עבור לתוכן

הבהלה לביטקוין: NVIDIA ו-AMD ישיקו כרטיסי מסך מיוחדים לתחום

Featured Replies

פורסם

Tamir Davidoff Tal Gamlieli

• תגובות 32
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין על איזה בעיות כלכליות אתה מדבר. אין ספק אבל שביטקון יוצר בעיות גם עם לא ישירות כלכליות (כמו קלות שדל העלמת מס וגביה של דמי כופר) בכל מקרה אין לכמות הכורים השפעה על הכמות של הביטקונים שתיווצר. בכל מקרה באותו זמן יפסקו להיות ביטקונים חדשים. למעשה כשיש יותר אנשים שמנסים לכרות יותר קשה. אבל אם הרבה מנסים אפשר להניח שביטקון יקר באותו זמן.

פורסם

יש לנו את כל האמצעים.. רק צריך להתחיל לעבוד ?

פורסם

Simon Naor

פורסם

גם בארץ נגמרו נראה לי אני כורה GPU מ2013 :)

פורסם

Manta Soos Yoni Gelbard Zohar Muzrafi

פורסם

אחי תראה thrive, חפש ביוטיוב תבין למה הביטקויין ממש לא מפגר או מה שזה לא יהיה ושווי ערך של אפס לא יהיה לא סתם הבנקים נסיו ועדיין מנסים להעלים את המטבעות מהסוג הזה

פורסם

זה כבר מזמן לא כריית ביטקוין. רק כריית אלטים - מטבעות קטנים אחרים

פורסם

מישהו יכול להסביר בבקשה למה צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל כרייה ? ועוד בלי יציאת וידאו ?

תודה.

פורסם
ציטוט של y4niv

מישהו יכול להסביר בבקשה למה צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל כרייה ? ועוד בלי יציאת וידאו ?

לא "צריך" אלא זה מאפשר להם להיות יותר זולים בהשוואה לכרטיסים עם יציאת וידאו ועם אחריות מלאה ולשמור מלאי גם לכרטיסי גיימינג הרגילים.

פורסם
ציטוט של arik100

זה לא קצת מפגר? שכוח מחשובי לשום מטרה יוצר כסף?

ממש כמו בנק שמייצר לעצמו עוד כסף לשום מטרה (פרט לרווח)

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

לא "צריך" אלא זה מאפשר להם להיות יותר זולים בהשוואה לכרטיסים עם יציאת וידאו ועם אחריות מלאה ולשמור מלאי גם לכרטיסי גיימינג הרגילים.

אז למה לא להשתמש פשוט במאיץ הגרפי של המעבד ולחסוך גם את הכרטיס ה"יעודי" ?

פורסם
ציטוט של y4niv

אז למה לא להשתמש פשוט במאיץ הגרפי של המעבד ולחסוך גם את הכרטיס ה"יעודי" ?

כי הגרפיקה של אינטל חלשה וגם ייתכן ולא מתאימה לסוג הכרייה הזה+ זה הרבה יותר יקר בחס לביצועים לקנות את המעבד רק בשביל הגרפיקה שלו.

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

כי הגרפיקה של אינטל חלשה וגם ייתכן ולא מתאימה לסוג הכרייה הזה+ זה הרבה יותר יקר בחס לביצועים לקנות את המעבד רק בשביל הגרפיקה שלו.

למה צריך גרפיקה בשביל כרייה ? מה הפעולה בעצם ?

פורסם
ציטוט של y4niv

למה צריך גרפיקה בשביל כרייה ?

לא צריך אלא זה הרבה יותר יעיל.

למה זה ככה אני לא בטוח אבל תקרא על כרייה אם אתה רוצה להבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים