עבור לתוכן

מתלבט בין שני ניידים : MSI מול Lenovo

Featured Replies

פורסם

מתלבט ולא יכול להחליט בין שני ניידים עם מפרטים די זהים (כ.גרפי 1060/6GB, מעבדים 6700/7700HQ)  :

MSI GS63VR STEALTH

קומפקטי וסקסי, מאד חם בעת משקחים חדשים , מקלדת יפה , זה מאיביי שזה אומר חתול בשק , כונן SSD קטן יחסית של 128GB שיזדקק להחלפה בבלק פריידיי , שידרוג עצמי בעייתי (SSD + זכרון נמצאים מתחת ללוח האם כחלק מניסיון לשמור על קור תחתית המחשב -- גם המעבד וכ.מסך נמצאים שם) .

מחיר: כ-1200 דולר , פלוס איזה אלף ש"ח מע"מ בארץ (אחרי משלוח) , פלוס כמה שזה יעלה החריטה של עברית על המקלדת .

המעבד הוא משנה שעברה וזה מוזיל את המחיר ההתחלתי , והמחשב גם קצת זול יותר בגלל שהוא "refurbished " (כלומר חזר למפעל לצורך תיקון) . במחיר כזה (היחסית זול למוצר פרמיום) אין היום את המחשב הזה בחנויות רגילות בחו"ל (כולל אמזון) , ובטח לא בחנויות בארץ .

קישורית:

- Lenovo Y720

לא ממש קל משקל, לא ממש זול (6500-7000 ש"ח) , לא ממש הכי יפה . ע״פ הבקורות המעטות, יש לו סאונד ממש טוב.

זה כאילו שלנובו ואסוס עשו תחרות עם מי יוצאי מחשבי גיימינג מכוערים יותר ולנובו הלכו על הרבה אדום , ואסוס על לא מעט כתום (כלומר אסוס כ״כ מכוער היום שאני לא מוכן לקנות דבר כזה) .

אבל ללנובו יש שרות/אחראיות בארץ , עברית על המקלדת ומה שיותר חשוב עבורי האפשרות לתשלומים .

הבעיה שאני לא מסתדר איתה היא קצת מוזרה -- יש למחשב כבל חשמל שיוצא בקו ישר מהמחשב (לא פונה לצד) , וזה קצת בעייתי בעבודה , וגם בבית (אני נוטה לרבוץ על הצד שמאל במיטה כשהנייד גם הוא על הצד -- ופה כבל החשמל נמצא בצד שמאל , מה שלא מאפשר את חיבור הכבל כשהמחשב על הצד) .

קישורית:

http://ksp.co.il/?uin=39318&select=

לסיכום: 

המחשב של MSI נמכר בארץ בסוף שנה שעברה , והיא לא נמכרת בפלונטר מאז פברואר 2017 ... , למרות שלפי איך שמתמחרים את החברה הזאת בארץ, זה כנראה היה מחוץ לטווח המחירים שלי (5000 במזומן או 7000 בתשלומים).

לנובו לעומת זאת זה כאב ראש ידוע מראש ... , למרות שתכלס מדובר במחשב בסדר מבחינת חומרה . מה שמפריע איתו זה המשקל והחיבור הבעייתי (אין לו חיבור שמשנה זווית חיבור ) .

דעות ?

פורסם

לא הייתי לוקח אף אחד מהם.

הלנובו בלי שום קשר לכמה הוא טוב או לא טוב ,הוא פשוט מאד כבד. לא נעים להסתוב עם מחשב ששוקל מעל 3 קילו.

ה MSI הוא מחודש עם חצי שנה אחריות בארה"ב וזה סיכון. הבעיה שזה סיכון בשווי 5000 שקל.

לא בדקתי לעומק מה האלטרנטיבות אבל חיפוש מהיר ב ZAP מצא את זה

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935684

שניראה לי על פניו כאופציה עדיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים