עבור לתוכן

המלצות בעד ונגד השירות של HP

Featured Replies

פורסם

היי

מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר.

נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO.

יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP?

תודה

פורסם

ב-HP השירות מעולה לעומת lenovo ו- asus.

פורסם

השירות מעולה של hp  הבעחיה שלדעתי המשבים שלהם פח

פורסם
ציטוט של Nir Sales Champions Alfi

השירות מעולה של HP  הבעחיה שלדעתי המשבים שלהם פח

פח?? למה בדיוק?

פורסם
ציטוט של --- The King ---

פח?? למה בדיוק?

ישלי 2 מחשבים שלהם  1 דגם al104 pavilion  לא יודע להתחיל להסביר בכלל עד כמה הוא גרוע ואני מאוכזב .

2 לפני שנה ומשהו קניתי מחשב שלהם שעןלה 5  אלף שח envy d008 אחרי חצי שנה הלכה הסוללה  המחשב לא מפסיק להתחממם ואינספור בעיות .. אני לא איש מחשבים מוסמך אני מספר רק את החוויה האישית שלי .. אבל ראוי לציין שהשירות שלהם היה ממש טוב 

פורסם
ציטוט של Nir Sales Champions Alfi

ישלי 2 מחשבים שלהם  1 דגם al104 pavilion  לא יודע להתחיל להסביר בכלל עד כמה הוא גרוע ואני מאוכזב .

2 לפני שנה ומשהו קניתי מחשב שלהם שעןלה 5  אלף שח envy d008 אחרי חצי שנה הלכה הסוללה  המחשב לא מפסיק להתחממם ואינספור בעיות .. אני לא איש מחשבים מוסמך אני מספר רק את החוויה האישית שלי .. אבל ראוי לציין שהשירות שלהם היה ממש טוב 

א. זה תלוי דגם. יש דגמים עם בעיות נפוצות לכל היצרנים.

ב. עניין של מזל. מישהו אחר שיקנה את אותו דגם שאתה קנית יכול להיות מרוצה ממנו. יכול להיות שבמחשב הספציפי שאתה קנית הייתה בעיה בסוללה. קורה..

אני לא בא להגן על HP אבל אין שום הבדל כוללני בין מחשבים של HP לבין מחשבים של כל חברה אחרת. החומרה היא חומרה של יצרנים חיצוניים ולא HP מלבד המסך והגימור של המחשב.

דבר נוסף, צריך לדעת לקנות, שזה אומר לדעת מה אתה צריך/רוצה/מצפה, ולקרוא הרבה ביקורות ולוודא שאין בעיות כרוניות נפוצות.

פורסם

א. זה תלוי דגם. יש דגמים עם בעיות נפוצות לכל היצרנים.

ב. עניין של מזל. מישהו אחר שיקנה את אותו דגם שאתה קנית יכול להיות מרוצה ממנו. יכול להיות שבמחשב הספציפי שאתה קנית הייתה בעיה בסוללה. קורה..

אני לא בא להגן על HP אבל אין שום הבדל כוללני בין מחשבים של HP לבין מחשבים של כל חברה אחרת. החומרה היא חומרה של יצרנים חיצוניים ולא HP מלבד המסך והגימור של המחשב.

דבר נוסף, צריך לדעת לקנות, שזה אומר לדעת מה אתה צריך/רוצה/מצפה, ולקרוא הרבה ביקורות ולוודא שאין בעיות כרוניות נפוצות.

מסכים איתך על הרוב,

אבל אני לא חושב שמחשב שעולה כלכך ייקר , נותן הספק כלכך גרוע ,  לאחותי יש מחשב של לנובו שעובד פיקס כבר 7 שנים !!

ואני יודע להתאים מפרט לצרכים .

ישלי גם מדפסת שלהם שהלכה לעולמה אחרי שנה ויום ! 

לדעתי יש חברות  עם מוצרים הרבה יותר אמינים 

פורסם

לא דיברנו על מדפסות.. אבל בכל זאת, בנוגע לזה המדפסות שלהם פשוט נדפקות אם מכניסים בהן דיו "תואם" ולא מקורי. אולי זאת הסיבה?

ולגבי המחשב, אני חושב שאו שזה פשוט חוסר מזל, או שביצעת שימוש לא נכון במחשב, כמו לחבר אותו למטען לא מקורי או להשאיר אותו שעות בטעינה..

אבל אני מבין אותך, נכוות מהם, מובן שתתרחק.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

לא דיברנו על מדפסות.. אבל בכל זאת, בנוגע לזה המדפסות שלהם פשוט נדפקות אם מכניסים בהן דיו "תואם" ולא מקורי. אולי זאת הסיבה?

ולגבי המחשב, אני חושב שאו שזה פשוט חוסר מזל, או שביצעת שימוש לא נכון במחשב, כמו לחבר אותו למטען לא מקורי או להשאיר אותו שעות בטעינה..

אבל אני מבין אותך, נכוות מהם, מובן שתתרחק.

1 הדיו היה מקורי 

2 שימוש לא נכון נוו באמת אני יודע איך להשתמש במחשבים 

3 זה לא קרה רק לי אלא לכמה חברים במשרד .. ישלי חבר שקנה את הספקטרה שלהם מחשב ייקר שגם התחממם בקטע אחר 

4 בקיצור לבחור שפתח את הדיון לגבי אסוס ולונובו אין לי מושג .. אבל מhp תתרחק  זאת המלצתי :)

פורסם

לא יודע על מה מדברים כאן האחרים, אבל השירות שלי במחשב HP מסוג X360, היה נורא ואיום. ממש חובבנות מכל בחינה: המתנה שערורייתית עד שיגיעו חלקים למעבדה, מחשבים הגיעו חזרה לא תקינים יותר מאשר נשלחו, מענה חובבני לשאלות וסטנדרטים נוראיים של תודעת שירות. בקיצור לא יודע למה כאן החליטו הרבה אנשים שהשירות של HP עדיף משל המתחרות האחרות שלהן, לפחות לא מהניסיון שלי ואם תעשו מספיק חיפושים בגוגל תוכלו למצוא עוד המון מקרים של תודעת שירות נמוכה. הרבה מקרים גם נגררו לבתי המשפט, כך שלא ברור לי מאיפה האחיזה שדווקא HP עדיפה על האחרים. לצערי תודעת השירות בארץ וההתנהלות בכל הקשור לאחריות, היא עלובה, וזה קורה בהמון חברות ולא רק ב-HP/ASUS/LENOVO... תופעה כלל ארצית.

נערך על-ידי chinadroid4you

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים