עבור לתוכן

אוברקלוק רק עם Multiplay

Featured Replies

פורסם

שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB?

זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני)

ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC)

שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל...

תודה!

פורסם

מודם מפריע לOC ? פש.. משהו טוב.......

תנעל תדר PCI זה לא ישנה למודם כלום

עקרונית שינוי מכפלה טוב יותר אבל בכל מעבדי אינטל המכפלה נעולה, וברוב מעבדי AMD (החדשים)

אם אצלך המכפלה פתוחה אז הרווחת, רק תשמור על יציבות (מתח שצריך, לא להגזים)

ומי אמר שזה לא OC רגיל?! כל דרך להעלות את מהירות המעבד זה אוברקלוקינג אם זה בבאס אם זה במכפלה ואם זה בשניהם

פורסם

עדיף באס יותר גבוה מאשר מכפלה גבוהה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז בעקרון עדיף להעלות fsb עד שהמערכת לא עוברת את בדיקות היציבות הדקדקניות ואז להעלות מכפלה?

או שלהעלות מכפלה עד שהמערכת לא עוברת את בדיקת היציבות הדקדקנית (ואז להוריד קצת) ואז להעלות FSB?

ואז שהמע' לא עוברת את הבדיקות הדקדקניות להעלות מתח? (אם הטמפ' לא גבוהה)

ואז לחזור על התהליך...

תודה  :D

פורסם

Relax Alllll

במידה ואין לו לוח שיכול לנעול את שינוי התדרים לPCI ו AGP , הוא שואל על שינוי המהירות באמצעות מכפלה בלבד(!).

והתשובה: כן!

כמו כל אובר קלוק היום זה אפשרי, בתנאי שהמעבד שלך לא נעול, אני מאמין שאם אין לך נעילה בלוח אז ככל הנראה הלוח ישן ואיתו גם המעבד.

במידה ולא, אז לא!

יש היום עשרות מודים לפתוח מכפלות שמיועד בדיוק לאנשים כמוך שהלוח מגביל אותם להעלת הבאס.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מודים?

יש לי pelomino amd authlon xp 1800 ולוח של msi כזה מלפני חצי שנה, ב600 שקל, MS-6712.

וקראתי איזה כתבה של איזה אתר מחו"ל לפני כמה זמן שמסביר איך לפתוח מכפלה במעבד כמו שלי, זה נורא מסובך לפי מה שהבנתי צריך לפתוח מארז ולעשות כל מיני דברים למעבד...

אבל אצלי בביוס יש אפשרות לשנות מכפלה, כששאלתי את ההוא שעשה את הכתבה איך אפשר לפתוח מכפלה בדרך אחרת (לפני שבדקתי אם המכפלה אצלי פתוחה) הוא אמר לי שאין דרך אחרת, ואז שאמרתי לו שאצלי היא כבר פתוחה הוא אמר לי שהיא לא... ::) (אבל היא כן לפי מה שבדקתי), אז הדרך היחידה שלי לבדוק את זה זה פשוט לנסות לשנות את המכפלה, נכון?

אהה עוד משהו, המכפלה שלי עומדת על 11.5 ויש שם אחר כך אפשרות כזאת 12.5/13.5 (In 1 option) מה זה אומר?

שוב, תודה לעוזרים!

פורסם

אני יגיד לך מה יקרא לך אחד משני הדברים הבאים

1:המחשב לא יעלה לך פשוט

2:לא יקרא כלום שום שינוי במהירות

שמע בדרך כלל המעבדים האלה סגורים ורק דרך אחת בטוחה קימת לפי מה שאני יודע זה לקצר אותו אם דבק מוליך

ויש עוד שיטה ששמעתי שעדיף שאני לא יגיד לך אותה

זהו מקווה שהבנתה

פורסם
  • מחבר

אז בוא אני אגיד לך מה קרה...

ה cpu ratio היה על auto,טוב אני לוחץ page up (שאצלי בביוס זה בעצם מוריד) וזה העלה לי את זה ל x12

לא קרה כלום, אותה מהירות.

שמתי לב שלחצתי pg up ולא down אז העלתי את זה ב1, וזה היה x14 !!!

טוב... ניסיתי והמערכת לא עלתה כמו שאמרת. למה היא לא עלתה בעצם, אם שינוי ה cpu ratio לא משנה כלום?

מה, השיטה השניה זה לקנות Nforce 2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים