עבור לתוכן

שובו של הביטקוין וחבריו: כרטיסי Radeon RX נחטפים מהמדפים

Featured Replies

פורסם

חחחח כן , בהצלחה עם החשבון חשמל :) אגב , זוכר שראינו שזה היה 2700 דולר למטבע? https://coinmarketcap.com/ עכשיו זה 2100 (ואתמול היה 1900) ככה שזה המטבע הכי לא יציב בעולם .

• תגובות 77
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעו יש לי בעבודה 12 עמדות עם sli של 1080 כול אחת אם אני יפעיל אותן כול לילה 12 שעות זה יכול להיות רווח יפה

פורסם

תתחיל אחי

פורסם

Moshe Ben-Baruch

פורסם

Jonathan Leon

פורסם

Simon Naor

פורסם
ציטוט של אורח Gavriel Gusinov

שמעו יש לי בעבודה 12 עמדות עם SLI של 1080 כול אחת אם אני יפעיל אותן כול לילה 12 שעות זה יכול להיות רווח יפה

בהחלט,

אבל ממש לא עם ביטקיון.

אתה יכול לכרות zcash זה יכול להיות ריווחי, רק קח בחשבון את החום שהם יוצרים, והבלאי.

(חוץ מחשבון החשמל כמובן)

פורסם

בהחלט, אבל ממש לא עם ביטקיון. אתה יכול לכרות zcash זה יכול להיות ריווחי, רק קח בחשבון את החום שהם יוצרים, והבלאי. (חוץ מחשבון החשמל כמובן)

פורסם

בסוף נגלה שסאטוֹשי נַקאמוֹטוֹ זה AMD בגימטריה.

פורסם

אני בעד ביטקוין אחד שווה 2181 דולר נכון לעכשיו אחד כזה זה משכורת חודשית! הבעיה היא זה ציוד לכרות את הביטקוין, יקר הרבה רעש אוכל חשמל וצריך קירור חזק. מצד שני אם אפשר לגרד 2-3 ביטקוינים בחודש זה שווה את השקעה, יש מעוניינים?

פורסם

אם היה לי זמן......נשמע מגניב

פורסם

גם כדי לכרות אם חווה אתה חייב ציוד שישתלם לכרות כדי לכסות את ההוצאות חשמל וגם להכניס משהו לכיס

פורסם

בדיוק, כרטיס וחצי לא יספיקו

פורסם

כדי להגיע למצב שאתה מחשב את הבלוק בקצב של פטא האש פר שניה אתה חייב לפחות 8 כרטיסי מסך כל ארבע בערך sli או cross fire מינימום וגם זה לא מבטיח שיגרד כמה מאות דולרים תלוי כזה אנשים כורים באותו פול

פורסם

מה שמוכיח שהבהלה הזאת היא סתם.. מביטקוין היום אני בספק אם תתעשר, הרכבת כבר נסעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים