עבור לתוכן

מחשב נדלק ומתכבה אחרי שניה

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים יקרים, 

לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב

הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה.

מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה

ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.

פורסם

בדקת שכל החיבורים במקום שלהם שהכל מחובר? 

זה יכול להיות מלא דברים אולי רכיב אחד פגום שגורם לבעיה

אולי כבל מקצר 

אולי עדכון ביוס 

התחממות יתר של המעבד וכו'

תנסה לפנות לטכנאי אחר ולקבל עוד חוות דעת

אני לא מאיזור תל אביב איך אין לי איך לעזור לך כל כך

נערך על-ידי SAPIRKRIF

פורסם

זה יכול לקרות מכמה סיבות, ביעקר כשדברים משום מה אינם מחוברים היטב ללוח אם.

נסה לוודא את זה בעצמך בכך שתנתק ותחבר מחדש.

* זיכרונות

* מהספק יוצאים 2 כבלים, אחד מתחבר בצד הימני של הלוח והשני בצד השמאלי למעלה. אם הספק מודולרי אז תבדוק את החיבורים של אותם כבלים גם מצד הספק.

יכול להיות עוד מספר דברים שגורמים לבעיה כמו חום המעבד או סתם כבל שאינו תקין.

פורסם

תעשה םריקת מתח, נתק את הספק כוח מאחור, כבל שמן ושחור, לחץ כ15 פעמים על כפתור הדלקה, חבר, והנה לך , הכל תקין .

פורסם

נסה לנתק מהחשמל ל20 שניות להוציא סוללת ביוס ל20 שניות להחזיר הכל למקום ולהדליק

פורסם

אומר לך מה אני הייתי עושה ...

מנתק ה-כ-ל ומחבר רק את הספק הכח ללוח ומנסה להפעיל ...

אם עובד , ממשיך לאט לאט מחבר זכרונות , ואז כונן HDD

אם לא עובד ישר על ההתחלה , באמת נראה שהבעיה בלוח

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של Roman Sitnik

אהלן אנשים יקרים, 

לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב

הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה.

מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה

ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.

כבל קומקום ניסית להחליף ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים