פורסם 2017 במאי 168 שנים שלום, מצטער אם לא הפורום המתאים, זה קשור לאינטרנט :\ בתאריך 14.5.2017 הייתה כתבה בעיתונים\חדשות על מתקפת הסייבר הגדולה שחסמו את הקבצים בבתי חולים ומחקו דברים.. דרישת bitcon לכופר עם WannaCry . המליצו להתקין את התוכנה החינמית של: cybereason יש המלצות עליה? באמת כדאי להתקין? או שיכול לגרום לבעיות? אתר- https://ransomfree.cybereason.com/ בלוג- https://www.cybereason.com/blog-cybereason-ransomfree-protecting-your-data-from-being-held-hostage/ תודה רבה למענה ותשובות חברים.. הסיוט של כל מחשב...
פורסם 2017 במאי 168 שנים היי איזו ברירה כבר יש לך ? כלומר חוץ מהתנהגות נבונה וה"ראש הוא האנטיווירוס הטוב ....." ושאר ירקות, זה , הראנסומפרי, הוא המינמום ההכרחי. זה וביצוע גיבוי. התוכנה עצמה לא מכבידה על ביצועיו של מחשב ממוצע מינוס.
פורסם 2017 במאי 168 שנים מחבר לא שאלתי איזו ברירה, פשוט אף פעם לא השתמשתי בכזה. אם זה באמת שומר אז כדאי כנראה, כן.
פורסם 2017 במאי 168 שנים ציטוט של rico לא שאלתי איזו ברירה סבבה. עניתי מעבר למה ששאלת. לטובת גולשים נוספים.
פורסם 2017 במאי 168 שנים ציטוט של askme היי איזו ברירה כבר יש לך ? כלומר חוץ מהתנהגות נבונה וה"ראש הוא האנטיווירוס הטוב ....." ושאר ירקות, זה , הראנסומפרי, הוא המינמום ההכרחי. זה וביצוע גיבוי. התוכנה עצמה לא מכבידה על ביצועיו של מחשב ממוצע מינוס. אהלן, יש תוכנות מומלצות יותר לפי דעתך?
פורסם 2017 במאי 168 שנים מחבר ציטוט של askme סבבה. עניתי מעבר למה ששאלת. לטובת גולשים נוספים. חחח עכשיו אפשר להגיד תודה. באמת לא שוקלת הרבה. אז תשמרו על המחשבים חברים!
פורסם 2017 במאי 168 שנים ציטוט של --- The King --- אהלן, יש תוכנות מומלצות יותר לפי דעתך? חינמיות ? בספק. יותר נכון לא שאני מכיר. וכידוע, אני לא מכיר הרבה. בכל מקרה, ייחודה של זו היא בדרך הפעילות / ניטור שלה. אחרות, פועלות בצורה אחרת. ההתגוננות הטובה ביותר היא ביצוע גיבוי לדברים החשובים. כל השאר, קשה לדעת עד כמה באמת ניתן להסתמך עליהן.
פורסם 2017 במאי 168 שנים מחבר היי שאלה נוספת, פשוט עכשיו שמתי לב שבתוכנה MalwareBytes פרימיום יש גם הגנה נגד ransomfree, יכול להיווצר קונפליקט בניהם או עדיין עדיף את של cybereason בנוסף ? תודה רבה.
פורסם 2017 במאי 218 שנים אכן מדובר בתוכנה מומלצת. הוכיחה את עצמה גם במתקפה האחרונה. אגב, בניגוד לתגובות של אנשים כאן, היא שונה מאנטי-וירוס בתכלית... אנטי-וירוס מזהה חתימות ולכן יחסית קל לעקוף אותו. המוצר RansomFree מבצע ניתוח התנהגות של הקובץ ומזהה כאשר הוא מנסה להצפין קבצים.
פורסם 2017 במאי 238 שנים ניתוח התנהגות (מה שנקרא בשפה המקצועית Anomaly Detection) מבצעים כולם. מי שיש לו Windows 10 שלא יתקין שום דבר מלבד מה שמגיע עם מערכת ההפעלה Windows Defender. היום, כל מערך ההתגוננות דורש הכרות אינטימית עם מערכת ההפעלה, אין שום סיבה טובה לגעת במשהו אחר.
פורסם 2017 במאי 238 שנים ציטוט של Drazick מי שיש לו Windows 10 שלא יתקין שום דבר מלבד מה שמגיע עם מערכת ההפעלה Windows Defender. וואללה ? מעניין מה יגידו כל אלה עם חלונות 10 ודרישת כופר שמתנוססת להם על המסך !
פורסם 2017 במאי 248 שנים זה אומר שהם עשו מהלך לא נכון. הורידו קובץ, ניסו להשתמש בקראק וכו'... Windows 10 ומשתמש שלא עושה שטויות לא יקלעו למצב של דרישת כופר.
פורסם 2017 במאי 248 שנים גם מי שלא מחובר לאינטרנט, או בעצם אין לא מחשב, לא יקלה לדרישות כופר. כל השאר הם סתם מטומטמים במקרה הטוב והביאו את זה על עמצמם ! ברור כשמש !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.