עבור לתוכן

חוות דעת למפרט מחשב נייח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אשמח לחוות דעת לגבי ההרכבה כאן

תודה :)

פורסם

הכי טוב שתמלא את השאלון של הפורום

ותסתכל פה

נראה שזה בדיוק רלוונטי בשבילך

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sims 4, starcraft 2, dishonored 2, assassins creed, until dawn...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, רצוי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

כתבת שאתה לא יודע מה הרזלוציה של הסמך שלך וזה די קריטי כדי שיוכלו להמליץ לך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

כתבת שאתה לא יודע מה הרזלוציה של הסמך שלך וזה די קריטי כדי שיוכלו להמליץ לך.

תודה, ערכתי

פורסם

ההמלצה של @THE KING מהפוסט שקישרתי אליו תתאים גם לך.

הנה קישור ישיר - http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=113152

זה יוצא 200 שקלים מתחת לתקציב אז אפשר אולי לשדרג למעבד 1600 או שאם אתה מוכן לחרוג קצת אז לקחת GTX1060 עם 6G זיכרון.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

ההמלצה של @THE KING מהפוסט שקישרתי אליו תתאים גם לך.

הנה קישור ישיר - http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=113152

זה יוצא 200 שקלים מתחת לתקציב אז אפשר אולי לשדרג למעבד 1600 או שאם אתה מוכן לחרוג קצת אז לקחת GTX1060 עם 6G זיכרון.

לדעתי אין צורך גם בHDD, הSSD מספיק, לא?

ולא עדיף לקנות מארז עם ספק? יוצא יותר זול

פורסם

אני לא מכיר אף אחד שמספיק לו SSD קטן של 250GB. לי גם 2 GB לא מספיקים. אבל אם זה מספיק לך אז תיקח רק SSD.

לא עברתי על כל הקומבינציות של ספקים ומארזים אז אני לא יודע להגיד לך, בקומבינציות הזולות יש בדרך כלל ספקים פחות ממולצים.

בקומבינציה שבחרת במפרט שלך הספק הוא 400W ולדעתי מומלץ לקחת ספק יותר חזק.

בגדול המפרט שקישרת אליו הוא פחות או יותר הוא קו מנחה למה שאני ממליץ , אם אתה רוצה לשנות מארז או ספק או חלק אחר אז אפשר.

פורסם

לדעתי כדאי לך לקחת ssd של 120gb בערך ולשים עליו רק את המערכת הפעלה ולקנות גם hdd של חצי טרה - טרה בשביל כול השאר, 250gb לא יספיקו לך לכלום

לגבי הram, לך על 16gb. פחות מזה לא ממש יספיק לך למשחקים

לגבי הספק כוח, אני לא חושב שכדאי לך לקנות מארז עם אחד מובנה, ספק כוח לא טוב יכול אפילו להתפוצץ או להתחיל לעלות באש ובדרך כלל ספקים שמגיעים עם מארזים הם לא ממש טובים (אני לא אומר שאם כן תיקח אחד מובנה הוא בטוח יתפוצץ לך, אני אומר שיש סיכוי).

תקנה גם ספק שיכול להוציא קצת יותר ממה שאתה צריך, זה לא יעשה משהו רע וזה יבטיח לך שכול חלק יקבל כמה חשמל שהוא רק רוצה

אני ממליץ על ספקים של corsair, אני קניתי את ה rm750i שלהם.

פורסם

אין שום הגיון לקנות כונן SSDשל 120 גיגה.

אלה זנבות אבולוציוניים שדינם להיכחד, ויפה שעה אחת קודם.

אם פותח הדיון סבור ש - 250 גיגה מספיקים לו, סבבה.

הכי הרבה, וזה לא ייקח הרבה זמן, יוסיף קשיח רגיל אח"כ.

לגבי מארז וספק בבנדל - לא בהכרך הספק שבא בבנדל הוא גרוע.

כל מקרה לגופו, למרות שההבדל במחיר לא כ" כ משמעותי, בעיני לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים