עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מתלבט בין שני ניידים : MSI מול Lenovo

Featured Replies

פורסם

מתלבט ולא יכול להחליט בין שני ניידים עם מפרטים די זהים (כ.גרפי 1060/6GB, מעבדים 6700/7700HQ)  :

MSI GS63VR STEALTH

קומפקטי וסקסי, מאד חם בעת משקחים חדשים , מקלדת יפה , זה מאיביי שזה אומר חתול בשק , כונן SSD קטן יחסית של 128GB שיזדקק להחלפה בבלק פריידיי , שידרוג עצמי בעייתי (SSD + זכרון נמצאים מתחת ללוח האם כחלק מניסיון לשמור על קור תחתית המחשב -- גם המעבד וכ.מסך נמצאים שם) .

מחיר: כ-1200 דולר , פלוס איזה אלף ש"ח מע"מ בארץ (אחרי משלוח) , פלוס כמה שזה יעלה החריטה של עברית על המקלדת .

המעבד הוא משנה שעברה וזה מוזיל את המחיר ההתחלתי , והמחשב גם קצת זול יותר בגלל שהוא "refurbished " (כלומר חזר למפעל לצורך תיקון) . במחיר כזה (היחסית זול למוצר פרמיום) אין היום את המחשב הזה בחנויות רגילות בחו"ל (כולל אמזון) , ובטח לא בחנויות בארץ .

קישורית:

- Lenovo Y720

לא ממש קל משקל, לא ממש זול (6500-7000 ש"ח) , לא ממש הכי יפה . ע״פ הבקורות המעטות, יש לו סאונד ממש טוב.

זה כאילו שלנובו ואסוס עשו תחרות עם מי יוצאי מחשבי גיימינג מכוערים יותר ולנובו הלכו על הרבה אדום , ואסוס על לא מעט כתום (כלומר אסוס כ״כ מכוער היום שאני לא מוכן לקנות דבר כזה) .

אבל ללנובו יש שרות/אחראיות בארץ , עברית על המקלדת ומה שיותר חשוב עבורי האפשרות לתשלומים .

הבעיה שאני לא מסתדר איתה היא קצת מוזרה -- יש למחשב כבל חשמל שיוצא בקו ישר מהמחשב (לא פונה לצד) , וזה קצת בעייתי בעבודה , וגם בבית (אני נוטה לרבוץ על הצד שמאל במיטה כשהנייד גם הוא על הצד -- ופה כבל החשמל נמצא בצד שמאל , מה שלא מאפשר את חיבור הכבל כשהמחשב על הצד) .

קישורית:

http://ksp.co.il/?uin=39318&select=

לסיכום: 

המחשב של MSI נמכר בארץ בסוף שנה שעברה , והיא לא נמכרת בפלונטר מאז פברואר 2017 ... , למרות שלפי איך שמתמחרים את החברה הזאת בארץ, זה כנראה היה מחוץ לטווח המחירים שלי (5000 במזומן או 7000 בתשלומים).

לנובו לעומת זאת זה כאב ראש ידוע מראש ... , למרות שתכלס מדובר במחשב בסדר מבחינת חומרה . מה שמפריע איתו זה המשקל והחיבור הבעייתי (אין לו חיבור שמשנה זווית חיבור ) .

דעות ?

פורסם

לא הייתי לוקח אף אחד מהם.

הלנובו בלי שום קשר לכמה הוא טוב או לא טוב ,הוא פשוט מאד כבד. לא נעים להסתוב עם מחשב ששוקל מעל 3 קילו.

ה MSI הוא מחודש עם חצי שנה אחריות בארה"ב וזה סיכון. הבעיה שזה סיכון בשווי 5000 שקל.

לא בדקתי לעומק מה האלטרנטיבות אבל חיפוש מהיר ב ZAP מצא את זה

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935684

שניראה לי על פניו כאופציה עדיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.