודה!!

פורסם

אין חיה כזאת:nixweiss:

ז"א יש , אבל חזק במיוחד הוא לא יהיה , מקסימום מעבד כפול ליבה 15w 

Lg gram 13/14/15.6 עולים לראש , כולם קלים מאוד , בין 900 גרם ל1.1 קילוגרם (בערך, אם אני לא טועה ) . דגם 2017 , עדיף בהמון על דגם 2016, שלא מומלץ במיוחד. 

12" MacBook חזק הוא לא , אבל שוקל 2 פאונד . הייתי מעדיף את הgram , איכות הבניה לא משתווה , אבל הוא חזק יותר , יכול לשמור על הביצועים לאורך זמן קצת יותר טוב (כי יש לו מאורר , המקבוק מעוצב ככה שהביצועים יורדים מהר מאוד כי הוא מתחמם ) , הסוללה אמורה להיות טובה , וכו'. 

Surface pro 2017 , שוקל 750 גרם בערך , בלי מקלדת , יחסית חזק , יותר מהמקבוק (אותו מעבד של הgram אבל קירור פסיבי , לפחות לדגמים שהתקציב )

Lenovo X1 carbon שוקל 1.1 קילוגרם , אבל הוא יקר בהרבה , Dell XPS שוקל 1.3 קילוגרם (שזה 50 אחוז יותר מ0.9 קילוגרם , ככה שלמרות שהוא נחשב קליל , הוא קצת מחוץ לתחום ) 

לא מכיר עוד מחשבים קלים :nixweiss:

+ כולם מתקרבים לחלק העליון של התקציב , אם לא יותר 

עריכה - החלק העליון של התקציב בארצות הברית , עם זכרון סביר , כי מיקרוסופט חושבים שהם אפל (והם לא) וגובים 900 דולר על core m עם 4 gb זכרון ראם . אישית לא הייתי הולך על פחות מ16 (למחשב חדש שאמור להחזיק מספיק זמן ) SSD בדרך כלל אפשר לשדרג ו256 זה סביר. 

עוד עריכה-  לדל ,HP , ואולי עוד כמה יש הצעות דומות surface pro, רק שהן , ברובן , פחות טובות (בדרך ככלל , אך הן יותר זולות )

עוד עריכה- לפי לא מעט שמועות אחרונות , Intel עומדת להוציא מעבדי 4 ליבות ו15w בכמה חודשים הקרובים  , הן יפעלו בתדר נמוך יחסית , אך אמור להיות שיפור לא קטן . 

עוד עריכה- במשקל של 1.2-1.4 קילוגרם יש מחשבים קצת יותר חזקים עם כרטיס 150mx של אנווידיה . הוא חזק בערך פי 3 מהליבה הגרפית המובנית . לhp יש דגם envy 13 כזה . הוא בטווח המשקל שלמעלה (לא זוכר בדיוק ) . עוד כמה חודשים , מחשב שכזה , עם מעבד 4 ליבות 8 threads , עם הכרטיס הזה , אמור להיות לא רע בכלל (ובמשקל 1.2-1.4) . או עכשיו , עם מעבד. כפול ליבה . 

פורסם

^^^^^

מסכים עם כל מילה.

עוד לא הגענו ( טכנולוגית ) לקל וגם חזק.

לצערי זה עדיין או זה או זה בטווח המשקל שאתה מדבר עליו.

אכן, אם כבר, תלך על Surface pro 2017 או על אחד ה - GRAM של LG.

כל החבורה הזו אולי, אולי תעשה עבודה סבירה בפוטושופ, על פרמייר אין מה לדבר, כמובן.

החיים קשים לא פשוטים !  :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות! 

אז אשמח לדעת, איזה מהמחשבים שהצעתם יכולים להריץ אייבלטון בלייב, ואיזה לא? 

(שלא ייתקע לי באמצע הופעה)

ומה לגבי המחשב שהצעתי, lenovo miix 510 12.2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים