עבור לתוכן

יש לי מאוורר 92MM מיותר ואני צריך עזרה בבחירת מיקום שלו במארז

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו יש לי רק שני מאווררים שכבר מורכבים שתוך המארז:

1 80MM מאחורה בגובה המעבד

1 80MM מקדימה מתחת לכונן הקשיח

המקומות למאווררים האלה היו כבר מוכנים כשקניתי את המארז.

יש לי בבית כרגע 4 מאווררים שאני עוד לא משתמש בהם: מאוורר אחד 80MM ושלושה מאווררים 92MM.

כבר המליצו לי לפני שלושה שבועות איפה למקם שלושה מהם:

1 80MM מקדימה, בשני מקומות שמיועדים לצורב ולסי די רום

1 92MM בערך מול המעבד

1 92MM בגג

עכשיו, אני עומד להכין מקומות למאווררים האלה כבר בתחילת השבוע הבא. אבל יש לי "בעיה קטנה":

נשאר לי מאוורר 92MM מיותר שאני לא יודע איפה למקם אותו במארז. אז בבקשה תמליצו לי על מקום למקם את המאוורר הזה, מבלי לפגוע בסרולקציית האוויר בתוך המחשב. ואם יש סיכוי אז תמליצו לי בבקשה איפה למקם עוד מאוורר 92MM, חוץ מזה שעוד לא מצאתי לו מקום. אז בעצם אני צריך עזרה במציאת מקום לשני מאווררים 92MM נוספים. אבל אם אי אפשר שניים אז לפחות אחד.

פורסם

אתה יכול לוותר על המאורר ב5.25" ותשאיר את ה92 המיותר בתור ספאר אם יתקלקל אחד

מקדימה,מאחורה,בגג,ובדלת זאת סירקולציה מצויינת

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לוותר על המאורר ב5.25" ותשאיר את ה92 המיותר בתור ספאר אם יתקלקל אחד

מקדימה,מאחורה,בגג,ובדלת זאת סירקולציה מצויינת

אחי, לפי מה שהבנתי זאת תהיה סרולקצייה מצויינת (אחד מאחורה, אחד מקימה, אחד על הגג ואחד על הדלת) רק אם היה מדובר

ב- שני מאווררים 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה. אבל אין לי שום מאוורר 120MM, יש לי 92 ו-80 MM כך שהסירולקצייה די חלשה (לפי מה שהבנתי) ואני מעוניין לשפר אותה.

מקווה שאני לא טועה.

פורסם

באמת שטויות זה לא כזה נורא אם זה מאורר 80 ולא 120, אל תשכח ש80 זה סטנדרטי ברוב המארזים

אם אתה שם מכניס אוויר מקדימה למעלה אתה יכול לוותר על התחתון, לא צריך כל כך הרבה מכניסי אוויר כולל זה על הדלת..

פורסם
  • מחבר

אחים שלי, זה לא ממש קשור לנושא הזה (אבל אני לא רוצה לעשות ספאם עם ההודעות שלי בפורום):

אני איבדתי את כל הברגים לכל במאווררים שיש לי :'( :'( :'( (אני מאבד הרבה דברים לאחרונה), אז רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג ברים למאווררים וכמה הם עולים?

פורסם

אני לא יודעה איפוא אפשר לקנות כאלה ברגים. אבל אתה יכול ללכת לאייס ולקנות ברגים אם אומים שיוכלו לעבור בחורים של המאווררים. לא חייבים את האלה שבאים אם המאווררים

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעה איפוא אפשר לקנות כאלה ברגים. אבל אתה יכול ללכת לאייס ולקנות ברגים אם אומים שיוכלו לעבור בחורים של המאווררים. לא חייבים את האלה שבאים אם המאווררים

אני אלך לקנות מחר

אבל למישהו יש מושג כמה עולה כל בורג?

פורסם

רוב המאוררים היום (בעלי חברה) באים עם ברגים

אם אתה רוצה לחבר ג'נרי ואין לך ברגים אתה יכול לקפוץ לכל חנות מחשבים אזורית ולקנות בשקלים בודדים

לא הייתי הולך על ברגים לא מתאימים לדוגמא מחנויות הום סנטר כי בדרך כלל הם לא בדיוק בדיוק בגודל החור וחבל זה לא הכי נוח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים