עבור לתוכן

האם המפרט הבא לעיבוד תמונה/וידאו ומשחקים תקין ? (מעודכן)

Featured Replies

פורסם

מטרת המחשב לעיבוד תמונה (לייטרום & פוטושופ) ויצירת סרטונים (כולל 4K) וכן למשחקים שונים, רצוי בגרפיקה גבוהה כמובן.

המחיר שהתקבל הינו בסביבות 16-17 אלף ש"ח. במידת הצורך אפשרי להגדיל התקציב.

מספר שאלות:

האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד?

האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ?

האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ?

המחשב מיועד לתקופה ארוכה.

תודה

Computer.jpg

פורסם

היי

תשמע, כל המפרט הוא בלאגן אחד גדול,

לא מבחינת הרכיבים, כי קשה לדעת מהם.

הקישור למפרט לא עובד, זה מחזיר לדיון כאן, ובכלל...

תערוך את המפרט שיהיה ניתן או לראות בפלונטר או כאן, כי כרגע זה חתיכת מאמץ בכלל להבין מי נגד מי.

ועוד עניין, בכותרת מוזכר משחקים. בגוף ההודעה לא.

מה הגרסה העדכנית ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי בהתאם להערות שלך את מה שכתבתי למעלה.

תודה

פורסם

או קיי

תודה לך.

זה לא אידיאלי, אבל הרבה יותר נוח ממה שהלך כאן קודם. :)

לענייננו - 

ציטוט של yigal83

מספר שאלות:

האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד? יעבדו. אופטימלי ? קרוב....

האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ?תישאר עם אינטל.לצרכים שלך זה הטוב ביותר כרגע.

האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ? :nixweiss: אני אישית בספק.

הקטע הטריקי כאן הוא זה -  "ויצירת סרטונים (כולל 4K)." אתה יכול לפרט ?

פורסם
  • מחבר

לגבי יצירת סרטונים של 4K: צילום וידאו במצלמות GoPro וכן Nikon DSLR ברזולוציה של 4K. לאחר מכן יצירת סרטונים ע"י חיתוך וחיבור קטעים שונים, הוספת מוזיקה וכדומה עד ליצירת סרטון מתאים.

תוכנה כזו למשל היא GoPro studio. כאשר יהיה המחשב אוכל להתקין תוכנות נוספות המיועדות לעיבוד וידאו ב 4K.

פורסם

כמו פרמייר ? אפטר אפקטס ? 

אם כן, מה משקלן בשימוש הכולל במחשב ?

20 אחוז ? 80 אחוז ?

אני חופר בעניין כי זה יכול להפוך את המפרט על פניו . :)

פורסם
  • מחבר

משחקים ישמשו כשליש מהזמן. סוג המשחקים עדיין לא ידוע (הבן שלי הוא זה שמשחק) ועם יכולת המחשב יבוא גם התיאבון למשחקי מלחמה ואקשן למיניהם.

שליש נוסף מהזמן יוקדש לטיפול ועיבוד תמונות הלייטרום/פוטושופ (עבודה של מספר ימים טובים על אלפי תמונות לאחר טיול למשל).

10-15 אחוז מהזמן יוקדש להכנת סרטונים.

שאר הזמן עבודה ביתית (Office), גלישה באינטרנט וכדומה.

בבדיקות שעשיתי עד כה ראיתי כי ה i7700K יותר טוב בשלב זה ללייטרום ולמשחקים על פני ה 1800X למשל.

והסימן השאלה הגדול - קראתי כי המעבדים i9 יוצאים לשוק בסוף חודש זה ? אולי שווה לחכות קצת ? AMD הורידה את המחירים של ה 1700 למיניהם, אולי עוד קצת ואינטל יורידו ?

פורסם
ציטוט של yigal83

בבדיקות שעשיתי עד כה ראיתי כי ה i7700K יותר טוב בשלב זה ללייטרום ולמשחקים על פני ה 1800X למשל

כן, זה נכון.

על פי התמהיל, אפשר להישאר עם המפרט הנוכחי.

בקשר להמתנה - אפשרי גם.

בספטמבר יוצא מעבד חדש של אינטל, ולך תדע היום מה עוד ייצא עד אז.או AMD.

בקיצור, יש לך מפרט ביד.

אם תרצה, תמתין.

אם לא, אתה יכול לממש אותו. ( אני לא מתייחס למסך, אם כי טוב לדעת שיש מסכים במחיר הזה 9_9 ).

לי קשה לראות מה יהיה בסוף כל ההחרזות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים