פורסם 2004 במאי 1121 שנים עד עכשיו יש לי רק שני מאווררים שכבר מורכבים שתוך המארז:1 80MM מאחורה בגובה המעבד1 80MM מקדימה מתחת לכונן הקשיחהמקומות למאווררים האלה היו כבר מוכנים כשקניתי את המארז.יש לי בבית כרגע 4 מאווררים שאני עוד לא משתמש בהם: מאוורר אחד 80MM ושלושה מאווררים 92MM.כבר המליצו לי לפני שלושה שבועות איפה למקם שלושה מהם:1 80MM מקדימה, בשני מקומות שמיועדים לצורב ולסי די רום1 92MM בערך מול המעבד1 92MM בגגעכשיו, אני עומד להכין מקומות למאווררים האלה כבר בתחילת השבוע הבא. אבל יש לי "בעיה קטנה":נשאר לי מאוורר 92MM מיותר שאני לא יודע איפה למקם אותו במארז. אז בבקשה תמליצו לי על מקום למקם את המאוורר הזה, מבלי לפגוע בסרולקציית האוויר בתוך המחשב. ואם יש סיכוי אז תמליצו לי בבקשה איפה למקם עוד מאוורר 92MM, חוץ מזה שעוד לא מצאתי לו מקום. אז בעצם אני צריך עזרה במציאת מקום לשני מאווררים 92MM נוספים. אבל אם אי אפשר שניים אז לפחות אחד.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אתה יכול לוותר על המאורר ב5.25" ותשאיר את ה92 המיותר בתור ספאר אם יתקלקל אחדמקדימה,מאחורה,בגג,ובדלת זאת סירקולציה מצויינת
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר אתה יכול לוותר על המאורר ב5.25" ותשאיר את ה92 המיותר בתור ספאר אם יתקלקל אחדמקדימה,מאחורה,בגג,ובדלת זאת סירקולציה מצויינתאחי, לפי מה שהבנתי זאת תהיה סרולקצייה מצויינת (אחד מאחורה, אחד מקימה, אחד על הגג ואחד על הדלת) רק אם היה מדוברב- שני מאווררים 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה. אבל אין לי שום מאוורר 120MM, יש לי 92 ו-80 MM כך שהסירולקצייה די חלשה (לפי מה שהבנתי) ואני מעוניין לשפר אותה.מקווה שאני לא טועה.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים באמת שטויות זה לא כזה נורא אם זה מאורר 80 ולא 120, אל תשכח ש80 זה סטנדרטי ברוב המארזיםאם אתה שם מכניס אוויר מקדימה למעלה אתה יכול לוותר על התחתון, לא צריך כל כך הרבה מכניסי אוויר כולל זה על הדלת..
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר אחים שלי, זה לא ממש קשור לנושא הזה (אבל אני לא רוצה לעשות ספאם עם ההודעות שלי בפורום): אני איבדתי את כל הברגים לכל במאווררים שיש לי :'( :'( :'( (אני מאבד הרבה דברים לאחרונה), אז רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג ברים למאווררים וכמה הם עולים?
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אני לא יודעה איפוא אפשר לקנות כאלה ברגים. אבל אתה יכול ללכת לאייס ולקנות ברגים אם אומים שיוכלו לעבור בחורים של המאווררים. לא חייבים את האלה שבאים אם המאווררים
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר אני לא יודעה איפוא אפשר לקנות כאלה ברגים. אבל אתה יכול ללכת לאייס ולקנות ברגים אם אומים שיוכלו לעבור בחורים של המאווררים. לא חייבים את האלה שבאים אם המאוורריםאני אלך לקנות מחראבל למישהו יש מושג כמה עולה כל בורג?
פורסם 2004 במאי 1121 שנים רוב המאוררים היום (בעלי חברה) באים עם ברגיםאם אתה רוצה לחבר ג'נרי ואין לך ברגים אתה יכול לקפוץ לכל חנות מחשבים אזורית ולקנות בשקלים בודדיםלא הייתי הולך על ברגים לא מתאימים לדוגמא מחנויות הום סנטר כי בדרך כלל הם לא בדיוק בדיוק בגודל החור וחבל זה לא הכי נוח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.