פורסם 2017 ביוני 28 שנים האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל או שעדיף להשתמש בסוללה ולהטעין כל פעם ? תודה
פורסם 2017 ביוני 28 שנים ציטוט של maxth האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל כלומר בלי הסוללה? במקרה כזה יש סיכון של כיבוי לא צפוי אם יש בעיה רגעית בחשמל מה שיכול לפגוע במחשב. אם מדובר בחיבור לחשמל כשהסוללה מחוברת אני לא רואה בעיה חוץ ממקרה של עליית מתח פתאומית שיכול לשרוף (תרתי משמע) את המחשב אבל זה מאוד לא סביר (אלא אם יש הרבה מאוד בעיות בחשמל בשכונה או בבית שלך) ולכן אין בעיה להשאיר את המחשב מחובר כל הזמן במקרה כזה.
פורסם 2017 ביוני 28 שנים היי עדיף לנצל את היותו נייד ובוא נגיד 50 אחוז להשתמש בו ללא החיבור לחשמל. כל זה בכדי לא לקצר את חיי הסוללה. יש ניידים שאפשר להגדיר בביוס שלהם שימוש תדיר בחיבור לחשמל, ואז הוא ( הנייד ) מטעין את הסוללה בהתאם. בקיצור, לנייד עצמו זה לא ממש משנה. לסוללה, לעומת זה, זה כן.
פורסם 2018 בנובמבר 306 שנים מקפיץ במקום לפתוח נושא חדש. מישהו יכול לבסס את התשובה שלו על מידע קונקרטי? היצרנים לא ממהרים לפרסם מידע על איך לשמור על הסוללה.
פורסם 2018 בדצמבר 16 שנים בנייד שלי יש אופציה להגביל את טעינת הסוללה ל-80% בשביל לשמור על אורך החיים שלה. אחרי 3 שנים איתו אני מוכרח לציין שזה לא עזר. למרות שהמחשב מדווח שהסוללה 100% בסדר, היא מחזיקה רבע מהזמן שהיה לה כחדשה.
פורסם 2018 בדצמבר 16 שנים ציטוט של ModChiP מקפיץ במקום לפתוח נושא חדש. מישהו יכול לבסס את התשובה שלו על מידע קונקרטי? היצרנים לא ממהרים לפרסם מידע על איך לשמור על הסוללה. עוד לא נתקלתי בחוברת של מחשב נייד שאין בה פרק שלם על שימור הסוללה, בדוק בחוברת של המחשב שלך. בכל הניידים שיצא לי להכיר הטעינה מופסקת כשהסוללה מלאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.