עבור לתוכן

מחשב למתכנת 3-5K

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים.

אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר :)

יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן).

אני מחפש מחשב נייח.

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים ואפליקציות, גלישה באינטרנט.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד פרנסה, Android Studio

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אוהב מסכים גדולים. כרגע מתכנן על 24" + 19" בצד, אבל יכול להפוך ל- 27" עם 19" , 24" + 24" או אפילו 34" UltraWide שזה ממש ממש רחב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (אשמח לדעת מה השיקול פה - יש קובע אם מחשב הוא רועש?)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני אתקין אובונטו

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף איזור תחנת השלום בת"א או רחובות (יש כאן KSP, Ivory ושניידר די קרוב).

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מחר? :)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3, דיסק SSD סביב 400GB.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי

תודה רבה על הפורום המקסים ולכל העונות והעונים!

פורסם
  • מחבר

עדכון: הייתי היום ב- KSP וזה מה שהציעו לי:

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime Z270-K LGA1151, Intel Z270, DDR4, 4xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 4x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GT730 2GB GDDR5 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: 0
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1
      צורבי DVD: 0
  כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio
  ציוד רשתות: On Board 10/100/1000
  ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET
      מארזים: מארז ללא ספק Antec P100 Mid Tower Black  1
  הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 6763 שקל

מה אתם אומרים?

פורסם

לא נוהג להמליץ על מפרטים כי יש פה אנשים שיותר מעודכנים ממני שיכולים לתת מפרטים יותר טובים

אבל לדעתי האישית ,לשימושים שלך, אין שום סיבה שבעולם לקנות היום מעבד אינטל , זה פשוט לא משתלם.

אתה יכול לבנות מחשב מבוסס RYZEN 1600 של AMD. הוא עושה עבודה יותר טובה בכמעט בכל הבט מה 7700K ויעלה לך 1000 שקלים פחות (עלות המעבד + הקירור)

בנוסף לא בדיוק מבין למה הם דחפו לך כרטיס מסך , אין בו שום צורך לשימושים שלך.

פורסם
ציטוט של lompy

לא נוהג להמליץ על מפרטים כי יש פה אנשים שיותר מעודכנים ממני שיכולים לתת מפרטים יותר טובים

אבל לדעתי האישית ,לשימושים שלך, אין שום סיבה שבעולם לקנות היום מעבד אינטל , זה פשוט לא משתלם.

אתה יכול לבנות מחשב מבוסס RYZEN 1600 של AMD. הוא עושה עבודה יותר טובה בכמעט בכל הבט מה 7700K ויעלה לך 1000 שקלים פחות (עלות המעבד + הקירור)

בנוסף לא בדיוק מבין למה הם דחפו לך כרטיס מסך , אין בו שום צורך לשימושים שלך.

מסכים.

כמו כן לא צריך "לבזבז" 610 שקלים על לוח ו325 שקלים על קירור מעבד במקרה שלך, ואני גם חושב ש32 ג'יגה ראם יספיקו (לפחות בתור התחלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים