עבור לתוכן

OnePlus 3T - האם הוא באמת טוב כמו שאומרים ?

Featured Replies

פורסם

יש לי LG G2 כבר כמעט 3 וחצי שנים. הוא מתחיל להראות סימני עייפות ( מתחמם, איטי וכו ) באופן טבעי. 

מכל המכשירים שבדקתי ברשת ה oneplus 3t עושה רושם שהוא הכי משתלם ביחס למחיר. 1800 שקל בארץ. 

האם הוא באמת שווה את המחיר ביחס למכשירים אחרים ? אני מאוד מתלבט מאחר ואני מאוד מעוניין במכשיר שיחזיק לי למעלה משנתיים ויתן תמורה לכסף. כי ה G2 מבחינתי היה מושלם. 

אשמח אם בעלי oneplus 3T יגיבו ויתנו דעה אמיתית על המכשיר. כי ברחבי הרשת בעלי המכשיר מאוד מרוצים ממנו. 

תודה. 

פורסם

אני משתמש בoneplus 3 כבר תקופה ארוכה , שזה בעצם אותו מכשיר , אבל עם מעבד טיפה חלש יותר מהt.

אני מרוצה במיוחד , יותר מכל מכשיר אחר שהיה לי לפני של חברות כמו סמסונג וlg , דגמי הדגל.

החברה משקיעה המון על הצרכן , ועל שיפור חווית השימוש.

עדכונים תכופים , מערכת מעודכנת לגרסה העדכנית ביותר במהירות גבוהה.

מצלמה איכותית , אומנם לא הטובה ביותר בשוק , אבל מהטובות ביותר.

בניה טובה וחזקה , מרגיש מאד יוקרתי ועמיד.

אפשרות לרוט עם תמיכה של החברה.

הסוללה מחזיקה סה"כ יפה , כי יש איזון בין חומרה חסכונית לגודל סוללה.

החסרונות מבחינתי הן חוסר תמיכה בכרטיס זיכרון , אין עמידות למים (אבל מדובר במכשיר עמיד) , וחוסר השקעה באפליקציות ייעודיות כמו החברות הגדולות.

מה שכן , בחודש הקרוב צריכה להיות השקה של הדגם החדש , אז הייתי מחכה קצת לראות מה יהיה.

פורסם
  • מחבר

וואוו. אחלה תגובה !!! עזרת לי המון !!! תודה רבה !!! אני אחכה עוד קצת אם יוצא דגם חדש בקרוב.

קראתי על הדגם החדש : oneplus 5 ... מפרט מרשים מאוד ! אני כמעט 100 אחוז יקנה אותו כשהוא יוצא בקיץ.

פורסם

הייתי מחכה באמת ל- Oneplus 5. שמעתי שהמצלמה ב3 לא משהו בכלל ויש בעיות עם הרשת דור רביעי, היא לא נתמכת בהרבה אזורים בארץ.

בכל מקרה, בדיוק ראיתי כתבה היום על ה- Oneplus 5:

https://www.geektime.co.il/oneplus-5-will-arrive-this-summer/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים