עבור לתוכן

גולן טלקום חוזרת לנסות ולשבור את שוק הסלולר

Featured Replies

פורסם

אחרי שאיבדה חלק ניכר מלקוחותיה במסגרת מאבק הבעלים מול משרד התקשורת ומול חברת סלקום ומצאה בית חדש אצל אלקטרה - גולן פוצחת במבצעים קיצוניים חדשים

לכתבה

פורסם

מצער שעזבו - היתה חברה מצויינת שהראתה שאפשר טוב יותר (מבחינת שליטה מהאתר על כל פרט בחשבון המנוי). מראה שהישראלים ממשיכים לתמוך בחברות שעושקות אותם, ולא רק בתחום הסלולאר. מאזוכיזם מטריד.

פורסם

קנס במעבר חבילות זה פשוט מקומם כל כך הרבה לקוחות

פורסם

הכול לטובה הוט מובייל 100 גיגה גלישה ב40 שקלים לחודש... מה שווה לקחת תוכנית אצל גולן?

פורסם

אלו אותם מחירים של 012 הוט מובייל היי מובייל(חברת בת של פלאפון) ועוד לא מעט ספקי קו נייד. אז אני לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה לשבור את השוק

פורסם

יו פון זו החברה בת של פלאפון.

פורסם

מספיק להיות פראייר ולהצטרף לגולן טלקום.

פורסם

כמה הם גובים על מעבר בין חבילות? כיום אני לקוח שלהם עם 6 ג'יגה גלישה ב- 29 לחודש (כבר כמה שנים). כנראה לא משתלם לעבור חבילה..

פורסם

יו פון זאת לא חברת בת של פרטנר?

פורסם

לא יודע לגבי יו פון. אבל היי מובייל זה חברת בת של פלאפון. ויש עוד איזה 6 כאלה. בנוסף יש מלא חברות בת שלוקחות באזור ה 25 לחודש

פורסם

שוכחים לציין את העלות של הסים.. גם אם יש לכם סים ישן צריך לקנות אחד חדש לדעתי

פורסם

ב 012 מביאים חינם. שזה די נחמד(למרות שהין השורות אתה מתחייב לשנה ואת זה שוכחים להסביר לך)

פורסם

השרות על הפנים חייבו על קו שדווחתי כגנוב כאילו בשימוש חצי שנה ולא רוצים להחזיר את הכסף לא ממליץ

פורסם

Vicky Polard Say: חחח..... הוט מובייל נותנת לי את כל זה אבל הכי יפה שהיא נותנת לי ספקית אינטרנט בחינם אז בשביל מה לעבור? כן הוט נותנת ספקית אינטרנט בחינם ! יש לנו 3 קוים(פתוים ויופשיים מיותר לציין) ב 120ש"ח ... וזה כולל ספקית אינטרנט 100מג בחינם! ואצלינו עדיין מקנאים במי שהספיק ועשה את החבילה של 2 בארבעים לכל החיים. _ (תהנו)

פורסם

תמי דביר Alon Dvir Shiran Zada Dvir

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים