עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב תקציב 12000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים

Screenshot_2017-05-28-10-26-30.png

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מגיב? חבל חשבתי פורום פעיל

פורסם
ציטוט של gilad2389

אף אחד לא מגיב? חבל חשבתי פורום פעיל

א. אנשים פה מגיבים בהתנדבות.

ב. יש אשכול בנעוץ שמסביר איך לבקש מפרט.

ג. 32 ג'גה זכרון לגיימינג מיותר לחלוטין כרגע.

ד. קירור בתקציב תקנה את ה h110i.

ה. מעבד הייתי שוקל רייזל כי ככל הנראה המערכת מיועדת ל4k והכרטיס מסך יהיה צוואר בקבוק.

ו. כרטיסי מסך founder edition נשמע מפוצץ השם ותו לא, תבחר כרטיסים עם קירורים טובים יותר, קרים יותר ושקטים יותר.

sli - אפשר לוותר עדיף תשמור את הכסף ובשנה הבאה תקנה כרטיס 1180ti? מערך מרובה כרטיסים לרוב לא עובד בצורה אופטימלית ולא מכפיל ביצועים.

וכמובן לאיזה מסך כל זה הולך להתחבר אני מניח 4k.

ז. ספק מארז התקציב גדול תבחר יותר איכותיים, אלא כן אתה ממש אוהב את המארז הנ"ל, הספק להחליף אין פה אפילו שאלה.

ח. ssd ממשק סאטא יחסית מיושן ניתן ללכת על m.2, במיוחד בתקציב הזה.

סך הכל מפרט לא מאוזן תמלא את השאלון ומישהו כבר יעזור לך :)

פורסם
  • מחבר

רשמתי את ההודעה הזו לפני מספר ימים מאז הכל השתנה החכמתי יותר ארשום פה את המפרט אולי זה ישמע יותר טוב... מעבד ולוח אם quad Core i7 7700K 4.2Ghz + ASUS Z270E STRIX (SLI) GAMING                                                                   קירור מים corsair Hydro H100i V2 Extreme Performance                                                           זיכרונות    32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15                                   כרטיס מסך        gigabyte GTX1080Ti 11G 1607Mhz-1746Mhz AORUS XTREME פה יש לי התלבטות בין msi evga או הנל                                  דיסק קשיח למערכת הפעלה       SSD WD Black 256G M.2 PCIE                                                 דיסק קשיח למשחקים סרטים וכו..  Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM                            מארז Corsair Crystal 570X RGB                            ספק כוח corsair 850W 80+ GOLD RM850X Modular                                                                      מסך מחשב ASUS 27'' PG278QR 2K-QuadHD 1ms  הב

פורסם
  • מחבר

רשמתי את ההודעה הזו לפני מספר ימים מאז הכל השתנה החכמתי יותר ארשום פה את המפרט אולי זה ישמע יותר טוב... מעבד ולוח אם quad Core i7 7700K 4.2Ghz + ASUS Z270E STRIX (SLI) GAMING                                                                   קירור מים corsair Hydro H100i V2 Extreme Performance                                                           זיכרונות    32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15                                   כרטיס מסך        gigabyte GTX1080Ti 11G 1607Mhz-1746Mhz AORUS XTREME פה יש לי התלבטות בין msi evga או הנל                                  דיסק קשיח למערכת הפעלה       SSD WD Black 256G M.2 PCIE                                                 דיסק קשיח למשחקים סרטים וכו..  Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM                            מארז Corsair Crystal 570X RGB                            ספק כוח corsair 850W 80+ GOLD RM850X Modular                                                                      מסך מחשב ASUS 27'' PG278QR 2K-QuadHD 1ms.... הבנתי ששני כרטיסי מסך לא יעילים את ספק הכוח עכשיו אני יכול להשאיר 850 על כרטיס מסך אחד המארז מאוד חביב עלי הוא מאוד יפה ומרשים קירור המים של קרוסייר 110 היתה אופציה בהתחלה אבל הוא לא מתאים למארז הזה אז הלכתי על ה  h100 המסך הוא 2k וכנראה היום הכי אידיאלי לגימינג וזיכרונות אני יודע שזה יותר מדיי אבל אף פעם לא מזיק.. יש הצעות לשיפור?                       

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד תגובות חברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים