עבור לתוכן

המלצה מחשב נייח לבית תקציב 3000k

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400

2. מה שימושי המחשב .עבודה .משרדית. גלישה. סרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא צריך

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4 ארדיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?כמה שיותר שקט יותר טוב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.ksp/איבורי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?החודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?  {חשוב שהיה 6 כניסות  sata) . מעוניין 8 ram  זיכרון.i5  מעבד 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

בבקשה:

מעבדים - Intel Socket LGA1151
CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 784/768 ₪ 

ספקי כח - ATX 
CP-9020101-EU - Corsair - 450W 80 PLUS® Bronze CX Series™ CX450M — Modular ATX PSU (2015 Edition)...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 272/267 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
HX424C15FB-16-PC - HyperX - 16GB 2400MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - With new PC Only - HX424C15FB/16...
בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 617/605 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
CC-9011077-WW - Corsair - Carbide Series® 100R Silent Edition Mid-Tower Case - Black...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 283/277 ₪ 

לוחות אם - Intel LGA1151
GA-B250-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1151 - B250 chipset - 4x DDR4 64GB 2400MHz - VGA - DVI - HDMI - 2 x PCIe x16 - M.2 - SATAe - 6x SATA - 6x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - ATX...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 410/402 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 129/126 ₪ 

2495.00 / 2445 ₪ 

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=112444

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר
ציטוט של david866

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצור

פורסם
  • מחבר

תודה..הלוח אם שנתנתה הsata חיצונית ולא פנימית.לפי הסרטון ראיתי

מה   בקשר ללוח הזה

http://ksp.co.il/?uin=37226&select=.1030..3..52..45..2625.

אני פשוט ביקשתי מחנות ksp או איבורי..

נערך על-ידי david866

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון לגבי הSATA, אשמח אם תסביר את עצמך שוב.

לגבי KSP או אייבורי אין לי בעיה להרכיב לך מפרט משם, אבל קח בחשבון שזה יהיה יקר יותר בערך ב300-400 שקלים לערכתי. הייתי ממליץ לך לרכוש מTMS או פלונטר, הם משמעותית יותר זולות בחומרה מKSP ואייבורי.

הלוח אם שהצעת הוא בסדר, אבל הלוח ששמתי לך במפרט טוב יותר. אסביר למה:

* בלוח מKSP אין חיבורי SATA Express, בלוח שאני הצעתי יש אחד כזה.

* בלוח שהצעתי יש יותר חריצי  PCI Express.

* בלוח שאני הצעתי יש שלושה סלוטים לחיבור מאווררים. בזה מ-KSP יש חיבור אחד. מה שאומר שתצטרך לחבר את השאר ישירות לספק כוח. זה פחות אלגנטי וגם פחות מומלץ בעיקר אם אתה מעדיף לשמור על השקט. אם תרצה אסביר גם למה.

* בלוח שהצעתי יש 6 חיבורי אודיו לעומת 3 שיש בזה מKSP, לא חושב שזה קריטי לך אבל סתם מציין את זה.

* הלוח שהצעתי הוא בתצורת ATX, זה מKSP הוא mATX, שזה סה"כ מעיד על הגודל שלו. לוחות ATX לא נכנסים במארזים קטנים. אם היית רוצה מארז קטן אז באמת כדאי לקחת לוח בתצורת mATX, אחרת אין סיבה. בסוף לוח גדול יותר זה יתרון משמעותי, יש לכך הרבה משמעויות, במיוחד עם קירורי מעבד גדולים יחסית כמו זה ששמתי לך במפרט.

אז כל אלה הם אולי יתרונות קטנים ויכול להיות שנכון להיום הם פחות משמעותיים בשבילך. אבל הלוח הוא הבסיס של המחשב שלך, לך תדע מה יהיה עוד כמה שנים ומה תצטרך/תרצה להוסיף/לשנות במחשב.. אולי תרצה להוסיף כרטיס מסך או כרטיס WIFI/BT לדוגמה, אולי תרצה להעביר את המחשב לסלון ולחבר מערכת סראונד (שאפשרי רק בלוח שאני הצעתי). אני סתם זורק דברים.. 

בקיצור, תמיד כדאי לקחת לוח עם כמה שיותר פיצ'רים. בסוף ההפרש במחיר בינהם הוא רק 25 ש"ח.

נערך על-ידי --- The King ---

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים