עבור לתוכן

רסיבר

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף.

הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.

פורסם

7 אלף שקל זה הרבה כסף לרסיבר ואני מצפה שכל דגם במחיר הזה יהיה ממש שווה, אולי תספר לנו קצת יותר לעומק מה אתה מחפש:

איזה רמקולים אתה מתכוון לחבר?

לאיזה טלוויזיה הוא מתחבר?

לכל הרסיברים במחירים כאלה יש המון חיבורים שאפשר להשתמש בהם, זה שבחרו לקרוא לאחד מהם AUX לא באמת אומר שום דבר. כמה חיבורים אתה צריך? כמה מכל סוג (אנלוגי\hdmi\spdi\coaxial\phono)?

פורסם
  • מחבר

אני יכול ללכת על רסיבר שעולה נגיד 3 אלף, העיקר שיהיה טוב ויהיה לו חיבור AUX.

לאיודע אם אחבר אותו לטלוויזיה, אבל אני רוצה לחבר אליו 2 רמקולים + סאב, ובעיקר לחבר אליו את הנגן ולשמוע מוזיקה.

פורסם

אם זה לא בשביל קולנוע ביתי עם 5+ רמקולים וחיבור למסך אז לא ממש בטוח שמה שאתה צריך זה רסיבר. בכל מקרה עדיין לא ענית על שאלות בסיסיות, איזה רמקולים אתה מתכוון לחבר? איזה סאב? איזה נגן? מה החיבור שלו?

פורסם
ציטוט של etal

איזה רמקולים אתה מתכוון לחבר?

זה לא ברור שמחפשים חלק אחד מתוך מכלול צריך לתת מידע לגבי שאר החלקים באותו המכלול?

מה יעזור לך מגבר ב-7K אם אתה עושה שימוש בזוג רמקולים מאיזה מותג מדבקה? או אם כי סביר שזה

לא המקרה, מדובר בזוג מוניטורים יוקרתיים מאוד ויהיה עדיף שילוב של מגבר וממיר איכותיים

במיוחד במקום איזה מגבר ק"ב לא קשור.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה זה משנה אלו רמקולים ?

ביקשתי המלצה לרסיבר בלבד.

פורסם

אם אתה לא מבין מה זה משנה, אז כדאי שתעיין קצת בנושא בשביל שתוכל להבין מה זה משנה, ואז לא תצטרך לשאול מה זה משנה, ואם אתה רוצה עזרה בלי להבין מה זה משנה, אז תענה על השאלות ששואלים אותך,  בלי לשאול מה זה משנה, כי אתה ממילא לא מבין מה זה משנה.

בהצלחה. 

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור מה מבין ומה לא מבין ?

כולה חיפשתי המלצה לרסיבר טוב.

מה כ"כ קשה לענות ישיר ולעניין ?

משהו כמו "כדאי לך ללכת על רסיבר של חברה X. הוא עולה בין 2 ל-3 אלף ומומלץ ע"י רבים".

כ"כ קשה לתת תשובה בסגנון הזה ?

פורסם

אני שואל שאלות כי אני רוצה להבין יותר טוב מה אתה צריך כדי שיהיה אפשר להמליץ לך על ציוד מתאים. איך אני יכול לדעת אם להמליץ לך על רסיבר באלפיים שקל או שבאמת כדאי לך להשקיע בדגם יקר של שבעת אלפים אם אתה לא מוכן להגיד מה שאר הציוד שהולך להתחבר אליו?

לגבי רמקולים יש דגמים בעיקר יקרים שקשה להניע אותם והם צריכים הגברה חזקה כי להוציא מהם את המקסימום. יש דגמים שכמעט לא דורשים כוח בכלל אבל צריכים הגברה איכותית. באותה צורה יש רסיברים עם הגברה איכותית יותר ויש כאלה שיותר משקיעים באפקטים דיגיטלים של סראונד ותמונה לקולנוע ביתי מאשר בהגברה. כל אחד אחד צריך משהו אחר ומנסים למצוא את מה שהכי יתאים לו.

כמו שאמרתי  למערכות עם שני רמקולים ובלי קולנוע ביתי אפשר בדרך כלל למצוא מכשירים יותר מתאימים מרסיבר. כמובן שאם אתה מעדיף סתם להתווכח במקום לענות על כמה שאלות פשוטות אז כנראה שאני לא אוכל לעזור לך.

שבת שלום.

פורסם

^עזוב נו הבנאדם לא רציני, אפשר להבין לפי הכותרת של הדיון ושרשורים אחרים שפתח, לא יודע איך לא שמתי לב לזה לפני.

למי שיש טיפת הגיון יבין לבד שלבקש רסיבר בלי לפרט על שאר הציוד זה כמו לבקש ספק כוח בלי לפרט את שאר הרכיבים של המחשב.

אתה יודע מה, נזרום. הנה :

https://www.amazon.de/Onkyo-TX-RZ710-7-2-Kanal--V-Netzwerk-Receiver--Wandler/dp/B01G2VP63G/?_encoding=UTF8&camp=1638&creative=6742&keywords=B01G2VP63G&linkCode=ur2&m=A3JWKAKR8XB7XF&qid=1474549558&s=ce-de&site-redirect=de&sr=1-1&tag=soundforles07-21

3K עד הבית, פחות מחצי המחיר בארץ -  http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-amplifier&keyword=onkyo+710

עונה על כל "הדרישות" שלך ומנצל רק חצי מהתקציב שלך.

רסיבר "ממש שווה"..

משהו אומר לי שאתה לא תמהר לקנות אותו, או כל רסיבר אחר.

אבל במקרה הזה אשמח לאכול את הכובע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים