עבור לתוכן

שלום מעוניין לשדרג את המחשב הנייח

Featured Replies

פורסם

לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת.

אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות  שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש.

אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים.

אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored 

אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון

המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה

אין לי הגבלה של תקציב 

רכיבי המחשב שלי היום

Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

Gigabyte GA-H97-HD3

NZXT Phantom 410 White

FSP RAIDER 650W

Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11

WD 3TB Sata3 Red for NAS 24/7

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

AMD Radeon R9 200 Series

פורסם

אני הייתי משדרג רק כרטיס מסך. באיזו רזולוציה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

1920*1080 אם הבנתי אותך נכון

פורסם

קריסות יכולות להיגרם מהמון סיבות.  תבדוק טמפ' מעבד במנוחה ובמאמץ,  עם תוכנה בשם Hwmonitor, שים לב למינימום והמקסימום שנרשם בתוכנה.  כמו כן,  תעדכן ל-ssd קושחה באמצעות התוכנה של סמסונג,  Samsung Magician

לגבי שדרוג,  אם אין הגבלת תקציב, לך על כרטיס מסך GTX 1070,  הוא יריץ כל משחק ברזולוציה שלך בהגדרות גבוהות מאוד.

בנושא הרעש,  אני מהמר שזה הכרטיס מסך הנוכחי,  אבל תפתח את המארז ותראה איזה מאוורר רועש ומפריע לך. 

פורסם

רק להוסיף, אם למסך שלך קצב רענון גבוה (מעל 100Hz), אולי אפילו שווה לך לשקול GTX1080. רק אני לא בטוח שלא יווצר צוואר בקבוק (לא קטן) עם המעבד הנוכחי.

אם מדובר ב- 60Hz  לך על GTX1070.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

רק להוסיף, אם למסך שלך קצב רענון גבוה (מעל 100Hz), אולי אפילו שווה לך לשקול GTX1080. רק אני לא בטוח שלא יווצר צוואר בקבוק (לא קטן) עם המעבד הנוכחי.

אם מדובר ב- 60Hz  לך על GTX1070.

אם אני משדרג אז לאיזה דגם של GTX 1080 אתה ממליץ? 

לאיזה מעבד אתה ממליץ לשדרג?

מה לגבי לוח האם?

פורסם

אם אתה לא מוגבל בתקציב הייתי ממליץ על הכרטיס הכי זול עם שלושה מאווררים, יש את הg1 של ג'יגבייט במחיר טוב. זה כמובן תקף לGTX1080. אם אתה הולך על GTX1070 גם שני מאווררים יספיקו, כנ"ל הדגם הכי זול. יש ל-PALIT ול-Gainward דגמים במחירים טובים.

לגבי מעבד אמליץ על RYZEN 7 1700 או RYZRN 5 1600. שניהם מצויינים. כרגע אי אפשר לדעת כמב ליבות משחקים ינצלו בעתיד ולכן קשה להגיד מה עדיף. ד"א אני לא בטוח שהייתי מחליף מעבד במקומך. אם יש לך כסף מיותר לך על זה.

לגבי לוח רק שיהיה בגודל ATX עם תמיכה ב64 ג'יגה זיכרון. שיתמוך במהירות של 3200Mhz ושיהיה בו חריץ PCIe (x16). מומלץ גם שיהיה בו חריץ אחד לפחות של M.2. מבחינת צ'יפסט מומלץ יותר ללכת על X370 במיוחד אם אתה מתכוון להמהיר מעבד.

אם אתה מחליף מעבד ולוח זה אומר שאתה גם צריך להחליף זיכרונות. לך על 16 ג'יגה בסטיק אחד במהירות של 3200Mhz. תזמונים לא גבוהים יותר מCL16.

פורסם

לגבי מעבד, זה לא הכרחי, אבל אם מדגדג לך לשדרג ותצליח למצוא i7 4790k ביד שניה במחיר שפוי (מתחת ל-700 ש"ח, זה שדרוג לא רע. גם ללא אוברקלוק מדובר במעבד מהיר מאוד ואם לקחת בחשבון שאת המעבד הנוכחי תוכל למכור בכ-400 ש"ח, זה נחמד. 

אם בכלל אין תקציב, לך על שילוש מבוסס Ryzen 1700 + GTX 1080 כמו שאמר המלך, ותמכור בכמה שתמכור את החלקים הישנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים