עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רמקולים בסיסיים למחשב עד 300~ ש״ח?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא התכוון לקנות את המיקרולאב m109 או m111. אמרתי לו שאולי כדאי לו לשחרר עוד קצת ולהביא משהו יותר סביר. מה אתם אומרים? הדבר היחיד שהוא יעשה איתם זה יזרים שירים מהיוטיוב/אפל מיוזיק. אני אישית משתמש בSOLO 7C ומבסוט עליהם לאללה, אבל הוא לא מתכוון להוציא 700 שקל על רמקולים. הSOLO2C באיכות שלהם פחות או יותר (לא מדבר על עוצמה)? חשבתי להמליץ לו אותם. כל דבר אחר יתקבל בברכה. אפשר גם ב150 שקל אם האיכות סבירה למישהו שאינו אודיופיל וגם ככה לא מתכוון להוציא יותר מ300.

 

תודה רבה.

פורסם

ה-B77 של מיקרולאב ב-200 ומשהו שקלים לא רעים בכלל למחירם.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

מה עם ה-Microlab FC-330? הSOLO2? הB72?  הM111 או 109? מי נותן את תמורת ה-״סאונד פר $״ הכי טובה? שימושים 90% מוזיקה מהמחשב (יוטיוב) או פלאפון (אפל מיוזיק). פעם באף פעם הוא בטח יזרים איזה סרט איתם בסלון, ואולי ישחק פיפ״א. לא יותר מזה.

נערך על-ידי Black_Citadel

פורסם
  • מחבר

טוב קראתי קצת הסולו 2C מפיקים 60W הB77 מפיקים 48W. הסולו עולים 350, הB77 עולים 270. הסלון של הבחור ממש קטן. לי יש את ה7C והם 120W, אני שם אותם על חצי מהווליום כשאני שומע מוזיקה (60W?) והבית שלי משמעותית גדול משלו. זה אומר שה48W יספיקו לו? השאלה איך הפערי איכות בין הסולו לB77. מיקרולאב = מיקרולאב, או שיש פערי איכות בין הסדרות?

 

עריכה: גם הFC330 אופציה. השאלה אם 2.1 יהיה פחות טוב מ2.0 לשימושים שלו

נערך על-ידי Black_Citadel

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.