עבור לתוכן

בדרך הבטוחה ל-3 מיליארד? הסרטון ששובר את כל השיאים ב-YouTube

Featured Replies

פורסם

מפתיע שלא שמעתי על זה

• תגובות 30
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא לא התמכרתי לשום "להיט" עכשיווי. אני אוהב את המוזיקה שלי ואני לא מושפע ממה שכולם שומעים כיום, ואני לא שומע מוזיקה כי כולם שומעים את זה.

פורסם

תסתכל קצת ביוטיוב, יש כבר היום לא מעט שירים עם מיליארד וכמה עם 2 מיליארד

פורסם

חחחחח אחי תאמין לי שאני יודע. יש מעל 40 אם אני לא טועה. הנקודה היא שזה הולך להיות עוד כמה שנים מספר סביר יחסית להיום.

פורסם

מפיץ את הבשורה

פורסם

מזעזע

פורסם

סתם שיר

פורסם

Eran CohenShiran Mozes

פורסם

מפחיד ?

פורסם

אי אפשר להכנס לאתר שלכם יש במרכז הזמנה לעשות לכם לייק לעמוד הפייסבוק, שכבר עשיתי לו, וזה לא יורד. HWzone.co.il

פורסם

Lior Moshe

פורסם

אם תשימו לב לכך, עד ליוני 2015, חוץ מגנגנם סטייל של סיי וכן בייבי של ג'וסטין ביבר, לא היה אף סרטון אחר עם מעל למיליארד צפיות. כל הקטע הזה שהחל מהתאריך הזה, קליפים שוברים אחד אחרי השני את מחסום המיליארד צפיות, מדליק אצלי נורה אדומה. ייתכן מאוד כי היוצרים של הקליפים האלו, מצאו דרך לזייף במהירות את מונה הצפיות של הקליפים שלהם, ובכך להגיע כל כך מהר למיליארד ול-2 מיליארד צפיות. עצם זה שאף אחד ואפילו אני, לא מכירים את השיר הלטיני Despacito (ומוזיקה לטינית לא כל כך פופולארית כיום), מרמזת על זיוף נתוני צפייה. גנגנם סטייל הייתה תופעה תרבותית, אז אפשר להבין. לבייבי של ג'וסטין ביבר, לקח שנים לעבור את המיליארד צפיות, והוא היה עושה זאת גם ללא גנגנם סטייל. שאר השירים אינם תופעה תרבותית כמו גנגנם סטייל, כך שאין להם סיבה להגיעה לסדרי הגודל שלו.

פורסם

Saja Gharaba

פורסם

זה די אגוצנטרי לחשוב שאם אתה לא מכיר משהו סימן שהפופולריות שלו מזויפת... בכל מקרה, צפיות ביוטיוב שוות כסף לגוגל, הם עובדים הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב לבטל צפיות מזוייפות. יותר פרטים פה: https://www.youtube.com/watch?v=oIkhgagvrjI

פורסם

שיר בינוני מאוד לא מבין מה ההתלהבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים