עבור לתוכן

זמן ה-Vega הגיע: השקה לכרטיסי הגיימינג החדשים של AMD בסוף החודש

Featured Replies

פורסם

מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן

לכתבה

פורסם

הלחץ ירד שיקחו תזמן גם ככה החלטתי שאני ממתין לx399 .... יש האומרים כל עקבה לטובה

פורסם

גם בתמונה מתוך טוויטר רשמי של נציג AMD אפשר לראות מדבקת Intel inside מתנוססת על המחשב ברקע. מביך

פורסם

לאור ההשקות הקודמות לא מפתח ציפיות.... מול ה1080 . בשנים האחרונות AMD לא הצליחו להשוות את המוצרים שלהם ברמה הגרפית לאינטל (הגיע הזמן לקרוא להם בשמם האמיתי) שלא נדבר על לחצות מעל. יאמר לזכותה של AMD על השפורים הטכנולוגים שהם מבצעים בעומק המעבד + תמיכה במקודדים גרפים חדישים ומתקדימים יותר (מה שהמתחרה מתעקשת לשמר) אבל בשורה התחתונה הם לא מורגשים עדיין לנו המתשמשים, שוק מפתחי המשחקים עדיין פוזלים לעבר NVIDIA - אינטל .

פורסם

כותרת שהיא CLICKBAIT ומטעה לחלוטין. ה-31 לחודש לא יהיה ההשקה של RADEON RX VEGA. השקה זה אירוע בו מכריזים על זמינות מלאים. ב-31 יהיו יותר פרטים אך כפי שכבר נאמר לא יהיה תאריך השקה.

פורסם

בונה שירות סטרימינג בבית?

פורסם
ציטוט של xcalibur

כותרת שהיא CLICKBAIT ומטעה לחלוטין. ה-31 לחודש לא יהיה ההשקה של Radeon RX vega. השקה זה אירוע בו מכריזים על זמינות מלאים. ב-31 יהיו יותר פרטים אך כפי שכבר נאמר לא יהיה תאריך השקה.

מניין לך ?

כל הדיבורים בשוק מתייחסים להשקה בתערוכה שתערך בין 30 למאי עד 3 ליוני.

AMD בהחלט יכולים לבצע השקה, ולציין התחלת מכירה כחודש לאחר מכן סדר גודל, בדיוק כפי שהיה במקרי עבר.

בנתיים לתת לסוקרים השונים עותק חומרה, להחתימם על NDA כדי שינצלו את הזמן לבצע מבחנים, שישוחררו לרשת רק ביום התחלת המכירה.

מאד פשוט, וחוזר על דפוסי עבר בנושא הזה. **גם נוידיאה פועלת כך.

פורסם

לא כזה מבין גדול אבל אני דיי בטוח שהם צריכים לבדוק את הכרטיסים גם על סטאפים של אינטל ולא רק על AMD, אולי הפדיחה היא שצלמו את זה אבל זה יותר נכון לפעול ככה...

פורסם

בסה"כ הראו תמונה מודלפת בכוונת מכוון מתוך החברה, מה שנקרא טיזינג, בכדי לייצר באז תקשורתי .לא הייתי מציע לייחס לכך יותר מדי פרשות וניתוחים מיותרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים