עבור לתוכן

לפטופ לגיימינג ועריכת וידאו עד 5500

Featured Replies

פורסם

אין בעיה.

כל עוד אתה מודע לעניין, הכל בסדר.

כמובן שכדאי לוודא הן בחנות והן ברשת שזה המצב לאשורו ( פאנל IPS ).

אמתין לקישור :).

פורסם
  • מחבר

עדכון: לאחר בדיקה מאוד מעמיקה, כמה מיילים לחנויות בארץ וDELL, הגעתי למסקנה שאין בארץ דגם 1080p עם פאנל IPS ושכל חנות שטוענת שכן, טועה ומטעה. כרגע אני משהה את הרכישה, מתלבט אם לקנות דגם אחר או אם בכלל..

פורסם
ציטוט של B00steed

עדכון: לאחר בדיקה מאוד מעמיקה, כמה מיילים לחנויות בארץ וDELL, הגעתי למסקנה שאין בארץ דגם 1080p עם פאנל IPS ושכל חנות שטוענת שכן, טועה ומטעה. כרגע אני משהה את הרכישה, מתלבט אם לקנות דגם אחר או אם בכלל..

זה חשוב מאוד בעיניי שהבהרת את הנקודה הזו.

ותודה שהבאת את זה לכאן.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

זה חשוב מאוד בעיניי שהבהרת את הנקודה הזו.

ותודה שהבאת את זה לכאן.

קודם כל, שמח לעזור. דבר שני, הערה קטנה: תהליך החלפת הפאנל לא כולל יותר מהוצאה של 4 ברגים וניתוק כבל קטן, מסתבר שהרבה מאוד אנשים פשוט הזמינו פאנל IPS, וביצעו את ההחלפה בעצמם. מצרף קישור לסרטון שמתאר את ההחלפה, גרם לי לשנות את דעתי כי למרות הכול, הלפטופ עדיין מהווה בחירה אטרקטיבית עקב המפרט החזק תמורת מחיר לא כלכך גבוה ביחס לשאר הלפטופים בטווח המחירים הזה.

ולפי Dell, הדגם היחיד באזור EMEA שמגיע עם IPS הוא הדגם של ה4K.

EMEA - Europe, Middle East, Asia

https://www.youtube.com/watch?v=u1XFFi0jq_Q (הסרטון מבוצע על הדגם הישן יותר, 7559, אבל התהליך זהה)

נ.ב: את הבדיקה שלי עשיתי מול שתי חנויות, PC365 ופלונטר. לאחר כמה מיילים עם פלונטר הם הבינו את הטעות ועדכנו באתר, לעומת זאת PC365 טוענים שהדגם מגיע עם IPS. לא מאמין שהחנות ביצעה החלפה בעצמה לכן יצרתי עימם קשר.

פורסם

טוב, יש לפאנל עלות לא מבוטלת, אבל בכל זאת.

שמע, כל הכבוד !

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

טוב, יש לפאנל עלות לא מבוטלת, אבל בכל זאת.

שמע, כל הכבוד !

תודה רבה ! מקווה שזה יעזור לעוד אנשים. בכל מקרה אפרסם לאחר שארכוש, מוכן גם לפרסם מדריך מפורט עם תמונות על איך לבצע את החלפת המסך. מאמין שיקרה בשבוע-שבועיים הקרובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים