עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד $1350 לתכנות וגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב

Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD

מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768.

השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה).

יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים).

* גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע)

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב

2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Vmware, Eclipse, Andorid Studio

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. מעדיף מחשב עם כרטיס מסך ולא onboard. משחק בעיקר Starcraft 2, Dota, CS. מעוניין במחשב המסוגל להריץ את Fallout 4 ו  Mass Effect Andromeda, Battlefield 1

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר באזור ירושלים, נייד לכל הארץ. יש אפשרות גם לרכוש בארה"ב וחבר יביא איתו במזוודה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודשיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

* אין צורך להשקיע בכוננים. את כונן הHD וה SSD אני אקח מהמחשב הקודם. אך יש צורך שיהיה מקום לשני כוננים במחשב החדש.

* במידה ויש אפשרות לתחנת עגינה, אני אשמח. אבל לא קריטי, עד עכשיו השתמשתי בKVM.

כמו כן, 16GB RAM או אפשרות להרחבה ל 16GB.

מעדיף חיבור HDMI רגיל ולא מיני או מיקרו.

נערך על-ידי liran_al

פורסם

- איזה דיסקים בדיוק יש לך? כמה מקום איחסון אתה צריך?

אני מנחש ששני הדיסקים הקיימים הם 2.5" ואחד מהם החליף את ה-DVD? אם כן אז לא יהיה כל כך פרקטי להשתמש מחדש בשניהם, רוב המחשבים היום אין בהם מקום לשני דיסקים בגודל מלא, על ה-DVD ויתרו מזמן וה-SSD הוא מסוג M2 כדי לחסוך מקום

- כמה חשובה לך ניידות? אפשר להסתכל על מחשבי גיימינג ששוקלים 3-4 קילו ואפשר להתמקד במחשבים עסקיים באזור ה-2 קילו, בכל מקרה להביא מארה"ב כנראה יתן לך תמורה הרבה יותר טובה לכסף.

נערך על-ידי etal

פורסם
  • מחבר

אני צריך לפחות טרה אחסון וSSD קטן למערכת. מבחינת ניידות, לא ממש מפריע לי, אני גם ככה סוחב תיק ענקי למכללה. 

חשבתי ללכת על Alienware מחודש ע"י החברה מהאוטלט של דל: http://m.dell.com/h5/m/us/InventorySearch?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&brandid=2201&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7UdecQahVfKywz7A3jJ7Hv43BUJl1kao2s5zMly1cZyw%2bjLSFioza3GPRMDqXi%2fk8vCFgOl547lwYQ%2bPPl1rsViKwn4i5k7P%2b4xCls0orxUMyiVM0PCB2ygK3dAxja4L7Cp0ttll%2bH2xHCHPIeimOsT8ms4upouPb43JV%2fUf8us9O31Yy8CSWdV0U5bLjx0EP4XmBG0vzZavFn8RqBbNbWN2XdhiUYw3n2A7tmCc%2fRbi%2bULYeYvCt%2bkmaydzG7LC0DXA%3d%3d

את המחשב הנוכחי קניתי משם לפני כחמש שנים והוא עדיין חי ובועט. בנוסף האחריות מכובדת בארץ. 

פורסם

קנה את האחד עם ה6700HQ ושיש לו גם SSD וגם HDD (אם אתה רוצה את אחד מאלו)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ

אני צריך להזמין את המחשב השבוע.

האם יש אופציות יותר משתלמות מ Alienware לרכישה בארה"ב? אשמח לקבל המלצות נוספות 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים